Ooo maşallahh maşallah hayırlı olsun helincim Allah bağışlasın =)selam kızlar
cumartesi doğumum oldu ve oğlum dünyaya geldi.
haftası:38+2
kilo:3900
boy:50 cm
Günaydınlarrr...
Doğuranların hepsinin gözü aydın
Bugün doğuracakların Allah yardımcısı olsun inşallah
Doğurmayı bekleyenlerde inşallah çok beklemezler artık
Hepinize günaydınlar kızlar,
Bugün evimde son yalnız günüm...
günaydın herkesleree...
benim dr kontrolum var bugun 12.30 da . bebeğim pozisyon almışmı bakalım merak ediyorum.. 4 boyutluya da giricem uzun zamandır gırmıyordum. özledim göreyim bebişimii:))
Günaydınnnnn
dün doktora gittik hafif sancılarım varmış . kalırsa haftaya pazartesi gelin dedi .
çatı muayenesi falan yapar diye hazırlıklı gitmiştim. güyaa ağda yaptırcaktım . çok uzamadığı için jiletle aldım((( bidahada ağda yaptıramam napçam bılmem .
doktorumada son zamanda sinir oldum. hiç doğumla ilgili bişey söylemedi. sancın şöyle olursa gel şukadar dakikada falan... sankı kaçkere doğurdumda bilcem .
zaten herkese sinir oluyorumm bu ara . iice stres oldummm bi gelsin artık .
rahatı ii galıba gelmeye niyeti yok yavrumun .
doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün, bugun doğurcaklrında Allah yardımcısı olsun
gunaydin taze anne :)günaydın hamilelerr
ana birisi nin suyu mu patlamış yannış mı gördüm yoksaaaa hemen geçmişe bakim
evet canım aynen öyle. yok sabahtan beri oturmadım.Acayip bir duygusallık çöktü öyle böyle değil.oturdum mu gözlerim doluyor biri dokunsa ağlıcam:)Aso yarından itibaren maraton başlıyor desene :)) dinlen bugun kendini yorma... yarın büyük gün
Hepinize günaydınlar kızlar,
Günaydınnnnn
dün doktora gittik hafif sancılarım varmış . kalırsa haftaya pazartesi gelin dedi .
çatı muayenesi falan yapar diye hazırlıklı gitmiştim. güyaa ağda yaptırcaktım . çok uzamadığı için jiletle aldım((( bidahada ağda yaptıramam napçam bılmem .
doktorumada son zamanda sinir oldum. hiç doğumla ilgili bişey söylemedi. sancın şöyle olursa gel şukadar dakikada falan... sankı kaçkere doğurdumda bilcem .
zaten herkese sinir oluyorumm bu ara . iice stres oldummm bi gelsin artık .
rahatı ii galıba gelmeye niyeti yok yavrumun .
doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün, bugun doğurcaklrında Allah yardımcısı olsun
Çok sağol cnm amin amin darısı sana olsun inşallah.Heyecan değil de çok duygusallaştım:)Herkese günaydın anneler
Ayy süper ya,yarın minik kuzun yanında,kollarında olacak,heyecanlısındır dimi?
İnşallah çok rahat bi doğum geçirirsin canım
Annesi sabırsızlanma gelmek istemiyo demekki bu aralar. Evet doktorlar baya bi rahat insanlar oluyolar,ben sormasam bana bişey söylemicek benimkisi,inciğini cıncığını soruyorum bende napayım.Ben içgüdüsel olarak hangi sancıda gideceğimizi biliriz diye düşünüyorum
az kaldı bakalım darısı sana da olsun inşallahaso sana bugun geçmez artık.. ne guzel... kısacaık zamanın kaldı...
canim gözün aydin masallah bebegineselam kızlar
asocum bugün sana zor gecer rabbim kolayliklar versin hayirlisiyla kizini kucagina alirsin insallahHepinize günaydınlar kızlar,
günaydın hamilelerr
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?