2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar bugun hastaneden geldim. bir cm bile açilma yokmus ama kizim iyiymis. 12 kasima kadar dogmazsa 13 unde kontrole gidecekmisim

benimde doktorum 36 haftadan sonra sorun olmaz doğsa bile demişti.36.haftaya girmişsin 5 gün daha dayansın seninkisi işallah sonrasında bişey olmaz daha.

hazall çok heyecanlı ya canım hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine kardelen çiçeği içini rahat tut canım benimde 32.haftadan beri erken doğum riskim var o zamandan beri bebeğimin başı doğum kanalında ilaçlar işe yarıyor inşallah zamanında gelir bebeğin:Saruboceq:
Aso hadi doğur artık ben seni bekliyorum senden sonra sıra bende :teytey::teytey::teytey:

selam kizlar bugun hastaneden geldim. bir cm bile açilma yokmus ama kizim iyiymis. 12 kasima kadar dogmazsa 13 unde kontrole gidecekmisim

selam canım hoşgeldin.demek senin kız yerinden memnuniyi olsunda o yeter.ama 12 kasıma kadar beklemez sanırım.sonuçta bir anda oluyor herşey.

rahmin açılsa kesin söylerdi canım benim çünkü haftası da biraz erken ya o yüzden çok önemli.kız bebekler gelişimlerini erkek bebklere göre 10 gün kadar önce tamamlıyomuş,yani 1 hafta 10 güne riskli dönemi de atlatır gayet sağlıkla doğabilir

ekim annelerinde 2_3 kişi 40. haftayı beklemişti bizimkilerin yeri rahat herhalde normal doğumlar 40 haftayı doldurmadan gelmeyecek sağ salim gelsinlerde geç gelsinler çok sabırsızlanıyorum bir kavuşssak bebeklerimize

kız dur erken değilmi daha,36.hafta sonundasın henüz. Çok sabırsızmış senin minik Hayırlısı olsun

ayyy hazal in suyu gelmişşş..doğurmuştur inşallah bir avazda..

Allahim bizede nasip etsin çok oyalamadan sağlikla sihhatle inşallah ya
beklemek ne zor şey...

kız dur erken değilmi daha,36.hafta sonundasın henüz. Çok sabırsızmış senin minik Hayırlısı olsun

benimki bu güne kadar zor durdu zaten sempatiksalakcinni geçen doktorum dedi bundan sonra doğsada sıkıntı olmaz ağrın falan başlarsa korkma yine sezeryana alırım dedi son günler geçmiyor ya asodan sonra 1 hafta kalacak hayırlısıyla bir kavuşsam yavruma

ayy tamam canım az daha sabret çarşamba doğurcam sen de gel arkamdan olur mu

kızlar su gelince beklememek lazım diye biliyorum ben yanlışmıyım ? hazal suyum sabaha karşı geldi yazmış

Cerenimiz sağlıkla annesine kavuşacak,az kalmış.Yalnız şimdiden önlemini al Cerenler nazlı olurlar bayanssulusmile

Gittim kaş el ayak işimi hallettim misler gibi oldum ohh:))) Birazdan hazırlancam arkadaşımın kızının diş buğdayı partisine gitcem:))))))

kaydirigubbakcemile3 o nasıl soru ayol,hastaneye gitti tabikide nerde olcak,şimdi doğuruyodur kesin
Memnun oldum giripin çok zekice bir cevap verdin ben kırk yıl düşünsem bilemezdim bulamazdım ne iyi ettin de öyle dedin.Su gelince hemen doğuma almıyorlar bekletiyorlar fln o anlamda sordum.Sen beni başkalarıyla karıştırdın herhalde.

su gelince yapilacak tek şey hastaneye gidip doktora bilgi vermek..
hatta nişan gelince bile aranmali doktor..
nişan düğün bi arada yapaydim bende bikaç güne ne ii olurdu yaw sempatiksalakcinni

doktorda ne güzel dio ama 2 saate de geliiiiirrrr 3 haftayada geliiiirrrrr..
o ne ööle yaaa

sen nerde şimdi deyince öyle dedim asocum,hastenede tabiki diye. Niye terslendinki şimdi anlamadımbilmiyorumkismile bence sen cevabımı yanlış yorumladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…