2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı benim kocam gibiymiş seninkide ben kızarım o garip gelir özür diler kıyamam ya yazık onlara ama annem derdi hep bi alime bi zalim bi zalime bi alim die doğruymuş demek

bizim apartmanda yok öle insanlar annemlerde de yok maalesef çok şanslısın cnm

benim kaynatam çok zararsız karışmaz etliye sütlüye ama kaynanam ayy bi çene bi çene çok konuşurr eşimde hep der zaten bi haber yayılsın istiyosan anneme duyur yeter der

eveeett bende antepliyimm amcalarım halalarım ordalarr

aaaaa ne güzeeeeelllll sende ii yemek yapıyosundur kesin senin akrabaların kalmış orda ne güzel benim yok yada tanıdığım akrabam yok orda belki tanımadığım annemin uzak akrabaları vardır ama bi gün mutlaka gidicem çok merak ediyorum oraları

kaynanam sezeryan doğuma sinir olurr normalcidir oo benim hala oğlumda sezeryan olmamı konuşur seni boşuna kestiler boşuna yaptılarr sırf o sussun diye sancım varken iki doktor gezdim benim doktorum sezeryan deyince inanmadı başka doktora gözüktüm oda sezeryan dedi gene inanmadı ölürmüsün öldürürmüsünn

çok güzell doğunun parisi diyolar antep e benimde elimin lezzeti güzeldir öyle derler beceririm acılı ekşili yemekleri

Ay geçmişi okumaya da üşendim nerden çıktı bu kayınpeder düşmanlığı benim bildiğim kaynana düşmanı olunur tersi olmuş şimdi :)

kızlar birazdan cıkıyorum dua edin....

içim pır pır

bu arada benim sat 2 kasım diyor ama ekimin son haftası olma ihitmaili de yüksek yani...

hayırlısı ile akrebi tercih ederim balık burcuyum en iyi akreple anlaşır zaten kocamda akrep zemuszemus

Hadi bakalım bekliyoruz haberlerini, bebeğinle özlem gider güzelce

hayırlı haberlerle dön canımm benimkide akrep olucakk 7 kasımm tahmini doğum sezeryan olucak ada 1 hafta evvel oluyo 1 kasım yanii akrep kızkardeşimde akrepp

çok güzell doğunun parisi diyolar antep e benimde elimin lezzeti güzeldir öyle derler beceririm acılı ekşili yemekleri

ay bak acılı dedin ağzım sulandı valla normalde canım bi şi çekmio ama acı diyince akan sular durur bayılırım

bende geçen gün çiğ köfte gördüm ama alamadım çiğ et olduğu için ama aklımda kaldı valla bi de içine ayrıca o küçük acı biberlerden dolduruyoruz biz kardeşimle öle yiyiyoruz benim çatlak kardeşim kaşarlı tost yaparken bile içine o turşu acı biberlerden koyuyo çılgın hatun ya

ama acı yiye yiye mideyi bozduk tabi eskiden her gün yerdim artık arada yiyiyorum ülser oldum tedavi oldum ama geçti acı yiyince azıyı arada ama olsun acıya değer

hele nar ekşili kısır ay bayılacam şimdi valla bak hiç aklımda yokken nasıl acıktım böle şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…