2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günlerdir çiğ köfte istiorum bende biliomusunnnn eyvahedigeldismile yaa ne zaman yiyebiliriz. hamilelik boyunca yiyemicekmiyiz :1shok:

benimde canım çekiyo ama kocam almadı hafta sonu doğur sonra diyo ii dedim bende ama şu markettekini merak ettim onda et yerine ne var acaba

süper çok sevindim valla gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah amin allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsın inş.

benimde bulantı kusma felan yok

Nalancım hiç dertme hayatım, doktor bir sorun olmadığını söyledi, hatta fazla kişiye söyleme nazar değer bile dedi, sen kimseye kulak asma hayatım, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alacağız:)))

arkadaşlar bebeğimi alcaklar kalp atışı yok

zeynebim buna ne denir ki????? çok çok üzüldüm geçmiş olsun, lüften kendini harap etme, yaşımız daha genç sakın ümidini yitirme

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben bugün işde baya sıkıntılı bir gün geçirdim eve gidip huzura ermek istiyorum zeynep arkadaşım geçmiş olsun üzülme diyeceğim ama yaşayan bilir seni çok iyi anlıyorum bende 3 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar allaha bol bol dua et allah sağlıklı gene verir en azından hamile kalabiliyorsun sabırlı ol allaha dua et hrşey allahtan canım

evet bende 5 ay önce 7 haftalıktı kaybettim yaşayan bilir üzülmemek elde değill lafın bittiği yer burasıı zaynepcim rabbim tez zamanda sana meleğini göndersin

ooo sen kocamın memleketindensin demek o da kayserili

valla sölediğin için çok saol cnm şu an gidemem ama hafta sonu hemen alıcam bi kaç paket evde bulunsun krizim tutunca yapar yerim şimdi yemekleri yaptım bile

arkadaşlar size pınarın mezgit filetosunuda tavsiye ederim kılçıksız ve süper bi balık mutlaka deneyin opuyorumnanaktan

ii akşamlar cnm şimdiden afiyet olsun sana

aayy ne güzel kızlar yemeklerinizi yaptınız, eşlerinizi bekliyorsunuz. Daha ben iş yerindeyim bi de evde yemek yok offfffffffffffffffff! Pratik bir yemek ne yapsam diye düşünüyorum.

pişmişmi mezgit nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…