selam kızlarrrrr...
kasım doğumları başlamış... maşallahh...
darısı bızımde başımıza....
arkadaşlar aranızda normal doğum bekleyen var mı?
epiduralsiz iğnesiz felan....
bnm arkadaşımın kız kardeşi 32 kilo almıştı hamileliğinde tossunn gibi bir olu vardı ama doğumdan bir kaç ay sonra hemen çıtı pıtı haline geri dönmüştü hiç 32 kilo almış demezsin öyle yani :)
napim olm kof çıktı bizim oğlan :25
ee hurma neyimde yiyemiyom bugün o geldi artık aklıma kocayıda gördüğüm yok zaten rahimi kastıralım
he yaa sankim ömrümün sonuna kadar hep böle hamile olarak kalıcakmışım gibi gelii artık
hahaha ben görüyorumda noluyor ölümüne kankayız
bizde kankayız aylardır
selam kızlar ben de de hala tık yok kızımın gelmeye pek niyeti yok anlaşılan :))
eşimi bu sabah paris için biraz zor ikna ettim umarım doğum için işe yarar :))))
doğuranlar olmuş geçmişi zor okudum gözünüz aydın Allah sağlıklı hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin maaşallahhh..
bebişini görenlere de maaşallahhhh
kocam gitti ben kaldım öyleanaaaaaamm esraaaa parisemi gittiniiizzzzz
çok kiskandim şu an
:)))))) esra geç şimdi bu ayakları doğuma sebep olsun diye mi yani:)) yalnız ben teyzemdende duymuştum biz son aya kadar devam ettik doğuma yardımcı oluyo demişti harbiden iki çocuğuda normal normal doğurdu benim teyzoş darısı bzilere inş...ama benim hormanlar bu aralar garip çalışıo ben bu aralar kocamdan gıcık kapıyorum adam naparsa batıyor bana kafayı yedim galiba
ben kocayi görüorumda tirsiyoruz birbirimizden
bayrami bulmasin die dua etmekten başka bişii gelmio elimden.
geçerse dayicaklar suni sanciyi ondan sonrada hoop sezeryan :18:
hahaha ben görüyorumda noluyor ölümüne kankayız
:)))))) esra geç şimdi bu ayakları doğuma sebep olsun diye mi yani:)) yalnız ben teyzemdende duymuştum biz son aya kadar devam ettik doğuma yardımcı oluyo demişti harbiden iki çocuğuda normal normal doğurdu benim teyzoş darısı bzilere inş...ama benim hormanlar bu aralar garip çalışıo ben bu aralar kocamdan gıcık kapıyorum adam naparsa batıyor bana kafayı yedim galiba
kocam gitti ben kaldım öyle
gitmesine gidiyoruz ama eşim tek gidiyor özledim valla eski halimi hee
selam kızlar nasılsınız kimler doğurdu kimler beklmede bakalım
selam kızlar nasılsınız kimler doğurdu kimler beklmede bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?