2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bu gün doktordaydım kilosunu söylemedi yanıltıyor dedi 11 kasım perşembe sabah 8 de hastanede olucam kızıma kavuşucam inşallah çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki
birde bu gün hastanede bir kadın bana ne kadarlık falan dedi bende ona sordum 6 dedi daha yeni diye gülümsedim evet yeni 3 ayım var dedi ben 6 haftalık sanmıştım incecikti kadın
ne bünye var millette ben ilk aydan başladım şişmeye 64.5 olmuşum

hadi bakalım az kalmış başla şafak saymaya şimdi acayip heycanlısındır son günler gelince o heyecan geçiyo şaşkın bi hal alıyosun

boşver sen başkalarını sağlıklı olsunda kızın
bende çok takıyordum başkalarına bakıp ne güzel diyodum ama kızımı kucağıma alınca bitti herşey fazla kiloları düşünmek için çok erken daha lohusalıkta tepiştiricekler süt olsun yarasın kızına diye yaza çok var daha veririz allahın izniyle zaten bi doğsun görürsün otur kalk nasıl gidicek kilolar

ben çıkıyım ufaktan kızımı gezmeye yolladım ehe ehe ablamla dedesine gönderdim sevsin çıkamıyoda bana emziriyorumdur diye
bende fırsattan istifade yemek yiyim

bu arada kızlar doğumdan sonra bi diş ağrısı başladı aslında vardı ama iyce azdı eşim hadi gidelim diyo bende önce doktora gidip dikişlerimi aldırıyımda öyle gidiyim diyorum dayanıcaz artık

semacim infoxcum masallah bebislerinize nasil tatlilar koklaya koklaya öpün benim icin

ilk normal doğumu sen yaptın. bravo sana.

oğluna da maşallah. gözün aydın.

canim gözün aydin masallah ogluna ilk normal dogumu sen yaptin darisi basimiza dogum nasil gecti bos vaktin olunca yazarsin tatlim

Hazal gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

hazalcım gözünaydın,allah analı babalı büyütsün bebişini

ayy hazaaaaalll Allah anali babali büyütsün inşallah.
ilk normal doğumumuz gerçekleşti.süper bi haber bu :))
darisi bekleyen herkesin başina hayirlisiyla inşallah.

oyy hazal hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün:))

Allah oğluşunla sana uzuunn sağlıklııı mutlu bir ömür nasip etsinnn
çoookk sevindimmm
doğum hikayeni merakla bekliyorum en yakın zamandaaa

gözün aydın...allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.....

hazal ilk normal dogum senden geldi...
allah anali babali buyutsun..

yaseminin bebegi ne alemde merak ediyorum.. insallah sagligina kavusur en kisa zamanda

oyyy maşallah allah analı babalı büyütsün allah bağışlasın

coooooooooooook saolun kizlarr darisi basiniza valla ilk normal dogum benden geldi devamida gelir insallah cok guzel bi his yaa cektigimiz tum sikintilara fazlasi ile degiyo valla cok zorlandim tabi ilk normal dogum oldugu icin ilk bebekler zor oluomus anladim ama bbeginizi kucaginiza verdiklerinde tum acilari unutuyorsunuz. hiccc korkmayin valla korktukca daha zorlasir dogum gogus ucum cok kucuk o yuzden oglum duzgun ememiyor zorluk cekioruz ama 2 haftaya kalmaz gecer dedi dr. daha sonra dogum hikayemide anlatirim insaallah
yine gelebilirsem gorusuruz optum hepinizi

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah bebişinede sanada

1haftaya kadar olmazsa alicaz dedi Dr kızlar hala beklemedeyiz catlicam artık

valla sendeki eyüp sabrı maşaAllah
ben daha 36.haftadayım şimdiden doğurasım var
Allah kolaylık versin en yakın zamanda kucağına alırsın yawruşunu inşaAllah..

gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün....
ilk normal doğumumuz da hayırlı uğurlu olsun :)
ben de yiyorum ama günde birkaç taneden fazla yemiyorum şekerim yükselir die korkumdan
inşaAllah işe yarar yaaa
ahududu yaprağı çayına da başlııcam haftaya valla ite kaka çıkaracam oğluşumu

ben 4 tane yedim ama daha az yemem lazım sanırım, kızım coştu içeride nasıl enerji verdiyese
ahududu yaprağı da mı doğumu kolaylaştıryormuş ?
1haftaya kadar olmazsa alicaz dedi Dr kızlar hala beklemedeyiz catlicam artık
aşağıda adını görmediğimde hep doğuma gittiğini düşünüyorum
sağlıklı olsun da geç gelsin önemli değil...

hazal maşallah
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ne kadar durgun burası bugün, tabi topiğin yarısı doğurdu.bebişleriyle ilgilenmekten buralara uğramaya vakitleri olmuyo çok sıkılıyorum artık evde,doğursamda bebeğimle meşgul olsam bende,böyle geçmiyo günler bi türlü

Son düzenleme:

maşallahhhhhh tatlım yaa sağlıcakla büyütün darısı bizim başımıza...epiduralli mi oldu normal istiyorum bende allah izin verirse nasılsın iyi misin,en kısa zamanda bekliyorum doğum hikayeni seninki ilk normal doğum hikayesi olacak :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…