2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese
hala uykum var, depremden sonra rahat uyuyamadım. zaten beklemedeyiz burda bir de 7.kat olunca daha da çok hissediliyor...

asocum sana da kolay bir doğum diliyorum, sağlıkla gelsin kuzun inşallah...

herkese günaydın
aso girmiştir herhalde sağlıklı doğumlar olsun inşallah...
Bende rüyamda oğlum doğmuş emziriyordum nasıl güzel bir duyguydu nasıl gerçek gibiydi uyanınca kendime gelemedim...bu hafta mı doğurcam yoksa yarın kontrolüm var

depremi hissedenlere geçmiş olsun kızlar!

bijocum göbek için sargı bezi baticon kullanıyor musun?

birde göbek düşmeden banyo yapılıyor mu?

Son düzenleme:
sağol bijocum, her kasfadan bir ses çıkıyor, araştırdım alkol, mersol veya batikon kullanılıyormuş ama güvenemedim bir türlü. en iyisi doğal su heralde, göbeği düşmeden yıkamayın diyorlar bir de, günah değil mi 10 gün bekleyecek:18:

selam kizlar..ay nihayet bikaç kişi war bugün burda :))
bende dedim herkes doğurdu bi ben mi kaldim acaba kendimi yalniz hissettim :)

aso bebişini kucaklamişmidir acaba..ayy çok heyecanlii...
rüyamda hastanedeydim bende uyandim hayalkirikliğina uğradim :)

bebeği göbeği düşene kadar yıkayabilirsiniz dedi doktor bana göbek düşünce 2 gün ara verin sonra yıkamaya devam dedi bana alkol ve gazlı bez verdi düşene kadar bununla sildim

içim dışım hurma oldu..bi işe yaradii yok yaw
yani kilo yapio hepsi bu

allah yardımcın olsun.
hayırlı doğumlar.
her şey çok iyi olacak merak etme.
dualarımız seninle.

içim dışım hurma oldu..bi işe yaradii yok yaw
yani kilo yapio hepsi bu

ben doktoruma sordum canım hurmayı ve ahududu yaprağı çayını kolay doğum için olur mu öyle şey dedi,kemik yapın müsait değilse hurma,çay sana nasıl yardımcı olabilir dedi :S nane ve ıhlamurdan başka bir çay içme dedi,halk efsanesi mi bunlar dedim aynen öyle dedi

her yanim uygun allaha şükür doğum için de bebişin pek doğasi gelmio yeri rahat geldi :))

yeme hurmayi 100 kilo olmanin manasi yok diosun

dün gidip bi koca paket daha aldim.şaka bi yana cidden şişirio insani

kızlar merhaba
bende dün doktora gittim günümüz belli oldu 9 kasımda oğluşum geliyor işallah:)
kilosu 3070 gram dedi doktor minimum hayırlısı artık işallah sütüm yağlı olurda oğlumu besler.
bu arada yeni doğanlardan bebeğini sünnet ettiren oldu mu veya ne zaman düşünüyorsunuz?ayrıca doğum yapacakları allah kurtarsın sağlıcakla gelsin bebişler...
kızlar prop yok kaç gündür acaba demire bişey mi oldu ki???merak ettim

ayrıca kızlar 38+3 deyim ve hala çalışıyorum doğuma burdan gidicem galiba

Son düzenleme:
ben şahsen yemiyorum artık bu saatten sonra öyle yada böyle gelecek :)) bugün ne kadar sessiz bu topik yaa şaşırdım...senin bir daha ki kontrolün ne zaman ben yarın gidicem artık üç günde bir gidicem bakalım çalışmalar başlamış mı

maşallah canım hayirli olsun.
ee bebişiyle ilgilenio artik taze anne

hayırlısı olsun canım...
ben doktoruma sordum hastaneden çıkmadan sünnet yaptıralım mı diye,ben tavsiye ederim kesinlikle yaptırın dedi ama babası istemiyor çok küçük biraz zaman geçsin diyor karar veremedik daha...
prop gece girmiş geçmişi okumadın sanırım ikiside gayet iyiler...

canim masallah ogluna gününde belli olmus hayirli olsun
propta gece yazmis demir durmuyormus ondan fazla giremiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…