2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman canım boşver bozma sinirini zaten,napalım herkes yerinde sağolsun.Bugün sana yarın ona,düşünme

kardelen_cicegi canım sen geçenlerde bebğin hareketleri çok azaldı diyodun,doktora falan gitcektin yanlış hatırlamıyosam,noldu gittinmi,ne dedi doktor?

bir bebiş daha geliyooorrr demekkk
hazalcım Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsın yavrun..

doğum yaklaştıkça bebeğin hareketleri azalır mı?benim hala karnımda müphem ağrılar var geçmedi,ama oğlum her zamanki gibi gayet hareketli:S ben bişi anlamadım ya

dilemma naptı acaba? yanlış hatırlamıyorsam yarındı doğumu ama birkaç gündür gelmiyor sanki. haberi olan var mı?

kardelen_cicegi canım sen geçenlerde bebğin hareketleri çok azaldı diyodun,doktora falan gitcektin yanlış hatırlamıyosam,noldu gittinmi,ne dedi doktor?

gittim canım ultrasonda bebekle ilgili bir problem yoktu şükür. Sonra nst çekildi sancı 100 çıktı kasılmadan dolayı dr erken doğabilir dedi ve kilosu da haftası da buna müsait değil henüz en azından kasımın 12 sinine kadar doğmamalı dedi, daha sağlıklı olması için. Kasılmaları önleyici hap verdi 1 gün oldu başlayalı bekliyorum hap kesmezse kasılmaları tekrar gel dedi şimdilik beklemedeyiz bakalım.

slm kizlar sabaha karsi suyum geldi simdide kanli akinti var esim yolda geliyo hastaneye gitcez dualariniz eksik etmeyin dogurursam 4 gun hastanede kalcam nete giremezsem merak etmeyin dogurmasamda gelir yazarim bol bol dua edin...

hayırlı doğumlar diliyorum sana canım Allah yardımcın olsun sağlıkla,kolayca bebeğini kucağına al inşallah :Saruboceq:

sevindim bebeğin iyi olmasına,inşallah kasılmalarında geçerde zamanında doğar bebeğin

bebişler geliyor bir bir:)rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin.bende artık sabredemiyorum gelsin istiyorum,eşim benden daha sabırsız.ama bu gün rüyamda 2 kasım olarak gördüm doğum tarihimi bakalım o zamanmı gelecek.

selam kızlar
hergün heyecanla bakıyorum doğum yapan olmuşmu diye.artık yavaş yavaş bebekler geliyo.herkese dua ediyorum hayırlısıyla kurtulup bebeklerimize kavuşalım inşallah.benimkisi de 10 kasımda sezaryen olacak galiba.eyvahedigeldismile

inşallah:)
ya gönlünden geçtiği gibi olur inşallah,kaç haftalık hamilesin?
ben 26 ekim hissediodum hatta eşimle dalga geç,odum bebeği kurdum 26 ekimde gelcek diye ama bekliorum bakalım

sevindim bebeğin iyi olmasına,inşallah kasılmalarında geçerde zamanında doğar bebeğin

sağol canım inşallah bugün biraz azaldı gibi Allah a şükür ama yinede henüz tam normale dönmedi ilaca yeni başladığım için olsa gerek. Bizim kız aceleci çıktı biran önce gelmek istiyor kaydirigubbakcemile3

kardelen çiçeği göz misafiri oldum canım sorununa:)ben de 31. haftamda sancı şikayetiyle doktora gittiğimde sancım 3 dk ara ile 50-60 sn süren 90-100 arası şiddette devam ediodu,ve hastane seferber oldu doğcak korkusuyla ama rahim açılmadığı için kasılmaları önleyici ilaçlar da işe yarayınca atlattım ve bugüne kadar geldik çok şükür,yani inşallah rahminde açılma da olmazsa riskli haftayı atlatana kadar idare edersiniz inşallah

sağol canım inşallah zaten hapla kasılmalar durmazsa 1-2 gün hastanede yatırırız dedi dr muz ama şükür bugün iyi gibiyim.rahimde açılma var filan demedi yok herhalde bilemiyorum olsa söylerdi sanırım. önümüzdeki 2 haftayı da atlattık mı sorun yok dr istediği zaman gelebilirmiş kızımız zemuszemus

Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

hadi bakalım,inşallah malum olduğu gibi o gün gelir. Propda 28 ekim diyodu ogün doğdu

inşallah:)
ya gönlünden geçtiği gibi olur inşallah,kaç haftalık hamilesin?
ben 26 ekim hissediodum hatta eşimle dalga geç,odum bebeği kurdum 26 ekimde gelcek diye ama bekliorum bakalım

teşekür ederim seninde işallah,37+4teyiz bu gün vakti geldide geçiyor artık.son zamanlarda hiç geçmek bilmiyor her gece lavaboya kalktığımda acaba şimdimi diyorum.sağlıkla gelsinlerde işallah geç olsun ne yapalım elbet gelecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…