hayırlı doğumlar diliyorum....allah yardımcın olsun.....
Sema kızına bittimmmmm ya yanakları pembe pembemaşallah sağlıkla büyütürsün inşallah
bende bu gün doktordaydım kilosunu söylemedi yanıltıyor dedi 11 kasım perşembe sabah 8 de hastanede olucam kızıma kavuşucam inşallah çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki
birde bu gün hastanede bir kadın bana ne kadarlık falan dedi bende ona sordum 6 dedi daha yeni diye gülümsedim evet yeni 3 ayım var dedi ben 6 haftalık sanmıştımincecikti kadın
ne bünye var millette ben ilk aydan başladım şişmeye 64.5 olmuşum
ilk normal doğumu sen yaptın. bravo sana.
oğluna da maşallah. gözün aydın.
canim gözün aydin masallah ogluna ilk normal dogumu sen yaptin darisi basimiza dogum nasil gecti bos vaktin olunca yazarsin tatlim
Hazal gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza
hazalcım gözünaydın,allah analı babalı büyütsün bebişini
ayy hazaaaaalll Allah anali babali büyütsün inşallah.
ilk normal doğumumuz gerçekleşti.süper bi haber bu :))
darisi bekleyen herkesin başina hayirlisiyla inşallah.
oyy hazal hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün:))
Allah oğluşunla sana uzuunn sağlıklııı mutlu bir ömür nasip etsinnn
çoookk sevindimmm
doğum hikayeni merakla bekliyorum en yakın zamandaaa
gözün aydın...allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.....
hazal ilk normal dogum senden geldi...
allah anali babali buyutsun..
yaseminin bebegi ne alemde merak ediyorum.. insallah sagligina kavusur en kisa zamanda
oyyy maşallah allah analı babalı büyütsün allah bağışlasın
selam kizlar ben geldim oglumla 30 ekim sabah 5.14 te oglumu normal dogurdum 3 kilo 500 gr. 51cmdogdu oglum bugun evimize geldik simdi kucagimda emmmeye calisio emzirme problemi yasioruz ama gececek insallah simdilik cok vaktim yok vaktim oldumu yine gelirim opuldunuz dualariniz icin coooooooooooooook tesekkurler insallah sizde 1 avazda kurtulursunuz
1haftaya kadar olmazsa alicaz dedi Dr kızlar hala beklemedeyiz catlicam artık
gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün....selam kizlar ben geldim oglumla 30 ekim sabah 5.14 te oglumu normal dogurdum 3 kilo 500 gr. 51cmdogdu oglum bugun evimize geldik simdi kucagimda emmmeye calisio emzirme problemi yasioruz ama gececek insallah simdilik cok vaktim yok vaktim oldumu yine gelirim opuldunuz dualariniz icin coooooooooooooook tesekkurler insallah sizde 1 avazda kurtulursunuz
ben de yiyorum ama günde birkaç taneden fazla yemiyorum şekerim yükselir die korkumdan
inşaAllah işe yarar yaaa
ahududu yaprağı çayına da başlııcam haftaya valla ite kaka çıkaracam oğluşumu
aşağıda adını görmediğimde hep doğuma gittiğini düşünüyorum1haftaya kadar olmazsa alicaz dedi Dr kızlar hala beklemedeyiz catlicam artık
selam kizlar ben geldim oglumla 30 ekim sabah 5.14 te oglumu normal dogurdum 3 kilo 500 gr. 51cmdogdu oglum bugun evimize geldik simdi kucagimda emmmeye calisio emzirme problemi yasioruz ama gececek insallah simdilik cok vaktim yok vaktim oldumu yine gelirim opuldunuz dualariniz icin coooooooooooooook tesekkurler insallah sizde 1 avazda kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?