2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nalan kizini saglikla buyutursun insallah, Allah nazarlardan saklasin, ben simdi bebegimi disari cikarmak icin can atiyorum heralde dogunca bizde icimize sokasimiz gelecek,, cok garip duygular yasatiyor bu hamilelik insana :))

nalancim hosgeldin tekrar gözün aydin durucuk nasil kocaman öp benim icin

Benim kızımın beşiğide gelmiş bugün kurulmuş teyzelerri babası aradı.Ben annemlerdeyim 1 haftadır, yarın sabah doktor kontrolüm var.Sonrasında evime gideceğz annemle babamla.

Kızımla sürekli konuşuyoruum noluur gelmee 1 hafta daha bekle diye :) Ablamda diyor ki o türkçe biliyor mu ki sen ona laf anlatıyon kaydirigubbakcemile3

Çook feci grip oldum burnum akıyor, eşim çook kızacak grip oldum diye.Kesin der babanın evinde iyi bakamamışlar sana diye bilmiyorumkismile Kaç zamandır kalabalık ortamlardan kaçıyordum aman grip olmayım diye.Nane Limon içiyorum sürekli..

Nalan heyecanla bekliyoruuz doğum hikayeniiii.

nalancim herkes sirayla doğuruyo maşallah.
benimle beraber bikaç demirbaş war beklioruz işte :)))
sezeryan günleri belli olan arkadaşlar war..

ne güzel his diimi bebeğini kucağina almak :asigim:
ahh ah hayirlisiyla bende bi aliwerseydim kucağima
walla en sonunda kendi kendime doğurcam ewde :))

Neyse bölelikle hastaneye bir an evvel gitmiş olduk, 3 hemşire birden geldi, biri bana sürekli sorular sorup formları doldurdu, diğer kan aldı, bi diğeri de sezeryan ve doğumla ilgili bilgileri verdi..

Sonra bana hastane kıyafetlerimi giydirip lavman yaptılar ve içimde ne var ne yok çıktı, bu arada bende susuzluk başladı tabi, neyse nst ye bağladılar sancı çıkmadı ve bebeğin kalp atışları normal çıktı..

Saat 12:50 de doktorum geldi, onu görünce heycanlandım artık kızıma kavuşmama çok az kaldığını annadım, hazır mısın seni 15-20 dakikaya sezeryana alıyoruz dedi, "Hazırım Hocam" dedim, ben ona baştan beri hep hocam diorum...)))

5 dakika sonra anestezi uzmanı geldi ve sorularını sordu gitti, ben bu arada heycandan gebermek üzereyim ama gayet sakin duruyorum, son fotoraflar çekildi ve beni sedyeyle almaya geldiler, saate baktım saat tam 13:15 i gösteriyordu..

Beni asansöre bindirdiler, eşim ve kayınvaldem de geldiler, eşim hala fotoraf çekio bu arada ve doğumhaneye teslim ettiler beni, el salladım ve kapılar kapandı, doktorum beni hemen kapıda karşıladı..

Bebeğin birazdan aramızda olacak ekip seni hazırlasın dedi, baya kalabalık bi ameliyat ekibi kendini tanıttı ve jet hızıyla beni sezeryana hazırladılar ve anestezi uzmanı iğneyi vurmaya başladı..

Arka fonda bi bayanın sesiyle uyandım, hanımefendi iyimisiniz diordu sürekli, duyuyorum ama cevap veremiyorum ağzım açılmıyordu, bi kuvvetle ağzımdan bebeğim diye bi kelime çıktı, ama sesim sarhoş gibi çıkıyodu gözlerimde kapalı bu arada...

Bebeğiniz çok ii dedi, çok güzel bi kızınız var çok tatlı bakıyo dedi, gözlerim doldu ama gözlerim hala kapalı, o da annesini beklio dört göz, sizi bir an evvel odanıza götürelim dedi...

Beni odama çıkarttılar, ziyaretçiler artmıştı odamda, bebeğime bakındım hemen ama oda da yoktu kuzucuğum, beni yatağıma yatırıp giydirdiler, eşim geldi yanıma, nalan o kadar güzel bi kızımız var ki inanamazsın dedi, tam o esnada iki hemşire kızımı getirdi, yıkamışlar giydirmişler, kızımı kucağıma verdiler hemen öptüm kokladım onu mis gibi süt kokuyordu yavrum, sonra alıp tekrar tahliller için götürdüler kuzumu...

Daha doya doya koklayamamıştım bile...

Neyse sonrasını özet geçim, bol bol ağrım oldu o gün boyunca ve bütün gece, ağrı kesici ile geçirdim geceyi, sütüm fazla gelmedi dolayısıyla kızım huysuzlandı gece, allahtan bebek hemşireleri çok ii ve tecrübeliydi hemen müdahale ettiler aldılar kızımı doyurdular yıkadılar gazını çıkarttılar...

Ertesi gün ağrılarım il güne göre daha ii di ama hala devam diodu, kızımı emzirirken biraz zorlandım hep göğüs ucunu alıyordu ağzına o da baya acıtıyordu emerken..

Çarşamba günü dikiş yerime pansuman yapıp son bilgileri verip taburcu ettiler..

Son düzenleme:
Duru nun bi kaç fotorafını face e koydum kızlar, bu arada academic hastanesine girip bana mesaj bırakan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, bazı arkadaşlarım isim yazmayı unuttukları için hepinize tek tek teşekkür edemiyorum, ama hepsini okudum ve çok duygulandım, duru ve ben hepinize çok teşekkür ederiz...

selam kızlar ben de ekim annesiyim. sizleri böyle görünce aklıma benim de bekledigim günler geldi vallahi allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah.

selam kızlar ben de ekim annesiyim. sizleri böyle görünce aklıma benim de bekledigim günler geldi vallahi allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah.

amiiinn..bekleye bekleye bi hal olduk zaten :))

nalancım hoşgeldin canım,allah analı babalı büyütsün fındık kurdunu,maşallah ona ne güzel bir duygudur,ben bile okurken heyecanlandım ya.Ağrı sızı mutlaka geçer,asıl önemli olan bebeğinin sağlığı,benim içinde kokla minik bebişi Şeniz

Son düzenleme:
Cnm hadı hayırlısı olsun sağlıkla ınsallah

Bafo ya hoplasan zıplasan şekerim ya :dance:, seni gördükçe bana daha çok var oooo diyorum :) olumunekankayizsmile

ya kusum hakketten yaa kaydirigubbakcemile3

Kızıın çok güüzel bir bebek , Berrak bir yüzü var.Bahtıda bir o kadar güzel oluur inşallah annesi.

İnan sen orada doğururken , buradaki biz anne adayları sizleri düşünmekten dokuz doğuruyorduk :1rolleyes: Acaba ne yaptılar nasıl geçti sağlıkları yeinde mi diye.

amin caım,senin bebeğinide allah bağışlasın.Doğsalarda görsek bizde şöyle 1 aylık olduklarını falan,sanki çok uzakmış gibi geliyo şimdi :))

canım kızın çok tatlı çok güzel o gün hastanenin sitesinden baktım yüzü hala gözümün önünde Allah analı babalı büyütsün inşallah nazarlardan korusun

Son düzenleme:
amiiinn..bekleye bekleye bi hal olduk zaten :))

daha dur bakalım ben 40+2 'de doğurdum onda da benimkinin gelmeye niyeti yoktu da suyum azaldığı için daha fazla bekleyemedik kaydirigubbakcemile3 normal doğurucam diye bekledim hep kaç saat sancı çektim ama yine de gelmedi sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…