2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın temizlik var annecimle teyzecim yapıcaklar valla cuma gününe kadar bitirmeyi planlıyolar. branşın ne ben anasınıfı öğretmeniyim

bu cuma bitiyor di mi senin de iş? şu 37.hafta raporu diye birşey varmış, bizim okuldakiler gerek yok zaten 32de getirdin demişlerdi. sen ne zzaman alacaksın bu cuma(36+4) mı p.tesi mi(37+0)?

ben geçen hafta aldım lindencim,nasılsa 15 tatil araya giriyo be benim iznin yarısı oraya gidiyo diye erken aldım.Tekrardan doktoruna gidip çalışamaz raporu alacaksın,ilk aldığın çalışabilir raporuydu

yarın temizlik var annecimle teyzecim yapıcaklar valla cuma gününe kadar bitirmeyi planlıyolar. branşın ne ben anasınıfı öğretmeniyim

benim temzilik geçen çarşamba bitti 2 temizlikçi kadın geldi artı annem de yardım etti bi günde bitirdiler:S geçen hafta nişan gelince doğum olcak gazıyla halletttik hepsini:)
ne güzel branş ya heralde ingilizce öğretmeni olmasaydım seçip seçebileceğim en mükemmel branşlardan biri o olurdu

ya bu arada millet bişey sorcam gülmeyin ama:26: ben korkmaya başladım yani daha nasıl emzirceğimi bile bilmiorum becerebilecekmiyim bilmyiorum,netten okuyuop bişeyler anlamaya çalışıorum,siz nasıl yaptınız emzirme ile ilgili seminere giden var mı? benim hastanemin ankara şubesinde seminer varmış ama konyada olmadı

ben geçen hafta aldım lindencim,nasılsa 15 tatil araya giriyo be benim iznin yarısı oraya gidiyo diye erken aldım.Tekrardan doktoruna gidip çalışamaz raporu alacaksın,ilk aldığın çalışabilir raporuydu

anladım canım, sen 4 hafta eklettireceksin.. meb.desin sen o zaman. benim tatil falan farketmiyor. amaaann hiç sevmiyorum şu rapor mapor işlerini, ekiden de sevk kağıdı falan vardı ne gıcıktı yaaa

ben de bilmiyorum ama rüyamda görmüştüm
doğumdan sonra hemşireler gösteriyormuş canım, bir de annelik içgüdüsüyle yaparız mutlaka :)

gittiğim hastaneden emzirme ile ilgili kitapçık edindim belki hastanede vardır bir sor bence

anladım canım, sen 4 hafta eklettireceksin.. meb.desin sen o zaman. benim tatil falan farketmiyor. amaaann hiç sevmiyorum şu rapor mapor işlerini, ekiden de sevk kağıdı falan vardı ne gıcıktı yaaa

evet canım mebde olunca haliyle tatilleri bile hesaplıyosun :) Sorma,doğum sonrasındada alınıyomuş rapor daha.

ben de bilmiyorum ama rüyamda görmüştüm
doğumdan sonra hemşireler gösteriyormuş canım, bir de annelik içgüdüsüyle yaparız mutlaka :)

ya bi de ben ğögsümü kimsyee gösteremedim soramam bu yüzden ama galiba benim ğögüs ucum yok,yani hamilelikten öcnekine mkıysala çok büyük bi fark yok:S acaba çocuk emdikçe mi çıkcak:S ay ben nie panik oldum bu kadar yahu yarın doğurcammı yoksa

gittiğim hastaneden emzirme ile ilgili kitapçık edindim belki hastanede vardır bir sor bence

ya nette de envai çeşit yöntem anlatmış ama heralde en ii denyerek ve yaşayarak öğrencez,ben görsem bizzat ii anlıcam bunun için de bebişin doğup da beni emmesini belicem artık napiim

neyse kızlar ben kaçıom uyku vakti yarın büyük gün inşallah güzel haberler alırım yarın,ii geceelr

evet canım mebde olunca haliyle tatilleri bile hesaplıyosun :) Sorma,doğum sonrasındada alınıyomuş rapor daha.
:) bu tatil hesabına hamilelik tarihini ona göre ayarlayan arkadaşlarım var
ne yapalım gripincim bizim kuzular bi gelsin sağlıkları yerinde olsun da alacağız artık ne alınacaksa...

benim uyku saatim çoktan geçti, iyigeceler herkeseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…