2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok heyecanlıyım ulennnnnnn, kendim doğuma giderken bu kadar heyecan yapmadım. prensesine kavuşmanı bekleyemiyorum yaa :))
kıl meselesi ise 1 hafta önce bacaklarımı aldım, bugün baktım çıkmış :S sanırım doğumdan sonra coştu benimkiler. ne güzel hiç çıkmıyolardı
saçlarına da düz fön cek canım bone mone takıyolar modelli çektirirsen bozulur.. düz fönü tararsın hiç olmazsa

aa geçmiş olsun canım yaa kıyamam ben onaaa..

çok geçmiş olsun Allah şifa versin oğluna...

ohhh bi kaymak da sen oldun demek fınfık da gidiyodu az önce:))ayy aso yarın büyük gün prenses geliyor Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canımm iyi haberlerle gel inş.

sezoş naber kız ne oldu gaz sancılarınız.. bizimkiler de başlicak die ödüm kopuyo

sezoş naber kız ne oldu gaz sancılarınız.. bizimkiler de başlicak die ödüm kopuyo

son bıraktığımdan beri ne çok şey yazılmış oku oku bitiremedim geçti gibi bişey cnmm gaz sancısı kaka yapınca geçti 2 gün yapmadı mama kabızlık yaptı sanırım mamayı kestim şimdi yapıyor kakayı gazınıda çıkarıyo anne sütü mucizeymiş gerçekten

toprak neydiyoo uyuyomu cnmm gaz sancısı başlamaz inş. korkma nar suyu iyi geliyo toprağada iyi gelmiştir

nalan nerde ya gelmiyo hiç anam zaten temizlikten doğru dürüst gelmezdi bu hatun şimdi duruda var hepten kaybettik nalanı

Canooooooooom :))))))ay canım az kaldı az kaldı az kaldı çoooook az kaldı:)))))Gelsin bakalım minik kelebeğim bakayım nasıl bişi çıkcak benden
ay hadi yaaa demekki doğumdan sonra yine kıllar hızlarına devam of napalım artık:S hamileyken rahattı ya amma geç çıkıyodu ne güzel. düz fön çektireyim dimi ya ne bilim zaten saçlarım dümdüz ya belli bile olmıcak diye dedim:)boneden haşat olcak tabi doğru diyosun.sağol cnm benimmmmmmm toprağımın anasıı yavrukuşum:))))
ohhh bi kaymak da sen oldun demek fınfık da gidiyodu az önce:))ayy aso yarın büyük gün prenses geliyor Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canımm iyi haberlerle gel inş.
kaymak olmak neye yarar parise gidemedikten sonra
Sağol cnm benim evet yaa son saatler bakalım hayırlısıyla kucağıma alayım inşallahhhh

çok geçmiş olsun doktorun hatasından mı kaynaklanıyo yanlış kanama olmuş oğlun bir an önce iyileşir inş. sünnetin zorluğunu bu yaz bende yaşadım bilirim
brokoli çok geçmiş olsun hemen düzelir inşallah oğlun sanada zor olur şimdi allah yardımcın olsun

cnm bebişini allah bağışlasın çok tatlı maşallahh

selam gebeşler taze annişler
dn oğlum felaketti ya geceye kadar durmadan ağladı
bende gerildim bebekle beraber bende ağladım
gece rahat uyudu ama

Minnoşum benim:)))Oğlum olsaydı Adı kuzey olcaktı:)
2 ye artık
yarın doğurinn nabersinn
kasılmalarım varrrrrrrrrrr
doğurunca geçicek sanmayın

geçmiş olsun canımcım Allah analı babalı büyütsün
kızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.
ayy gidiyooo
Allah sağlıkla kurtarsın sizi
ben dayanamıorum,dua edin

hamile kaldığımdan beri hiç içimedim bugün ilk kez canım sigara istedi
içme ama

canim cok gecmis olsun insallah biranönce atlatir oglun dogumundada allah kolaylik versin
birisi ve özgülgülece ne yaptı acaba

bende merak ediyorum insallah hersey yolundadir

geçmiş olsun canım yaa, inşallah canı çok yanmadan atlatır hemen. sonra sen de diğer kuzuna kavuşursun sağlıkla inşallah :)
faydası oluyomi ki gerçekten hurmanın bu ramazan da falan satılan hurmayı diosunuz di mi cennet meyvesi denilen değil

evet canım ramazandaki hurmalar :) diğerini hiç bilmiyorum nasıl birşey... doğumu kolaylaştırıyormuş ama öncesinde bıraktım yemeyi erken doğumu tetikliyor diye...

ben pek anlamam ama çok aşağıda değil galiba, benim de böyle duruyor ama benim daha çoook var :)
bu arada dikkatimi çekti laptopu sen kucağına mı alıyorsun??

canim leptopu ben kullanmiyorum kizim kullaniyor pasakli kizim atmis öyle yataginin üstüne
bende karnim asagi indi diye seviniyordum tüh:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…