2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese,
asoşla konuştum. odasında bekliyor. sekiz buçuktaydı doğumu, doktoru aramış on buçuğa çekmiş. o da odasına yerleşmiş bekliyomuş..

biz de gece saat başı uyandık emdik uyuduk.. bugün öğlen dr kontrolümüz var, oğlumdan kan alıcaklar diye çok stres yapıyorum

Kızlar face e resim koydum:) hala bekliyorum doktor acil doğuma gitmişti 10.30-11 gibi gelcekmiş

heyecanlı bekleyiş başladı desene az kaldı kızına kavuşmana kolay bir doğum olur inş.. cnm

Hepinize çok çok teşekkürler kızlar çok sağolun:) canlı yayın yapıcam size doğurayım da:)))

mamayı sarılık olunca verdiler cnmm daha çok kaka yapsın atsın sarılığı diye önceden 2 saatte 1 veriyodum şimdi günde 2 kereye düşürdüm yakında hepten kesicem eren kıskanıyo malesef uyandırmak için öpüyo engel olamıyoruz çocuğu rahat bırakmıyoo kayrada sol memeyi zor alıyo 2 saat ağzına sokuyorum o çıkarıyo napıcaz bunlarla bilmiyorum mis gibi süt ama diretiyolar emmemek için

o diş ağrısı bende var dişçiye gidiyorum 1 haftadır hamileyken calsiyum eksikliğinden diş çürürmüş bizimde öyle oldu galiba

ay aynen benim sol meme taş gibi patlicak yakında :S nie almıyolar ya acaba dedim sola yatırınca bi yeri mi acıyo kulağı mı agrıyo. ters yönden verdim gene almadı of nabcaz şu işi..

erenin durumu normal kızmayın sakın aman zaten idare ediyosunuzdur zor valla yalnız bırakılmaz ikisi falan filan..

bizim de hafif sarılığımız varmış, değeri ölçmek için kan testi mi yaptılar idrar mı biliyo musun sezoş?

günaydın kızlar!
hazal normal doğurmuş tebrik ederim. sağlıkla büyüt inşallah!
asoya hayırlı kolay doğumlar diliyorum.
bebişleri ile birlikte olan annelere kolaylıklar ve sağlıklar diliyorum.
benim gibi doğumu bekleyenlere de hayırlı sağlıklı doğumlar naip olsun inşallah!
bebişini görenlere de kocaman maşallah!

aso valla resmen canlı yayın yapıyorsun şimdiden. maşallah heyecan durumun falan gayet iyi bunlarla uğrasabıldıgıne göre. güzel kızın gelcek ne güzel

kan testi yapıyolar cnm keşke idrar olsa ağlata ağlata alıyolar kanını sen aldırıcaksan yanında durma annen girsin için ezilir ben çok fena olmuştum erenle ikisini yalnız bırakamıyorum kucağına almaya çalışıyo kaç kere teşebbüs etti hemen farkettik yandım ben bu seneyi bi atlatsam yazın okul kapanınca geçer inş. kıskançlığı

gunaydın guzel anneler

Hazal gozun aydın cnm bebısını almıssın kucagına

Asoo ınsallah saglıkla bebegıne kavusursun canım

off benımde gunum bellı oldu kızlar 12 kasımda zaman yaklastıkca ınsan heyecanlanıyor gercı dun gece

sancım cok oldu belım ve kasıklarım persembe dr gıdıcem ınsallah daha once olmaz zaten benım erken

dogum rıskım vardı buraya kadar gelmemız mucıze gıbı

günaydınnn
hazal tebrik ederim canım . ilk normal doğuran annemiz sensin. darısı bize inş... :)

aso hayırlısıyla kucağına al prensesini Allah yardımcın olsun canım .
ayyy bende çok heyecanlandım . dualarım senınle

aso face e yazmak istemedim burdan yazayım. gayet iyi ve gayet güzel görünüyorsun . maşallah diyorum :))

geçmiyo canım malesef biz küçüğü hala hiç sevmiyoruz büyüğün yanında eltimin kızlarını yani.. sürekli dikkat ediceksin başka çare yok işin çok zor allah yardımcın olsun..
demek kan alıyolar ha :S kız annem hiç dayanamaz gene ben tutucam çok bağırıcak di mi of yaa.. bugün bi geçseydi..

off benımde gunum bellı oldu kızlar 12 kasımda zaman yaklastıkca ınsan heyecanlanıyor
kız niye off diyosun iple çek işte günün belli ne güzel. gün yaklaştıkça heyecan kalmıyor merak etme. hadi bakalım şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sana

günaydın kızlar.nasılsınız.
aso maşallah ne güzel görünüyosn.bende doğrumak istyorum artık daha nekdar daha beklicem yawwwws :)

cnm nekadar gec gelırse o kadar ıyı ama benımkı acele edıyor su anda bıle kasıklarım cok agrıyor gelıcek dıye korkuyorum dr um pazartesı 8 ınde alalım dıyo 37 haftam doluyor ama ben cuma olsun dedım 12 sı 38 haftadan 5 gun alıyorum bu gıdısle beklemıcek gıbı gece gunduz zamansız gelmesınde perxsembe dr gıdıcem bakalım sancılarım ne durumda

malesef bağırıyolar cnmm ben nefesimi tutup bekliyorum kan alırlarken bide elini tutma imkanın varsa tut oda sımsıkı senin elini tutuyo cnm bu dünyada en güvendiği insan sensin onlarda bunun farkındalarr

günaydın herkese,
Aso kolay doğumlar inşallah,9 aylık maraton bitti,kavuşuyosun en güzel ödülüne
Benmasal çok az kalmış seninde bebeğine kavuşmaya,inşallah sağlıkla,rahat rahat bi doğum olur

malesef bağırıyolar cnmm ben nefesimi tutup bekliyorum kan alırlarken bide elini tutma imkanın varsa tut oda sımsıkı senin elini tutuyo cnm bu dünyada en güvendiği insan sensin onlarda bunun farkındalarr

kıyamam ya,ben kesinlikle dayanamam,eşimi ve annemi göndermeyi düşünüyorum kan almaya.Ben kızımdan daha çok ağlarım çünkü orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…