Hazalcım bir avazda yavruna kavuşursun inşallah dualarım seninle ayy heyecan yaptım zemuszemuszemuszemus
sağol canım eşim de olmasa ne olurdu halim bilmiyorum.. sağolsun eşim koltukları kaldırdı ben süpürüp sildim ağır bir iş yapmadım..bir üst sokağımda ablam oturuyor ama gel gör ki sadece oturmakla kalıyor yarın teyzemin oğlunun nişanı olucak dün sabahtan anneme geçti düşün artık.. neyse sinirlerimi bozmıycam yine..
kardelen_cicegi canım sen geçenlerde bebğin hareketleri çok azaldı diyodun,doktora falan gitcektin yanlış hatırlamıyosam,noldu gittinmi,ne dedi doktor?
slm kizlar sabaha karsi suyum geldi simdide kanli akinti var esim yolda geliyo hastaneye gitcez dualariniz eksik etmeyin dogurursam 4 gun hastanede kalcam nete giremezsem merak etmeyin dogurmasamda gelir yazarim bol bol dua edin...
gittim canım ultrasonda bebekle ilgili bir problem yoktu şükür. Sonra nst çekildi sancı 100 çıktı kasılmadan dolayı dr erken doğabilir dedi ve kilosu da haftası da buna müsait değil henüz en azından kasımın 12 sinine kadar doğmamalı dedi, daha sağlıklı olması için. Kasılmaları önleyici hap verdi 1 gün oldu başlayalı bekliyorum hap kesmezse kasılmaları tekrar gel dedi şimdilik beklemedeyiz bakalım.
inşallah:)bebişler geliyor bir bir:)rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin.bende artık sabredemiyorum gelsin istiyorum,eşim benden daha sabırsız.ama bu gün rüyamda 2 kasım olarak gördüm doğum tarihimi bakalım o zamanmı gelecek.
sevindim bebeğin iyi olmasına,inşallah kasılmalarında geçerde zamanında doğar bebeğin
gittim canım ultrasonda bebekle ilgili bir problem yoktu şükür. Sonra nst çekildi sancı 100 çıktı kasılmadan dolayı dr erken doğabilir dedi ve kilosu da haftası da buna müsait değil henüz en azından kasımın 12 sinine kadar doğmamalı dedi, daha sağlıklı olması için. Kasılmaları önleyici hap verdi 1 gün oldu başlayalı bekliyorum hap kesmezse kasılmaları tekrar gel dedi şimdilik beklemedeyiz bakalım.
kardelen çiçeği göz misafiri oldum canım sorununa:)ben de 31. haftamda sancı şikayetiyle doktora gittiğimde sancım 3 dk ara ile 50-60 sn süren 90-100 arası şiddette devam ediodu,ve hastane seferber oldu doğcak korkusuyla ama rahim açılmadığı için kasılmaları önleyici ilaçlar da işe yarayınca atlattım ve bugüne kadar geldik çok şükür,yani inşallah rahminde açılma da olmazsa riskli haftayı atlatana kadar idare edersiniz inşallah
bebişler geliyor bir bir:)rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin.bende artık sabredemiyorum gelsin istiyorum,eşim benden daha sabırsız.ama bu gün rüyamda 2 kasım olarak gördüm doğum tarihimi bakalım o zamanmı gelecek.
inşallah:)
ya gönlünden geçtiği gibi olur inşallah,kaç haftalık hamilesin?
ben 26 ekim hissediodum hatta eşimle dalga geç,odum bebeği kurdum 26 ekimde gelcek diye ama bekliorum bakalım
hadi bakalım,inşallah malum olduğu gibi o gün gelir. Propda 28 ekim diyodu ogün doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?