Selam kızlar, doğum hikayemi yazıyom şu an, hazır duru uyurkun yazim dedim...
Ben ii yim valla hafif ağrı devam edio tabi ama onun haricinde her şey çok güzel devam edio, annelik çok güzel bi duyguymuş, kızıma bakarken gölerim doluyo hep onu içime sokasım gelio, gerçekten anlatılmayan yaşanılan bi duygu bu darısı sizlerin başına kızlar...
Topicte her şey yolundadır umarım ben malum geçmişi okuyamam şu an herkes ii mi bana kısaca özet geçsenize, sizler nasılsınız...
selam kızlar ben de ekim annesiyim. sizleri böyle görünce aklıma benim de bekledigim günler geldi vallahiallah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah.
nalan naber kızz taze anne :))
Cnm hadı hayırlısı olsun sağlıkla ınsallahselam kıslar doktora gittim önümüzdeki çarşamba günü hastaneye yatıyorum sabah 8de ameliyata giricem bebeğime kavuşmama çok az kaldı sezeryan olucam tabi çatım dar olduğu için normal yapamıomuşum
Bafo ya hoplasan zıplasan şekerim ya :dance:, seni gördükçe bana daha çok var oooo diyorum :) olumunekankayizsmile
Duru nun bi kaç fotorafını face e koydum kızlar, bu arada academic hastanesine girip bana mesaj bırakan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, bazı arkadaşlarım isim yazmayı unuttukları için hepinize tek tek teşekkür edemiyorum, ama hepsini okudum ve çok duygulandım, duru ve ben hepinize çok teşekkür ederiz...
selam kızlar ben de ekim annesiyim. sizleri böyle görünce aklıma benim de bekledigim günler geldi vallahiallah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah.
Duru nun bi kaç fotorafını face e koydum kızlar, bu arada academic hastanesine girip bana mesaj bırakan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, bazı arkadaşlarım isim yazmayı unuttukları için hepinize tek tek teşekkür edemiyorum, ama hepsini okudum ve çok duygulandım, duru ve ben hepinize çok teşekkür ederiz...
amiiinn..bekleye bekleye bi hal olduk zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?