Annesi sabırsızlanma gelmek istemiyo demekki bu aralar. Evet doktorlar baya bi rahat insanlar oluyolar,ben sormasam bana bişey söylemicek benimkisi,inciğini cıncığını soruyorum bende napayım.Ben içgüdüsel olarak hangi sancıda gideceğimizi biliriz diye düşünüyorum[/B]
doğum yapan annişler bişey soracam bu lavman ve sonda olayları nasıl , çok can yakıyoor mu ?
biriısi akşam apar topar gitti, inşallah herşey yolundadır. haber yok şimdilik.herkese günaydin arkadaslar birisinden ve hazaldan haber yok galiba
galiba doğum yapan kimse yok şuanda canım. sondayı bilmem de lavman bağırsakları çalıştırıyo işte ne kadar kıvranabilirsin ki en fazla doğum sancıcının yanında :)doğum yapan annişler bişey soracam bu lavman ve sonda olayları nasıl , çok can yakıyoor mu ?
biriısi akşam apar topar gitti, inşallah herşey yolundadır. haber yok şimdilik.
hazaldan ne zamandır ses yok sanırım...
galiba doğum yapan kimse yok şuanda canım. sondayı bilmem de lavman bağırsakları çalıştırıyo işte ne kadar kıvranabilirsin ki en fazla doğum sancıcının yanında :)
komşumuz bebek geliyo bekleyemem demişti hastanede, bebekle beraber herşey çıkmış işte :)))))
doğumdamı yaptı oyy çok fena normal doğumda lavman yapılmazsa ıkınmayla beraber oluyomuş duymuştum
evet canım yaa anlatırken gülüp duruyor hala...
doğum yapan annişler bişey soracam bu lavman ve sonda olayları nasıl , çok can yakıyoor mu ?
:) bende her doğum yapana aynı şeyi soruyorum,sondadan ödüm patlıyo. Lavman basit bişey ben daha önce olmuştum. Sadece sıvı veriyolar bağırsaklarını çalıştırmak için okadar. Ama sondakimisi hiç acımıyo diyo,kimiside çok acıyo,yanıyo diyo.Valla doğurmaktan daha çok korkuyorum sondadan
sezencim ya kaç ay sigara içmemişsin umarım başlamazsın tekrar. ben çok üzülüyorum bebişlere, minnacık ciğerleri burunları var yanında içmesen bile senin üstüne sinen kokuyu alıyorlar daha minicikken. hem bazen annenin ter kokusundan bile emmeyi reddeden bebekler var sigaradan da öyle. inşallah hiç başlamazsın canım...
lavman evet şırınga gibi bişeyle veriyolar acımıyo ama sondada acımıyo ilk doğumumda ben baygın değildim takıldı incecik boru iğne kalınlığında inanki oda acı vermiyo bunda baygınken takmışlar çıkarırkende çekip çıkarıyo anlamıyosun bile
hah aynen.. bir göğsüm yalancı meme niyetine kullanılıyor benim de.geberıyorum tam ıkı saattır emzırıyorum resmen damızlık ınek muamelesı goruyorum süt müt kalmadı ama habıre emıyor, ınat ettım emzık fln almıcam dıye benı yalancı meme nıyetıne kullanıo sımdı
az kaldı sizin de inş hep beraber yapıcaz bu muhabbetleriiburcu zeynep vallahi çatlattınız bizi karnıma bakıp bakıp duruyom
ayynenn öyle aynnennlohusayken e hıc bısı degısmıo valla ota boka sınır oluosun fln durup dururken bagırıp cagırıorum ben de mesela..
canım benim allah korumuş sizi. allah sağlıklı uzun ömür versin ataberkeselam kızlar
cuma günü epidural sezeryan oldum iyi ki doktorumun sözünü dinlemişim
yoksa oğlumu kaybedebilirdim
dün saat 5e doğru oğlumla hastaneden çıktık
baya sıkıntılı bir dönem atlattım
oğlum amniyo sıvısından içmeye başlamış doğduktan sonra beslenemedi ilk gece yoğun bakıma alındı midesi yıkandı
dün öğleye kadar yoğun bakımdaydı hasretle bekledik oğlumuzu dün akşam üzeri hastaneden çıktık
artık oğlum daha iyi keyfi yerinde
göğüs ucum olmadığı için biberonla beslendi ama
bugün göğüs ucu aldık onunla deneyecem
benden haberler bu kadar
anaa çok heyecanlı. aferin kız gelip yazmışsın bi de bize.. ya doğurmuşsundur ya da doğurmak üzersindir. allah yardımcın olsun canım benim.. güzel haberlerini bekliyoruz..kızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.
senin de allah yardımcın olsun canım benim. inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini..kızlar yarın saat 10:30 da Beren Su kucağımda inşallah:))çoooook karmaşık duygular içerisindeyim çook dua edin bana:))))
emzirme hemşireleri var gelip gidip yardımcı oluyorlar canım. o sırada göğsümü o görmüş bu görmüş umurunda olmuyor, yeter ki bebek emsin diyosun..ya bu arada millet bişey sorcam gülmeyin ama:26: ben korkmaya başladım yani daha nasıl emzirceğimi bile bilmiorum becerebilecekmiyim bilmyiorum,netten okuyuop bişeyler anlamaya çalışıorum,siz nasıl yaptınız emzirme ile ilgili seminere giden var mı? benim hastanemin ankara şubesinde seminer varmış ama konyada olmadı
hayırlı olsun canım. allah sağlıklı uzun ömür versinselam kızlar
cumartesi doğumum oldu ve oğlum dünyaya geldi.
haftası:38+2
kilo:3900
boy:50 cm
lavman olmadım sonda da hiç acıtmadı.doğum yapan annişler bişey soracam bu lavman ve sonda olayları nasıl , çok can yakıyoor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?