bnm bir arkadaşım full çalıştık hamilelik boyunca dedi 3 hafta geç doğurdu hergün kilometrelerce yürüyordu.
başka bir arkadaşım da 37.haftada doğurdu 2 gece üstüste parise gitmişler ertesi gün doğuma :) 9 saat sancı çekti çok yawaş açıldı rahmi.
ayrıca insna kendini bidon gibi hissederken karnında pıtır pıtır bişy oynarken hiç de rahat bişy diil bence parise yolculuğu ama bazı kadınların hormonları (libidosu) tavan yapıyormuş hamileyken bende olmadı nedense kocaları zor kaçıyormuş ellerinden
ayy o fotodakini yirim beeennn
valla semacım biz burdayız daha nöbetteyiz doğurmaya pek niyetimiz yok daha:)))oyy maşallah kuzuna pamuk gibi nasıl güzel görünüyor
bu arada avatarımdaki benim cimcimem ilk doğduğu saatlerdeki fotosu
bugün cimcimem dr amcaya gitti babası ve teyzesiyle hafif sarılık varmış bakalım kan sonucuna göre ya fototetrapi görücek yada güneşlenmeye devam edicek hanımefendicim 4 tüp kan almışlar ablamın içi bayılmış işitme testi filan muayeneside iyiymiş bende perşembe dr kontrolüne gidicem çok şükür daha iyiyim karnım kalmadı gibi bişey bana lavmanda yapılmadı bu arada sadece sonda takıldı ama hemen gazımı çıkardım ertesi günde tuvaletimi yapabildim maşallah kesinlikle kayısı kompostosunun faydası
bu arada çok istiyorum sürekli girmeyi ama gelen giden derken anca işte
aylarca bize yasaktı yazarkasa sonra da ben tırstım zaten hiç istek namına bişey kalmadı doğumdan sonra firijit falan olmasam bari
oyy semacım çok tatlı prensesin maşallahhbizde de hafif sarılık var hergün güneşleniyor bakalım yarın bizden de kan alıcaklar :S sonuca göre bakıcaklar artık sizinki gibi. ben de hemen gazımı çıkarmıştım ama bende tam tersi çok gaz oldu çıkarmakta zorlanmadım yani pek :))
semacim maşallah kuzuna.Allah anali babali büyütsün
ben sokaa atiim kendimi..akşam görüşürüz kizlar..
ay resmını yerım kuzununselam kızlar nasılsınız kimler doğurdu kimler beklmede bakalım
ayynen öyle canım. emsin doysun büyüsün. ilk etapta sarılığımız geçsin eme eme geçecekmiş o da..ama şimdi hiçbiri umrumda değil kızım benimleya sağlılı olsun emsin doysunda gerisi hikaye dimi
kız sen hala burda mısın aralık anası olcan yakındaay resmını yerım kuzunun
ayynen öyle canım. emsin doysun büyüsün. ilk etapta sarılığımız geçsin eme eme geçecekmiş o da..
benim de karnım beklemediğim şekilde indi.. göbüşlüydüm senin gibi, az biraz daha karın eklendi üstüne işte. artık dikkat etmeye başladım ben de bakalım kilo savaşına giricem bir süre sonra..
kız sen hala burda mısın aralık anası olcan yakında
ayynen öyle canım. emsin doysun büyüsün. ilk etapta sarılığımız geçsin eme eme geçecekmiş o da..
benim de karnım beklemediğim şekilde indi.. göbüşlüydüm senin gibi, az biraz daha karın eklendi üstüne işte. artık dikkat etmeye başladım ben de bakalım kilo savaşına giricem bir süre sonra..
kız sen hala burda mısın aralık anası olcan yakında
sema çok datlu bir piğrenses yirim
ağdaya gideyim ben sancımda var yollarda suyum falan gelmez inşallah
sağol canmm senin prensesin fotosunuda bekliyoruz adaşımız olucak sanırım
ağdan bitene kadar dayan yawrumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?