Hastanedeyim ben,hazırladılar serum takıldı bitti tam doğuma gitcez derkeen doktorum aradı ve acil doğuma gitmesi gerektiğini söyledi.Saat 10da doğuma alınıyorum yani.Acıkmaya başladım uf hem de en çok susadım.
aa mama mı veriyosun sen neden ki? benim ki 3 gün aç kaldı da direndim vermedim mama. kaçışı yok emcekkk.. evet mamalar kabız yapıyomuş sma marka olan daha iyiymiş mama verceksen bi dene derim..
netsin uyuyo kalkıyo sağ mememe yapışık yaşıyo diğerini almıyo :S napcam o olayı bilmiyorum taş oluyo göğsüm anca çok açsa alıyo onu. yapay göğüs ucu deniyim diyorum.. bakalım nar suyu işi 15 günlükten sonra belli olur diyolar..
kayra nasıl gece uyumaları falan? eren kıskanıyo mu?
nasıl bişey mi çıkıcakkk, bir prenses güzellik abidesi çıkıcak ben eminimm..
hazalcımmm seni tebrik ediyorum valla canım benim demek normal doğurdun bravo sana kocaman.. emzirme problemi oluyo ama sonra oturuyomuş. biz hala yaşıyoruz bi memede.. maşallah canım hem sana hem bebeğineallah sağlıklı uzun ömür versin inşallah..
ben çıkıyım ufaktan kızımı gezmeye yolladım ehe eheablamla dedesine gönderdim sevsin çıkamıyoda bana emziriyorumdur diye
bende fırsattan istifade yemek yiyim
bu arada kızlar doğumdan sonra bi diş ağrısı başladı aslında vardı ama iyce azdı eşim hadi gidelim diyo bende önce doktora gidip dikişlerimi aldırıyımda öyle gidiyim diyorum dayanıcaz artık
mamayı sarılık olunca verdiler cnmm daha çok kaka yapsın atsın sarılığı diye önceden 2 saatte 1 veriyodum şimdi günde 2 kereye düşürdüm yakında hepten kesicem eren kıskanıyo malesef uyandırmak için öpüyo engel olamıyoruz çocuğu rahat bırakmıyoo kayrada sol memeyi zor alıyo 2 saat ağzına sokuyorum o çıkarıyo napıcaz bunlarla bilmiyorum mis gibi süt ama diretiyolar emmemek için
ay aynen benim sol meme taş gibi patlicak yakında :S nie almıyolar ya acaba dedim sola yatırınca bi yeri mi acıyo kulağı mı agrıyo. ters yönden verdim gene almadı of nabcaz şu işi..
erenin durumu normal kızmayın sakın aman zaten idare ediyosunuzdur zor valla yalnız bırakılmaz ikisi falan filan..
bizim de hafif sarılığımız varmış, değeri ölçmek için kan testi mi yaptılar idrar mı biliyo musun sezoş?
geçmiyo canım malesef biz küçüğü hala hiç sevmiyoruz büyüğün yanında eltimin kızlarını yani.. sürekli dikkat ediceksin başka çare yok işin çok zor allah yardımcın olsun..kan testi yapıyolar cnm keşke idrar olsa ağlata ağlata alıyolar kanını sen aldırıcaksan yanında durma annen girsin için ezilir ben çok fena olmuştum erenle ikisini yalnız bırakamıyorum kucağına almaya çalışıyo kaç kere teşebbüs etti hemen farkettik yandım ben bu seneyi bi atlatsam yazın okul kapanınca geçer inş. kıskançlığı
kız niye off diyosun iple çek işte günün belli ne güzel. gün yaklaştıkça heyecan kalmıyor merak etme. hadi bakalım şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sanaoff benımde gunum bellı oldu kızlar 12 kasımda zaman yaklastıkca ınsan heyecanlanıyor
geçmiyo canım malesef biz küçüğü hala hiç sevmiyoruz büyüğün yanında eltimin kızlarını yani.. sürekli dikkat ediceksin başka çare yok işin çok zor allah yardımcın olsun..
demek kan alıyolar ha :S kız annem hiç dayanamaz gene ben tutucam çok bağırıcak di mi of yaa.. bugün bi geçseydi..
kız niye off diyosun iple çek işte günün belli ne güzel. gün yaklaştıkça heyecan kalmıyor merak etme. hadi bakalım şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sana
geçmiyo canım malesef biz küçüğü hala hiç sevmiyoruz büyüğün yanında eltimin kızlarını yani.. sürekli dikkat ediceksin başka çare yok işin çok zor allah yardımcın olsun..
demek kan alıyolar ha :S kız annem hiç dayanamaz gene ben tutucam çok bağırıcak di mi of yaa.. bugün bi geçseydi..
kız niye off diyosun iple çek işte günün belli ne güzel. gün yaklaştıkça heyecan kalmıyor merak etme. hadi bakalım şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sana
malesef bağırıyolar cnmm ben nefesimi tutup bekliyorum kan alırlarken bide elini tutma imkanın varsa tut oda sımsıkı senin elini tutuyo cnm bu dünyada en güvendiği insan sensin onlarda bunun farkındalarr
kıyamam ya,ben kesinlikle dayanamam,eşimi ve annemi göndermeyi düşünüyorum kan almaya.Ben kızımdan daha çok ağlarım çünkü orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?