çok heyecanlıyım ulennnnnnn, kendim doğuma giderken bu kadar heyecan yapmadım. prensesine kavuşmanı bekleyemiyorum yaa :))Ben de gittim ağdamı hallettim zaten azcık bişi vardı.hamileyken ne güzel 50 gün fln dayanıyodu şimdi de azcık vardı napim artık :) akşama doğru da kuaföre gidip fön çektircem.Saçlarım zaten dümdüz acaba kırık fön mü çektirsem nasıl etsem bilemedim:)))))))))))))))))))))
aa geçmiş olsun canım yaa kıyamam ben onaaa..herkese mrb
vala teker teker herkes doğum yapıo benimde sezeryan tarihim 5 kasımdı ama aksilikler hep beni buldu 15 aylık oğlum 1 ay önce sünnet olmuştu yanlış kanama yapmış perşembe acil ameliyatla açacağız dediler ee bende onu bırakıp nasıl ertesi gün sezeryana gideyim ordan çıkıp kendi drme gittim böle böle dedim pazartesiye erteledik son günlerim amaa okada kötü geçioki yavrum tekrar aynı eziyeti çekecek
herkese mrb
vala teker teker herkes doğum yapıo benimde sezeryan tarihim 5 kasımdı ama aksilikler hep beni buldu 15 aylık oğlum 1 ay önce sünnet olmuştu yanlış kanama yapmış perşembe acil ameliyatla açacağız dediler ee bende onu bırakıp nasıl ertesi gün sezeryana gideyim ordan çıkıp kendi drme gittim böle böle dedim pazartesiye erteledik son günlerim amaa okada kötü geçioki yavrum tekrar aynı eziyeti çekecek
Ben de gittim ağdamı hallettim zaten azcık bişi vardı.hamileyken ne güzel 50 gün fln dayanıyodu şimdi de azcık vardı napim artık :) akşama doğru da kuaföre gidip fön çektircem.Saçlarım zaten dümdüz acaba kırık fön mü çektirsem nasıl etsem bilemedim:)))))))))))))))))))))
sezoş naber kız ne oldu gaz sancılarınız.. bizimkiler de başlicak die ödüm kopuyo
Canooooooooom :))))))ay canım az kaldı az kaldı az kaldı çoooook az kaldı:)))))Gelsin bakalım minik kelebeğim bakayım nasıl bişi çıkcak benden
çok heyecanlıyım ulennnnnnn, kendim doğuma giderken bu kadar heyecan yapmadım. prensesine kavuşmanı bekleyemiyorum yaa :))
kıl meselesi ise 1 hafta önce bacaklarımı aldım, bugün baktım çıkmış :S sanırım doğumdan sonra coştu benimkiler. ne güzel hiç çıkmıyolardı
saçlarına da düz fön cek canım bone mone takıyolar modelli çektirirsen bozulur.. düz fönü tararsın hiç olmazsa
aa geçmiş olsun canım yaa kıyamam ben onaaa..
kaymak olmak neye yarar parise gidemedikten sonraohhh bi kaymak da sen oldun demek fınfık da gidiyodu az önce:))ayy aso yarın büyük gün prenses geliyor Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canımm iyi haberlerle gel inş.
çok geçmiş olsun doktorun hatasından mı kaynaklanıyo yanlış kanama olmuş oğlun bir an önce iyileşir inş. sünnetin zorluğunu bu yaz bende yaşadım bilirimsaolun arkadaşlar hem ne zor gelio ne güsel atlattık kurtuldu derken bu sünnetten daha zor geçermiş daha acı verir dediler öle olunca bende uyutularak yapılsın dedim en zorunu onu öle bırakıp benim hastaneye yatmamdı allahtan ertelendi
brokoli çok geçmiş olsun hemen düzelir inşallah oğlun sanada zor olur şimdi allah yardımcın olsun
2 ye artıkMinnoşum benim:)))Oğlum olsaydı Adı kuzey olcaktı:)
kasılmalarım varrrrrrrrrrr
doğurunca geçicek sanmayın
geçmiş olsun canımcım Allah analı babalı büyütsünselam kızlar
cuma günü epidural sezeryan oldum iyi ki doktorumun sözünü dinlemişim
yoksa oğlumu kaybedebilirdim
dün saat 5e doğru oğlumla hastaneden çıktık
baya sıkıntılı bir dönem atlattım
oğlum amniyo sıvısından içmeye başlamış doğduktan sonra beslenemedi ilk gece yoğun bakıma alındı midesi yıkandı
dün öğleye kadar yoğun bakımdaydı hasretle bekledik oğlumuzu dün akşam üzeri hastaneden çıktık
artık oğlum daha iyi keyfi yerinde
göğüs ucum olmadığı için biberonla beslendi ama
bugün göğüs ucu aldık onunla deneyecem
benden haberler bu kadar
ayy gidiyoookızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.
ben dayanamıorum,dua edin
hamile kaldığımdan beri hiç içimedim bugün ilk kez canım sigara istedi
canim cok gecmis olsun insallah biranönce atlatir oglun dogumundada allah kolaylik versinherkese mrb
birisi ve özgülgülece ne yaptı acaba
geçmiş olsun canım yaa, inşallah canı çok yanmadan atlatır hemen. sonra sen de diğer kuzuna kavuşursun sağlıkla inşallah :)herkese mrb
faydası oluyomi ki gerçekten hurmanın bu ramazan da falan satılan hurmayı diosunuz di mi cennet meyvesi denilen değil
kizlar göbek sova resmimi ekledim bir bakinsana dogum yakinmi
ben pek anlamam ama çok aşağıda değil galiba, benim de böyle duruyor ama benim daha çoook var :)
bu arada dikkatimi çekti laptopu sen kucağına mı alıyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?