pişmişmi mezgit nasıl
arkadaşlar bebeğimi alcaklar kalp atışı yok
bende işdeyim maalesef daha eve gidilecek yemek yenilecek sonra arkadaşlara misafirliğe gidilecek amaannn
bende çok severim darda kalınca hemen yaparımm afiyet olsun canımmhımmmm süper:)) kokusu resmen burnuma geldi... evet evet onu yapmalıyım, saol sezencim
bulgur ve baharat kısırın başka versiyonu
hadi ya çok üzüldüm canım sen kaç haftalıksın ki belki daha duyulurdu
yarın başka bi doktora daha gözük belkim geç döllenmedir bebek daha gözükmezz erkense emin olmakta yarar var o doktorda aynını derse allah sabır versin canımm tez zamanda göndersin meleğinidoktor tatile gitcekmiş pazartesi alim dedi ama ben başka yerde yarın aldırcam
hadi byeeeeeeeİş çıkış saatim geldi kızlar, birazdan servisler kalkacak. Yarın görüşürüz öptüm sizleri:)))
ooo sen kocamın memleketindensin demek o da kayserili
valla sölediğin için çok saol cnm şu an gidemem ama hafta sonu hemen alıcam bi kaç paket evde bulunsun krizim tutunca yapar yerim şimdi yemekleri yaptım bile
arkadaşlar size pınarın mezgit filetosunuda tavsiye ederim kılçıksız ve süper bi balık mutlaka deneyin opuyorumnanaktan
Nalancım hiç dertme hayatım, doktor bir sorun olmadığını söyledi, hatta fazla kişiye söyleme nazar değer bile dedi, sen kimseye kulak asma hayatım, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alacağız:)))
senin işin bayağı zormuş canım, insan evde dinlenmek istiyor. şu sıralar kimseye gidemiyorum, erkenden uyuyorum.
neyse sende yarı acısını çıkarırsınn yatarsın erkendenaynen ya yemek yiyorum akşam gözlerim kapanıyor bugün napıcam bakıcaz
neyse sende yarı acısını çıkarırsınn yatarsın erkenden
oo senin işin zorr neyse bu günlerde geçicek sık dişiniyarında yatamam canım eşimle kayınvalidemlere gidicez herhalde rabbim bana güç kuvvet versin en iyisi benim dinlenme günüm pazar akşama kadar yatıcam diyorum alışıyorum erken kalkamaya
pazar günüde sabah 7 de gözlerimi açıyorum gıcık oluyom varya zorla yatıyom
benim erken uyku halim azaldı önceden 10 kadar oturamazdım şimdi 11 11:30 oluyo bide dün gece ilk defa tuvalete 1 kere çıktım bende hayret ettim 4 ten 1 e düştü
pişmişmi mezgit nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?