2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah analı babalı büyütsün kızlar
Daha kucağına alamayanlarada Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ya saat 11den beri kasılmalarım var ya,çok kötüyüm ama hastaneye gidip elim boş dönmek istemiorum.
dakika tutuorum düzenli gidio,kasılma aralarında da adet sancısı bel ağrısı kalça ağrısı gibi ağrılar da oluo:S

cnm gözün aydın ve geçmiş olsun zoru atlatmışsın bundan sonra bi sorun çıkmaz inşallah

maşallah canım gözün aydın darısı bizlere

kızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.

canım Allah kolaylık versin belkide doğurmuşsundur şu anda bugün çokmu yordun kendini ne

selam kızlar
cumartesi doğumum oldu ve oğlum dünyaya geldi.
haftası:38+2
kilo:3900
boy:50 cm

kocaman maşallah tosuncuğun gelmiş yanına gözün aydın canım

ben dayanamıorum,dua edin

sabırsızlanıyodun çok, hadi hayırlısı bu sefer doğurmadan dönme darısı bizlere hayırlısı ile

herkese iyi geceler ben 1 saattir ayaktayım wc ye kalktım uyuyamadım dedim bari geçmişi okuyayım ancak bitirdim neyse biraz daha uyumaya çalışayım bari

bol uykulu geceler diliyorum hepinize ve en çokda bebeklerinize

maşallah oğluşunaa sağlıklı çıkmışsınız hastaneden darısı başımıza:)

bende kalktim simdi wc için namaz kilip yaticam bi bakim dedim napiyor millet. bazen su gaz sancisini acaba dogum sancisimi diyorum? karistiriyorum ama tik yok hala

kızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.

Canııım , daha yenı gördüm mjsını Allah yardımcın olsuuun, inşallah herşey yolundadııır sağlıkla almışsındır bebişiniii kucagına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…