Aydındayım ben canım
hehe biri bizi gözetliyor hesabı desene:)) eee artık muhabbete katıl arkadaşım o zaman,bilgi paylaşımı yapalım:)
bu cuma bitiyor di mi senin de iş? şu 37.hafta raporu diye birşey varmış, bizim okuldakiler gerek yok zaten 32de getirdin demişlerdi. sen ne zzaman alacaksın bu cuma(36+4) mı p.tesi mi(37+0)?
yarın temizlik var annecimle teyzecim yapıcaklar valla cuma gününe kadar bitirmeyi planlıyolar. branşın ne ben anasınıfı öğretmeniyim
ben geçen hafta aldım lindencim,nasılsa 15 tatil araya giriyo be benim iznin yarısı oraya gidiyo diye erken aldım.Tekrardan doktoruna gidip çalışamaz raporu alacaksın,ilk aldığın çalışabilir raporuydu
ya bu arada millet bişey sorcam gülmeyin ama:26: ben korkmaya başladım yani daha nasıl emzirceğimi bile bilmiorum becerebilecekmiyim bilmyiorum,netten okuyuop bişeyler anlamaya çalışıorum,siz nasıl yaptınız emzirme ile ilgili seminere giden var mı? benim hastanemin ankara şubesinde seminer varmış ama konyada olmadı
ya bu arada millet bişey sorcam gülmeyin ama:26: ben korkmaya başladım yani daha nasıl emzirceğimi bile bilmiorum becerebilecekmiyim bilmyiorum,netten okuyuop bişeyler anlamaya çalışıorum,siz nasıl yaptınız emzirme ile ilgili seminere giden var mı? benim hastanemin ankara şubesinde seminer varmış ama konyada olmadı
anladım canım, sen 4 hafta eklettireceksin.. meb.desin sen o zaman. benim tatil falan farketmiyor. amaaann hiç sevmiyorum şu rapor mapor işlerini, ekiden de sevk kağıdı falan vardı ne gıcıktı yaaa
ben de bilmiyorum ama rüyamda görmüştüm
doğumdan sonra hemşireler gösteriyormuş canım, bir de annelik içgüdüsüyle yaparız mutlaka :)
gittiğim hastaneden emzirme ile ilgili kitapçık edindim belki hastanede vardır bir sor bence
:) bu tatil hesabına hamilelik tarihini ona göre ayarlayan arkadaşlarım varevet canım mebde olunca haliyle tatilleri bile hesaplıyosun :) Sorma,doğum sonrasındada alınıyomuş rapor daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?