arada bazen çatıyom kızyorum kızyorum sayıyorum garibimn hiç seside çıkmaz.ben sorna neye kızdğmı unutuyorum okdar ki basit bişey ama gene trip atarım o benden hep özür diler.nye diledğini bilmez ama.bide ona kızarım.ama o beni anlyıo srtesli oldğmu hamiledin verdiği duygusallğı.canm benm hihoyyyt
ursaya düğüne gidcekmişiz kaynana kayınpeder.tam dinelrim kafamı. işte al bak gene geldi aklıma gelde sinrlenme
evet canım hem de ne sorun. onu bilmem ama ben onu görünce çıkıo yani
ayyhh sevmiom sevmiom napayım. gıcık laelaelaelaelae
25 yıllık komşumuz canım çok severim kendisini çok düşünceli evet kokuda almamıştım aslında kapısından geçtim diye dayanamadı zorla yedirdi düşünmesi bile yetti eski istanbullulardan yaşamış görmüşş
bende sevmiyom benmkide gıcık bu kaynataları kaynar kazana atmalı :lepi:
evetKaynata noluo, kayınpeder mi demek :S
kızlar bende kaynatamı sevmiyom bende sizden yanayım :lepi: :lepi:
Kaynata noluo, kayınpeder mi demek :S
eveeett bende antepliyimm amcalarım halalarım ordalarr
:dance::dance:
çok güzell doğunun parisi diyolar antep e benimde elimin lezzeti güzeldir öyle derler beceririm acılı ekşili yemekleriaaaaa ne güzeeeeelllll sende ii yemek yapıyosundur kesin senin akrabaların kalmış orda ne güzel benim yok yada tanıdığım akrabam yok orda belki tanımadığım annemin uzak akrabaları vardır ama bi gün mutlaka gidicem çok merak ediyorum oraları
bende sevmiyom benmkide gıcık bu kaynataları kaynar kazana atmalı :lepi:
kızlar birazdan cıkıyorum dua edin....
içim pır pır
bu arada benim sat 2 kasım diyor ama ekimin son haftası olma ihitmaili de yüksek yani...
hayırlısı ile akrebi tercih ederim balık burcuyum en iyi akreple anlaşır zaten kocamda akrep zemuszemus
hayırlı haberlerle dön canımm benimkide akrep olucakk 7 kasımm tahmini doğum sezeryan olucak ada 1 hafta evvel oluyo 1 kasım yanii akrep kızkardeşimde akreppkızlar birazdan cıkıyorum dua edin....
içim pır pır
bu arada benim sat 2 kasım diyor ama ekimin son haftası olma ihitmaili de yüksek yani...
hayırlısı ile akrebi tercih ederim balık burcuyum en iyi akreple anlaşır zaten kocamda akrep zemuszemus
çok güzell doğunun parisi diyolar antep e benimde elimin lezzeti güzeldir öyle derler beceririm acılı ekşili yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?