2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrrrr...

kasım doğumları başlamış... maşallahh...

darısı bızımde başımıza....

arkadaşlar aranızda normal doğum bekleyen var mı?

epiduralsiz iğnesiz felan....

ben normal istiyorum şuan için bir sakınca yok dedi doktorum bakalım hayırlısı..
gerçi daha çok var bnm ama

benimde ööle olur büyük ihtimalle ve inşallah die tahmin yürütüyorum
çünkü kiloyu gidim yanağim hariç nereme aldim bilmiorum :))))
kocişim çok memnun gerçi

hahaha ben görüyorumda noluyor ölümüne kankayız

biz yataklari ayirali aylar oldu birbirimizin yanindan gecerken bile mesafeliyiz cok terbiyeliyiz biz cok

selam kıslar..bende de hala tık yok yani doğumdan geçtim en ufak bi sancı kasılma bi halt yok tekmeler zaten hala göğsümün altında vücud doğuma bile hazırlanmıyor yanii sadece ayakta duurnca kemiklerim ağrıyo hepsi bu ..

selam kızlar ben de de hala tık yok kızımın gelmeye pek niyeti yok anlaşılan :))

eşimi bu sabah paris için biraz zor ikna ettim umarım doğum için işe yarar :))))

doğuranlar olmuş geçmişi zor okudum gözünüz aydın Allah sağlıklı hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin maaşallahhh..

bebişini görenlere de maaşallahhhh

anaaaaaamm esraaaa parisemi gittiniiizzzzz
çok kiskandim şu an

:)))))) esra geç şimdi bu ayakları doğuma sebep olsun diye mi yani:)) yalnız ben teyzemdende duymuştum biz son aya kadar devam ettik doğuma yardımcı oluyo demişti harbiden iki çocuğuda normal normal doğurdu benim teyzoş darısı bzilere inş...ama benim hormanlar bu aralar garip çalışıo ben bu aralar kocamdan gıcık kapıyorum adam naparsa batıyor bana kafayı yedim galiba

anaaaaaamm esraaaa parisemi gittiniiizzzzz
çok kiskandim şu an
kocam gitti ben kaldım öyle

gitmesine gidiyoruz ama eşim tek gidiyor özledim valla eski halimi hee

kapı komşum çok tavsiye etmişti bana doğuma kadar yaptık biz 2 çocuğunu da normal doğurmuş o, belki faydası olur diye yaptım :))

gören de beni kudurmuş filan sanar

eşim gelir birazdan markete yollamıştım ben çıkıyorum kızlar annemler gelicek bugün.. giremeyebilirim görüşmek üzere

bnm bir arkadaşım full çalıştık hamilelik boyunca dedi 3 hafta geç doğurdu hergün kilometrelerce yürüyordu.
başka bir arkadaşım da 37.haftada doğurdu 2 gece üstüste parise gitmişler ertesi gün doğuma :) 9 saat sancı çekti çok yawaş açıldı rahmi.
ayrıca insna kendini bidon gibi hissederken karnında pıtır pıtır bişy oynarken hiç de rahat bişy diil bence parise yolculuğu ama bazı kadınların hormonları (libidosu) tavan yapıyormuş hamileyken bende olmadı nedense kocaları zor kaçıyormuş ellerinden

himmm...bu gece parise gidilecek.şart oldu :))

ilonacim walla bende önceliği kendime tanirim.gidemezsem göndermem birak parisi markete bile :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…