- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 38
kaynanam sezeryan doğuma sinir olurr normalcidir oo benim hala oğlumda sezeryan olmamı konuşur seni boşuna kestiler boşuna yaptılarr sırf o sussun diye sancım varken iki doktor gezdim benim doktorum sezeryan deyince inanmadı başka doktora gözüktüm oda sezeryan dedi gene inanmadı ölürmüsün öldürürmüsünn
kızlar birazdan cıkıyorum dua edin....
içim pır pır
bu arada benim sat 2 kasım diyor ama ekimin son haftası olma ihitmaili de yüksek yani...
hayırlısı ile akrebi tercih ederim balık burcuyum en iyi akreple anlaşır zaten kocamda akrep zemuszemus
kızlar birazdan cıkıyorum dua edin....
içim pır pır
bu arada benim sat 2 kasım diyor ama ekimin son haftası olma ihitmaili de yüksek yani...
hayırlısı ile akrebi tercih ederim balık burcuyum en iyi akreple anlaşır zaten kocamda akrep zemuszemus
o acı bibere bi ara bende dadanmıştım ama baktım iştah açtı kilo alıyorum mecburen kestimm çiğ köfte etsizide oluyo artıkk tam yerini tutmaz ama canının çekmesini gideriray bak acılı dedin ağzım sulandı valla normalde canım bi şi çekmio ama acı diyince akan sular durur bayılırım
bende geçen gün çiğ köfte gördüm ama alamadım çiğ et olduğu için ama aklımda kaldı valla bi de içine ayrıca o küçük acı biberlerden dolduruyoruz biz kardeşimle öle yiyiyoruz benim çatlak kardeşim kaşarlı tost yaparken bile içine o turşu acı biberlerden koyuyo çılgın hatun ya
ama acı yiye yiye mideyi bozduk tabi eskiden her gün yerdim artık arada yiyiyorum ülser oldum tedavi oldum ama geçti acı yiyince azıyı arada ama olsun acıya değer
hele nar ekşili kısır ay bayılacam şimdi valla bak hiç aklımda yokken nasıl acıktım böle şimdi
ay bak acılı dedin ağzım sulandı valla normalde canım bi şi çekmio ama acı diyince akan sular durur bayılırım
bende geçen gün çiğ köfte gördüm ama alamadım çiğ et olduğu için ama aklımda kaldı valla bi de içine ayrıca o küçük acı biberlerden dolduruyoruz biz kardeşimle öle yiyiyoruz benim çatlak kardeşim kaşarlı tost yaparken bile içine o turşu acı biberlerden koyuyo çılgın hatun ya
ama acı yiye yiye mideyi bozduk tabi eskiden her gün yerdim artık arada yiyiyorum ülser oldum tedavi oldum ama geçti acı yiyince azıyı arada ama olsun acıya değer
hele nar ekşili kısır ay bayılacam şimdi valla bak hiç aklımda yokken nasıl acıktım böle şimdi
sussun dedim valla yoksa doktorum para için yaptı diye söylenicektii sonra oda inandı ama yiğitliğe şey sürdürmüyo gene konuşuyo şimdide ikinci normal olmazmı diye taktii ayy deliolucamm kesilen benim ona neyseeo halinle o kadın için uğraştın haa. inanmazsan inanma can benim canım dicektin
hadi canım seninde güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhh :Saruboceq:
yarın okurum artık ben işe gelince.
bende deli gibi acı yerim yaa varya bayılıyorum benim canım çiğköfte istediği zaman
marketlerde etsiz çiğköfte seti var onlardan alıyorum evde yapıyorum afiyetle yiyorum sizede tavsiye ederim arkadaşlar
adana lahmacun çiğ köfte yemekler havada uçuşuyoo susalım en iyisi akşam vakti karnımız acıktıBenim de canım acılı adana ya da lahmacun çekti şimdi, of kızlar niye anlatıosunuz ki ballandıra ballandıra hepimizin ağzı sulandı :)
ay bak acılı dedin ağzım sulandı valla normalde canım bi şi çekmio ama acı diyince akan sular durur bayılırım
evet bundanda yapabilirsin nefsini köreltir canın çekincehadi ya hiç görmedim o seti markası ne acaba büyük marketlerdemi var sadece acaba
etsiz olandan al ye cnmm benim geçen hafta canım çekti yemekteyizde görmüştüm etsiz aldım yedim vallagünlerdir çiğ köfte istiorum bende biliomusunnnn eyvahedigeldismile yaa ne zaman yiyebiliriz. hamilelik boyunca yiyemicekmiyiz :1shok:
iyi akşamlar başakcımbacılarım ben çıkıyorum eve gidicem.i parça huzura erim.uyimm.yarın saahtan görşük artık. iyi akşamlr
görüşürüzz canım git bişeyler yeeYa ben de çıkıorum acayip karnımı acıktırdınız çok kızdım size çok
Kendinize iyi bakın, yarın görüşürüz
hadi ya hiç görmedim o seti markası ne acaba büyük marketlerdemi var sadece acaba
etsiz olandan al ye cnmm benim geçen hafta canım çekti yemekteyizde görmüştüm etsiz aldım yedim valla
Ya ben de çıkıorum acayip karnımı acıktırdınız çok kızdım size çok
Ya ben de çıkıorum acayip karnımı acıktırdınız çok kızdım size çok
görüşürüzz canım git bişeyler yee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?