2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah propun demir bebeğine çok tatlı barays da bugün doğurmuştur hazalında suyu gelmiş
allahım sağsalim kavuştursun herkesi bebeğine çok güzel
bende 4 kasımda sezercik olucam kısmetse bebeğime kavuşucam ama sanki ben değilmişim gibi rüya gibi geliyo sanki başkası gidip doğurcek bebeğimi ne tuhaf duygulardayım

Selam hanimlar forumu takip etmeye calisyorum 29 aylik ikizlerimden vakit bulup tabi.
Bende bugun bir ihtimal dogurabilirim.Aslinda 5 kasimda doguracaktim ama 2 haftadir ara ara suren kasilmalarimdan ndolayi doktorum.bu sabah beni cagirdi 3 gunluk yatak istirahatinden sonra.Ikizlerimde rahmimin duvarlari incelmis bu kasilmalarda icerdeki dikislere zarar verir diye korkuyordu.
29 ekimde anne olucam kismetse.
Herkese kolay dogumlar diliyorum

moralim çok bozuldu ya,inşallah doğururum sağda solda yolda da eşim pişman olur(((
ya bazen erkekler çok umursamaz oluyo ve bu beni deli ediyo ya(
ben çıkıom millet,doğurmak isteyenlere acil ve hayırlı doğumlar diliorum,şimdilik hoşçakalaın

Hala dogurmadım ben

barays bugun mu dıgum yapıyor ne oldu hata verıyor gecmısı okuyamıyorum

Barays bugün sezeryan olacaktı.
Sanırım ilk normal doğumu hazal yapacak tam 39+1'de maşallah. ben de eğer 39 haftayı doldurduğum zaman doğurursam 3 kasımda doğuruyorum demektir bakalım

oyy ölüyrum kızlar.mide bulantısı mahfetti beni.uykudan uyandım.biyandan da bel ağrısı vurdu.((

Bafo ya hoplasan zıplasan şekerim ya :dance:, seni gördükçe bana daha çok var oooo diyorum :) olumunekankayizsmile

selam kıslar doktora gittim önümüzdeki çarşamba günü hastaneye yatıyorum sabah 8de ameliyata giricem bebeğime kavuşmama çok az kaldı sezeryan olucam tabi çatım dar olduğu için normal yapamıomuşum

Kısaca doğumu anlatmaya çalışayım kızlar artık ne kadar kısa olacaksa bakalım...

Pazar günü evdeki bütün işlerimi hallettim ve geç de olsa yorgun argın saat 2 ye doğru yattım..

İki saat sonra uyandım sanki saat kurulmuş gibi, hemen gittim kahvaltılık bi şi ler atıştırdım malum 8 saat aç kalacaktım, kalan toparlamaları yaptım, valizleri hole hazırladım ve son defa her şeyi gözden geçirdim ve yattım..

Bi türlü uyuyamadım, midem bi gün önce yediğim yemeği hazmetmediği için kahvaltı ve bi gün önceki yemek dahil her şeyi çıkarttım..

Yani kahvaltıyı boşuna yapmış oldum ve sabahın köründe o kadar suyu boşa içmiş oldum maalesef...

Sabah 9 da kuaförde randevum vardı, gittim bi güzel fön çektirdim çıktım kuaförden eve doğru geliyorum birden altımdaki ped e bi sıvı aktığını hissettim, acaba altıma çişimi mi yapıyorum diye düşünürken sıvı akmaya devam ediyordu, hızlı bi şekilde eve doğru yürümeye başladım ama her adımda sıvı daha da fazlalaştı, her an paçamdan akacak gibiydi..

Eve girdim kendimi tuvalete attım pedim komple beyaz sümüksü bi şi le doluydu, suyum gelmeye başladı zannettim ve hemen apar topar valizleri aldığımız gibi erkenden hastaneye koştuk..

anacim gittim geldim bi ton iş hallettim.
herkes doğumami gitti ne bu sessizlik :))))
bebişimin odasi geldi nihayet kuruluyo şu anda..

nalancim hoşgeldin tatlim.nasilsin?durucuk nasil?ağrin sizin yok inşallah?

Hemşirelere durumu anlattım, bunun gayet normal olduğunu, doğum yaklaştığı zaman böle şeylerin olduğunu sölediler, ama sokakta doğuracam zannettim valla hemde evime 10 metre kala...:)))

canım hoşgelmişsin bebişimiz nasıl ii mi?

anacim gittim geldim bi ton iş hallettim.
herkes doğumami gitti ne bu sessizlik :))))
bebişimin odasi geldi nihayet kuruluyo şu anda..

nalancim hoşgeldin tatlim.nasilsin?durucuk nasil?ağrin sizin yok inşallah?

Selam kızlar, doğum hikayemi yazıyom şu an, hazır duru uyurkun yazim dedim...

Ben ii yim valla hafif ağrı devam edio tabi ama onun haricinde her şey çok güzel devam edio, annelik çok güzel bi duyguymuş, kızıma bakarken gölerim doluyo hep onu içime sokasım gelio, gerçekten anlatılmayan yaşanılan bi duygu bu darısı sizlerin başına kızlar...

Topicte her şey yolundadır umarım ben malum geçmişi okuyamam şu an herkes ii mi bana kısaca özet geçsenize, sizler nasılsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…