2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aylarca bize yasaktı yazarkasa sonra da ben tırstım zaten hiç istek namına bişey kalmadı doğumdan sonra firijit falan olmasam bari

bu arada avatarımdaki benim cimcimem ilk doğduğu saatlerdeki fotosu

bugün cimcimem dr amcaya gitti babası ve teyzesiyle hafif sarılık varmış bakalım kan sonucuna göre ya fototetrapi görücek yada güneşlenmeye devam edicek hanımefendicim 4 tüp kan almışlar ablamın içi bayılmış işitme testi filan muayeneside iyiymiş bende perşembe dr kontrolüne gidicem çok şükür daha iyiyim karnım kalmadı gibi bişey bana lavmanda yapılmadı bu arada sadece sonda takıldı ama hemen gazımı çıkardım ertesi günde tuvaletimi yapabildim maşallah kesinlikle kayısı kompostosunun faydası

bu arada çok istiyorum sürekli girmeyi ama gelen giden derken anca işte

oyy semacım çok tatlı prensesin maşallahh bizde de hafif sarılık var hergün güneşleniyor bakalım yarın bizden de kan alıcaklar :S sonuca göre bakıcaklar artık sizinki gibi. ben de hemen gazımı çıkarmıştım ama bende tam tersi çok gaz oldu çıkarmakta zorlanmadım yani pek :))

semacim maşallah kuzuna.Allah anali babali büyütsün

ben sokaa atiim kendimi..akşam görüşürüz kizlar..

aylarca bize yasaktı yazarkasa sonra da ben tırstım zaten hiç istek namına bişey kalmadı doğumdan sonra firijit falan olmasam bari

bize hiç yasak koymadı doktor ama bnm libido yerlerde süründüğü için sanırım hep kaçan kedi kovalayan kokarca misali olduk evde

sağol canım seninkinede maşallah

çok normalmiş okadar sarılık allah beterinden saklasın neler gördüm valla hastanede

valla baktım doğumdan çıkanlara karınları öyle duruyodu ama şimdi bakıyorum karnım nerdeyse hamile kalmdan önceki gibi zaten biraz göbüş vardı öylece oduruyo diyebilirim bide varya hayatımda yemediği kadar yiyorum önüne gelen bişey tıkıyo ağzıma zaten kocam ağzımı kapattırmıyo içim bayılıyo ama hep faydalı şeyler 5 gündür toplasan 5 dilim ekmek yememişimdir

bu arada hastaneden geldiğimde bizim evdeki tartuya göre ortalama 9 kilo vermiştim yine bizim tartıya görede tahminen 14-15 kiloyla filan girmiştim doğuma hep tahminen diyorum çünkü son 2 haftada doktorda tartılmadım ve eminim baya kilo almıştım su tutmuştum doğuma girmeden 3 gün önce tartılmıştım en son pek iç açıcı değildi

ama şimdi hiçbiri umrumda değil kızım benimleya sağlılı olsun emsin doysunda gerisi hikaye dimi

ama şimdi hiçbiri umrumda değil kızım benimleya sağlılı olsun emsin doysunda gerisi hikaye dimi
ayynen öyle canım. emsin doysun büyüsün. ilk etapta sarılığımız geçsin eme eme geçecekmiş o da..
benim de karnım beklemediğim şekilde indi.. göbüşlüydüm senin gibi, az biraz daha karın eklendi üstüne işte. artık dikkat etmeye başladım ben de bakalım kilo savaşına giricem bir süre sonra..

ay resmını yerım kuzunun
kız sen hala burda mısın aralık anası olcan yakında

bende undan korkuyorum telefonlar susmuyo

sütün çoksa dikkat et canım ama benim hiç yok gibi bişeydi öyle üzüldümkü kızım emmekten yara etti bişey çıkmadıkça çekiyodu kuzum kanadı hep ne çektim ya ilk 3 gün ama yemeyle geldi hazırlık yapmıştım zaten süt için humana stil,dut kurusu,üzüm,çerez,cevizli sucuk kayısı ayva hoşafı, pekmez helva oyyyyy içim bayılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…