kızlar bebeğin göbek bakımında ne kullanacağız?
Hepinize iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir.Benim için güzel dileklerde bulunan herkese çok çok çok teşekkür ederim.Darısı doğurmayanlara inşalllah:) Hala heyecan yok. bu fırtına öncesi sessizlik sanırım:) sabah heyecan patlaması yaşıcam eminimki:) zaten hastaneye gider gitmez ağlamaya başlarım duygusallıktan ben kesin.
Hepinizi çok çok çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın.
Hazal bu arada hayırlı olsun ilk normal doğuran annemiz sensin
içim dışım hurma oldu..bi işe yaradii yok yaw
yani kilo yapio hepsi bu
ben doktoruma sordum canım hurmayı ve ahududu yaprağı çayını kolay doğum için olur mu öyle şey dedi,kemik yapın müsait değilse hurma,çay sana nasıl yardımcı olabilir dedi :S nane ve ıhlamurdan başka bir çay içme dedi,halk efsanesi mi bunlar dedim aynen öyle dedi
kızlar merhaba
bende dün doktora gittim günümüz belli oldu 9 kasımda oğluşum geliyor işallah:)
kilosu 3070 gram dedi doktor minimum hayırlısı artık işallah sütüm yağlı olurda oğlumu besler.
bu arada yeni doğanlardan bebeğini sünnet ettiren oldu mu veya ne zaman düşünüyorsunuz?ayrıca doğum yapacakları allah kurtarsın sağlıcakla gelsin bebişler...
kızlar prop yok kaç gündür acaba demire bişey mi oldu ki???merak ettim
kızlar merhaba
kilosu 3070 gram dedi doktor minimum hayırlısı artık işallah sütüm yağlı olurda oğlumu besler.
bu arada yeni doğanlardan bebeğini sünnet ettiren oldu mu veya ne zaman düşünüyorsunuz?ayrıca doğum yapacakları allah kurtarsın sağlıcakla gelsin bebişler...
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?