2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
edish gözünaydın canımmm :) arkadaşlar doğum yapan başka arkadaşlar varmı tebrik etmediğim atladığım varsa kusura bakmayın geçmişiokudum ama bilgisayar çok yoruyorçok takip edemiyorum dışardada işlerimiz oluyor eve yorgun geliyorum tebrik etmediğim doğum yapan arkadaşlar varsa hepsine gözünaydın :) bende kesin bugün günümü öğreniyorum önümüzdeki hafta birgün :) gelince yazarım :)

Günaydınlarrr...
Doğuranların hepsinin gözü aydın
Bugün doğuracakların Allah yardımcısı olsun inşallah
Doğurmayı bekleyenlerde inşallah çok beklemezler artık

günaydın herkesleree...

benim dr kontrolum var bugun 12.30 da . bebeğim pozisyon almışmı bakalım merak ediyorum.. 4 boyutluya da giricem uzun zamandır gırmıyordum. özledim göreyim bebişimii:))

Aso yarından itibaren maraton başlıyor desene :)) dinlen bugun kendini yorma... yarın büyük gün

Günaydınnnnn
dün doktora gittik hafif sancılarım varmış . kalırsa haftaya pazartesi gelin dedi .
çatı muayenesi falan yapar diye hazırlıklı gitmiştim. güyaa ağda yaptırcaktım . çok uzamadığı için jiletle aldım ((( bidahada ağda yaptıramam napçam bılmem .
doktorumada son zamanda sinir oldum. hiç doğumla ilgili bişey söylemedi. sancın şöyle olursa gel şukadar dakikada falan... sankı kaçkere doğurdumda bilcem .
zaten herkese sinir oluyorumm bu ara . iice stres oldummm bi gelsin artık .
rahatı ii galıba gelmeye niyeti yok yavrumun .
doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün, bugun doğurcaklrında Allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
ana birisi nin suyu mu patlamış yannış mı gördüm yoksaaaa hemen geçmişe bakim

Günaydınlarrr...
Doğuranların hepsinin gözü aydın
Bugün doğuracakların Allah yardımcısı olsun inşallah
Doğurmayı bekleyenlerde inşallah çok beklemezler artık

aminn insaallah çok beklemeyiz finfik

Hepinize günaydınlar kızlar,
Bugün evimde son yalnız günüm...

ne kadar guzel darisi basima insaallah

günaydın herkesleree...

benim dr kontrolum var bugun 12.30 da . bebeğim pozisyon almışmı bakalım merak ediyorum.. 4 boyutluya da giricem uzun zamandır gırmıyordum. özledim göreyim bebişimii:))

oh oh ne guzel : bende ozledim bebisimi

Allah yardimcin olsun yaren

günaydın hamilelerr
gunaydin taze anne :)

ana birisi nin suyu mu patlamış yannış mı gördüm yoksaaaa hemen geçmişe bakim

evet suyu geldi insaallah dogum yapmistir

Son düzenleme:
dün o kadar hazırlıklı gitmiştim . evimi falan topladım . çantamı herşeyimi hazırladım ..
doğuma alıyorum demesini bekledim ama kısmet değilmiş. geç olsun güç olmasın . demekki keyfi yerinde bıdığımın . elbet gelecek hep orda kalacak değil ya guzummmmmmmm benımmmmmmm

Aso yarından itibaren maraton başlıyor desene :)) dinlen bugun kendini yorma... yarın büyük gün
evet canım aynen öyle. yok sabahtan beri oturmadım.Acayip bir duygusallık çöktü öyle böyle değil.oturdum mu gözlerim doluyor biri dokunsa ağlıcam:)

Günaydın kızlar...

helın hıvda bırısı gözünuz aydın... mutluluklar...

oh ne guzel herkes doguruyor.. sıra bızede gelse artık.. o kadar duygusal oldumki, eşim ne derse aglıyorum artık.. adamcagız konuşamıyor artık...

beşigimiz geldi.. evın eksıkları tamamlandı.. arabayıda aldık.. bugun ve yarın temızlık ve tadılat olcak evde... ve sonra hazırız artık... doktor bayramda gelır dedı... inşallah gelır artık...

Herkese günaydın anneler

Hepinize günaydınlar kızlar,
Bugün evimde son yalnız günüm...

Ayy süper ya,yarın minik kuzun yanında,kollarında olacak,heyecanlısındır dimi?
İnşallah çok rahat bi doğum geçirirsin canım

Annesi sabırsızlanma gelmek istemiyo demekki bu aralar. Evet doktorlar baya bi rahat insanlar oluyolar,ben sormasam bana bişey söylemicek benimkisi,inciğini cıncığını soruyorum bende napayım.Ben içgüdüsel olarak hangi sancıda gideceğimizi biliriz diye düşünüyorum

Çok sağol cnm amin amin darısı sana olsun inşallah.Heyecan değil de çok duygusallaştım:)
aso sana bugun geçmez artık.. ne guzel... kısacaık zamanın kaldı...
az kaldı bakalım darısı sana da olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…