sağol canım inşallah bugün biraz azaldı gibi Allah a şükür ama yinede henüz tam normale dönmedi ilaca yeni başladığım için olsa gerek. Bizim kız aceleci çıktı biran önce gelmek istiyor kaydirigubbakcemile3
selam kizlar bugun hastaneden geldim. bir cm bile açilma yokmus ama kizim iyiymis. 12 kasima kadar dogmazsa 13 unde kontrole gidecekmisim
sağol canım inşallah zaten hapla kasılmalar durmazsa 1-2 gün hastanede yatırırız dedi dr muz ama şükür bugün iyi gibiyim.rahimde açılma var filan demedi yok herhalde bilemiyorum olsa söylerdi sanırım. önümüzdeki 2 haftayı da atlattık mı sorun yok dr istediği zaman gelebilirmiş kızımız zemuszemus
Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hazall çok heyecanlı ya canım hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine kardelen çiçeği içini rahat tut canım benimde 32.haftadan beri erken doğum riskim var o zamandan beri bebeğimin başı doğum kanalında ilaçlar işe yarıyor inşallah zamanında gelir bebeğin:Saruboceq:
Aso hadi doğur artık ben seni bekliyorum senden sonra sıra bende :teytey::teytey::teytey:
kız dur erken değilmi daha,36.hafta sonundasın henüz. Çok sabırsızmış senin minikHayırlısı olsun
ayy tamam canım az daha sabret çarşamba doğurcam sen de gel arkamdan olur muhazall çok heyecanlı ya canım hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine kardelen çiçeği içini rahat tut canım benimde 32.haftadan beri erken doğum riskim var o zamandan beri bebeğimin başı doğum kanalında ilaçlar işe yarıyor inşallah zamanında gelir bebeğin:Saruboceq:
Aso hadi doğur artık ben seni bekliyorum senden sonra sıra bende :teytey::teytey::teytey:
benimki bu güne kadar zor durdu zaten sempatiksalakcinni geçen doktorum dedi bundan sonra doğsada sıkıntı olmaz ağrın falan başlarsa korkma yine sezeryana alırım dedi son günler geçmiyor ya asodan sonra 1 hafta kalacak hayırlısıyla bir kavuşsam yavruma
aaaaaa hazalın suyu mu gelmişşşş nerde napıyomuş şimdi
ayy tamam canım az daha sabret çarşamba doğurcam sen de gel arkamdan olur mu
Cerenimiz sağlıkla annesine kavuşacak,az kalmış.Yalnız şimdiden önlemini al Cerenler nazlı olurlar bayanssulusmile
Memnun oldum giripin çok zekice bir cevap verdin ben kırk yıl düşünsem bilemezdim bulamazdım ne iyi ettin de öyle dedin.Su gelince hemen doğuma almıyorlar bekletiyorlar fln o anlamda sordum.Sen beni başkalarıyla karıştırdın herhalde.kaydirigubbakcemile3 o nasıl soru ayol,hastaneye gitti tabikide nerde olcak,şimdi doğuruyodur kesin
Memnun oldum giripin çok zekice bir cevap verdin ben kırk yıl düşünsem bilemezdim bulamazdım ne iyi ettin de öyle dedin.Su gelince hemen doğuma almıyorlar bekletiyorlar fln o anlamda sordum.Sen beni başkalarıyla karıştırdın herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?