2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün bende temizlik vardı giremedim...çok sessiz bugün topik çoğu kişi girmemiş neredeki herkes

Son düzenleme:
merhabalar...
cumadan beri artık izindeyim, laptop şirkette lazımmış bıraktım..kocişte kendininkini gündüz götürüyor..
eskisi gibi giremiyom artık..
bi yandan geçmişi okumaya çalışıyom..yetişemiyom hızınıza kızlar..
doğuranlar gittikçe çoğaldı...bebişler bir bir geliyor, ne güzel...
bende artık gün sayıyorum..yaşasın son dokuz gün:))

Hepinize iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir.Benim için güzel dileklerde bulunan herkese çok çok çok teşekkür ederim.Darısı doğurmayanlara inşalllah:) Hala heyecan yok. bu fırtına öncesi sessizlik sanırım:) sabah heyecan patlaması yaşıcam eminimki:) zaten hastaneye gider gitmez ağlamaya başlarım duygusallıktan ben kesin.
Hepinizi çok çok çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın.
Hazal bu arada hayırlı olsun ilk normal doğuran annemiz sensin

slm hanımlar nasılsınız.asomsl inş yarın herşey çok güzel olur.bütün dualarımız seninle.
bende çok sıkıldım artıkkk.bian evvel gelsin istyorumm.

asocum insallah kizini sagsalim kucagina alirsin dualarimiz seninle
prop bugün hic ugramadi neolduki acaba mutlaka gelirdi merak ettim insallah hersey yolundadir simdi yaticam yarin güzel birgün olur insallah hepimiz icin:13:

Hazal tebrikler canım sağlıklı bir şekilde atlatmışsınız doğumu

Ben de dr a gittim bugun bebegım dönmüş ama kanala girmemiş henüz . o nedenle yürüyüş yap dedi dr um. ayın 13 üne randevu verdı o gun yada bayram sonrası çatıma bakıcak. tırsıyorum çatıya bakma konusunda ama yapcak bişey yok)) 2.800 olmuş oğluşum :))

aso kavusuyorsun bebesine ne guzel... hairlisiyla kurtulursunuz insallah..

akca cati muayenesinden korkmana gerek yok canim gercekten.. tosuna da masallah

maşaAllah bebişine
bnm oğluşum da 2800 grdı. doktorum çatı kontrolünden bahsetmedi ama tahlil verecektim emrsine gidince yaptırırsın dedi :S

Hazalcim cok sevindim cnm allah anali babali buyutsun.. Isalla herkes iyidir baska doguran var mi okuyamadim tabi gecmisi .. Tam bi kosusturmaca icindeyiz valla gece gunduz hersey birbirine girdi 40 gun boyle olurmus daha 1 hafta oldu nasi dayancaz bilmem:) arada girip okuyorum arada da aciorum okumak icin ama bilg basina bi sn bile gecmeye firsatim olmsdan geri kapatiyorum :)) allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar hamilelik ayri bi zorluk annelik ayri bi zorluk valla yorgunluk dvm edio yani dogurunca da. Yrn sbh yani bu sbh dr kontrolumuz var isalla yavrum kilo almistir fln da icin rahatlar. Yine ugrarim firsat bulursam:) optum hepinizi

günaydın kızlar depreme uyandım çanakkalede olmuş ama burdada çok hissedildi çok korktum eskiden korkmazdım şimdi başlıyorum ağlamaya Allah tekrarını göstermesin inşallah marmara depremini yaşayan bilir çok zor Aso hayırlı doğumlar prop kolay gelsin artık bende kızımın peşinde koşturmak istiyorum ya

Günaydın Herkese..

Asocum Allah kızını güle oynaya kucağına almayı nasip etsin
Propcum hadi güzel haberlerle dön hastaneden yavrum

Evet sabah depremi bende hissettim krdln zaten bu gece sancım vardı uyuyamadım doğru düzgün birde deprem olunca iyice kasıldım kaldım
Marmara depremi gibi deprem inşalah Allah yaşatmasın bir daha

asocum insallah kizini sagsalim kucagina alirsin dualarimiz seninle
prop bugün hic ugramadi neolduki acaba mutlaka gelirdi merak ettim insallah hersey yolundadir simdi yaticam yarin güzel birgün olur insallah hepimiz icin:13:

aso kavusuyorsun bebesine ne guzel... hairlisiyla kurtulursunuz insallah..

akca cati muayenesinden korkmana gerek yok canim gercekten.. tosuna da masallah

Hepinize çok teşekkürler kızlar:)

Hastanedeyim ben,hazırladılar serum takıldı bitti tam doğuma gitcez derkeen doktorum aradı ve acil doğuma gitmesi gerektiğini söyledi.Saat 10da doğuma alınıyorum yani.Acıkmaya başladım uf hem de en çok susadım.

oyyy kıyamam herşeyde vardır bir hayır yavrum geç olsun güç olmasın

günaydın kızlarrr:))

Aso dayan canım odanda mısın? odanla falan ilgilen öyleyse .. prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama odan bellidir heralde.

cnmm gaz sancısı kaka yapınca geçti 2 gün yapmadı mama kabızlık yaptı sanırım mamayı kestim şimdi yapıyor kakayı gazınıda çıkarıyo anne sütü mucizeymiş gerçekten
aa mama mı veriyosun sen neden ki? benim ki 3 gün aç kaldı da direndim vermedim mama. kaçışı yok emcekkk.. evet mamalar kabız yapıyomuş sma marka olan daha iyiymiş mama verceksen bi dene derim..

toprak neydiyoo uyuyomu cnmm gaz sancısı başlamaz inş. korkma nar suyu iyi geliyo toprağada iyi gelmiştir
netsin uyuyo kalkıyo sağ mememe yapışık yaşıyo diğerini almıyo :S napcam o olayı bilmiyorum taş oluyo göğsüm anca çok açsa alıyo onu. yapay göğüs ucu deniyim diyorum.. bakalım nar suyu işi 15 günlükten sonra belli olur diyolar..
kayra nasıl gece uyumaları falan? eren kıskanıyo mu?

nasıl bişey mi çıkıcakkk, bir prenses güzellik abidesi çıkıcak ben eminimm..

hazalcımmm seni tebrik ediyorum valla canım benim demek normal doğurdun bravo sana kocaman.. emzirme problemi oluyo ama sonra oturuyomuş. biz hala yaşıyoruz bi memede.. maşallah canım hem sana hem bebeğine allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…