2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun.. şükür ben hiçbişey kullanmamama rağmen ne doğumdan önce ne doğumdan sonra hiç yara olmadı göğüslerim. memeyi verirken sadece meme ucunu verme kahverengi kısmın hepsini yerleştir ağzına canım. emzirme hemşiresi öğretti onu da bana. benim de ilk 3 gün sütüm gelmedi kuzum çok acıktı inatla mama da vermedim ama çeke çeke getirdi maşallah şimdi göğüs pedi dayanmıyo ayva kompostosu ve bol bol su benim süt olayım :)

iyi dilekleriniz için cok tşk arkadaşlar.:=))
Süt için helva birtane
mutlaka deneyin derim
aktardanda otları karıştırın için benimde cok azdı sütüm iki günden beri iyi sayılır

evet canım kahverengi kısmını sokmaya çalışıyorum

benim hemen ilk emmede yara oldu benim evlenmeden öncede memelrim büyük oldupundanmıdır nedir kışın kendi kendine yarılırdı yara olur acırdı çok hassas beklediğim bişeydi sütüm gelmeyim aşırı yara olup kanayınca mama takviyesi yaptım ama çok az şimdide artık vermem heralde gerekli olmadıkça

aynen komposto ve su çok faydalı ne varsa eskilerde var valla teyzeler ananeler oşuna konuşmuyor

doğum yapan annişler bişey soracam bu lavman ve sonda olayları nasıl , çok can yakıyoor mu ?
ben doktora sordum lavmanı yıllardır yapmıyoruz biz dedi.sonda takılcak sadece onu da zaten epiduralden sonra takcaklar hissetmiceksin bile dedi.
selam kızlar nasılsınız kimler doğurdu kimler beklmede bakalım
maşallah kızına nasıl güzel ya maşalllaaah:) benim de yarın böyle bir pamuğum olcak dimi yaahh ahhh
aa öle tek başına gönderilirmi kız
ben olsam atarım onu uçaktan
önce beeennn
iloşşşş allahım yarabbim öldürcen sen beni:))))) ulen ben en son tatildeyken gittim parise bidaha da gidemedim benim koca tırstı:)))))))) Neyse paris için şafak 40 gün:)

Ben de gittim ağdamı hallettim zaten azcık bişi vardı.hamileyken ne güzel 50 gün fln dayanıyodu şimdi de azcık vardı napim artık :) akşama doğru da kuaföre gidip fön çektircem.Saçlarım zaten dümdüz acaba kırık fön mü çektirsem nasıl etsem bilemedim:)))))))))))))))))))))

allaaahhh aso senin günün yarındı dimi nasılsın neler hissediyorsun amanında amanın

spinalmi genelmi olucan sen

ben 2 hafta oldu yaptıralı ha geldi ha gelicek die halen çıkmii sıpaa
ne güzel gününüz saatiniz belli kuaföre neyim gidiyonuz ben her gün duş almakla yetiniyorum

allaaahhh aso senin günün yarındı dimi nasılsın neler hissediyorsun amanında amanın

spinalmi genelmi olucan sen
evet cnm yarın sabah inşallah:) her ikisi de olmıcam epidural olcam cnm ben.
ben 2 hafta oldu yaptıralı ha geldi ha gelicek die halen çıkmii sıpaa
ne güzel gününüz saatiniz belli kuaföre neyim gidiyonuz ben her gün duş almakla yetiniyorum
Bekle bakalım elbet gelir:))))) duş al ojesiz dur tam tamına tetikte beklemeye devam et:) ben de sildim ojelerimi bugün.sabah ola hayrola

evet cnm yarın sabah inşallah:) her ikisi de olmıcam epidural olcam cnm ben.

Bekle bakalım elbet gelir:))))) duş al ojesiz dur tam tamına tetikte beklemeye devam et:) ben de sildim ojelerimi bugün.sabah ola hayrola

hadi bakalım allah yardımcın olsun

herkese mrb
vala teker teker herkes doğum yapıo benimde sezeryan tarihim 5 kasımdı ama aksilikler hep beni buldu 15 aylık oğlum 1 ay önce sünnet olmuştu yanlış kanama yapmış perşembe acil ameliyatla açacağız dediler ee bende onu bırakıp nasıl ertesi gün sezeryana gideyim ordan çıkıp kendi drme gittim böle böle dedim pazartesiye erteledik son günlerim amaa okada kötü geçioki yavrum tekrar aynı eziyeti çekecek

brokoli çok geçmiş olsun hemen düzelir inşallah oğlun sanada zor olur şimdi allah yardımcın olsun

hadi bakalım allah yardımcın olsun
amin çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

amin çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

brokoli çok geçmiş olsun hemen düzelir inşallah oğlun sanada zor olur şimdi allah yardımcın olsun
saolun arkadaşlar hem ne zor gelio ne güsel atlattık kurtuldu derken bu sünnetten daha zor geçermiş daha acı verir dediler öle olunca bende uyutularak yapılsın dedim en zorunu onu öle bırakıp benim hastaneye yatmamdı allahtan ertelendi

Brokoli çok geçmiş olsun,inşallah bu kez çok iyi olur oğlun,sende rahat rahat doğumuna girersin

Brokoli çok geçmiş olsun,inşallah bu kez çok iyi olur oğlun,sende rahat rahat doğumuna girersin
saol canım inş en azından 4 gecede beraber olacağız benim oğlum gece uyanırsa illa beni görmek ister yoksa babasını görmesi lazım yoksa uyumaz en azından zorlu 4 gece geçecek ben hastanedeykende annem bakacak eşim benimle kalacak

aa öle tek başına gönderilirmi kız
ben olsam atarım onu uçaktan
önce beeennn

bu halde gidemiyorum napıyım normalde olsa önce ben tabikisi

bünyeden bünyeye değişiyor işte canım, bakalım belki bir ihtimal faydası olur diye denedik, ben de hiç ara vermedim hamileliğim süresince.. herşeyin hayırlısı...

hahaha esranın gazıyla herkes parise gider bugün artık :))
gitsinler tabi :) sağlık sorunu olmadığı sürece problem yok

brokoli çok çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar oğluşun..

oyyy kıyamam ben ona allah ağrısısz sızısız atlatmayı nasib etsin çok zor ama strese girmemeye çalış bebeğinide strese sokma zordur mutlaka ama buda geçer emin ol

dün temizlik yaptım yemek odasıyla mutfağım kaldı annemler de gelmedi daha öfff başlasam mı temizliğe yoksa annemleri mi beklesem bilemedim..
dün gece yarısına kadar kuzenimdeydim 2 üst sokağa taşındı, yakınıma geldi :) eşimde iş dönüşü aldı beni.. iyi oldu canımın sıkıntısı geçti en azından..

neyse çıkıyım ben de mutfağı toplamaya başlıyım..
öpüldünüzzzz..

maşallah ya bu ne azim,ne hareketlilik ben yarım saat ayakta kalamıyorum ağrıdan. Süpersin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…