2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aralarda pompayı kullansana,belki artırır sütünü.Hangi mamayı almıştın?

merhabalar
nasılsınız kızlar?
ben daha iyiyim ama tam olarak düzelemedim çok yorulunca ağrım oluyor
oğlumda iyi maaşallah
bugün kontrolümüz vardı herşey güzel geçti
ayrıca paylaşmak istyorum bebek olunca devlet hastanesine gidip işitme testi yaptırmalısınız
dr umuz yaptırın dedi bizzde yaptırdık sonuç iyi çıktı

aralarda pompayı kullansana,belki artırır sütünü.Hangi mamayı almıştın?

milupa aptamil 1
pompayı gogus uclarını cıkartmak ıcın emzırme oncesı kullanmaya calısıorum uclar cıkık olunca daha rahat kavrıo sıpa.. emzırmek hem cok zahmetlı hem de cok guzel bısı :) oyle bakışa bakışa emzırıoruz ya yıyesım gelıyo onu :)

oh cnm maşallah bıze 15. gunde yaptırcaz o testı dedıler tmm deıdk bızım de kontrolumuz vardı da bgn.. ben de aynen tam ıyılesemedım tabı kı sırtım belım kopuyo ıkı buklum duruorum mecburen, ama ogullarımız ıcın sıkcaz dısımızı cnm napalım bı haftaya kdr hıcbısıyımız kalmaz

aynı mamadan kullanıyorum ama kullanımı baya azalttım çünkü sütüm baya gelmeye başladı
humana steel çay içiyorum bol yeşil soğan ve dereotu yiyorum bol su içiyorum

evet aynen sırt bel ağrısı arada dikiş ağrıları derken eğilmek zor oluyor
o durumda emzirmeye çalışmak yada süt sağmak yorucu oluyor o kadar çok terliyorum ki anlatamam
75 kilo ile doğuma girdim eve geldiğimde 71dim dün 70 kilo çok fazla gitmedi doğumda
10 kilom kalmış oldu gebelikte aldığım kilolardan
ama en önemlisi bebişlerin sağlıkları onlar sağlıklı olsun bir gülücük atsın yeter

evet cnm oyle emzırırken kan ter ıcınde kalıorum soyunup dokuluorum kaynanam bu sefer kızmaya baslıo senın kendıne ıyı bakman lazım dıye ben soyundukca o gıydırıo sırtıma fln bısıler koyuyo atesler basıo benı ıyıce :S dikiş agrılarım ınan bel ve sırt agrılarımdan cok daha azdır, sırf emzırme pozısyonları esnasında kopuo her yerım. emzırme yastıgı almamıstım alıcam bu haftasonu cok rahat edıomuş mıllet

ben bıraz gıdıp uzanayım kızlar doktor kontrolu yormuş benı.. gorusuruz yıne.. doguranlara allahtan sabır ve kuvvet dılıyorum :) dogurmayanlara da tez elden dogum..

ben iyiki almışım emzirme yastığı
neden terleniyorki emzirirken,heralde alışana kadar olan bi durumdur,sonrasında geçer.Benim çevremdekiler gayet rahat bişekilde,kolaycacık emziriyolardı.Demekki zamanla olan bişey.
Ama en çok hayal ettiğim şeyde prop senin dediğin gibi bebeğimle bakışa bakışa,o minik elleri göğsümde huzurla emmsi.Allahım ya dünyanın en güzel resmi bu olsa gerek

off nihayet..
ne kadar çok yazmışsınız 1 saatte...

prop, ben de en başından beri bakışarak emdiğini hayal ederdim... eminim çok güzel ve özel bir duygudur...

ben beslerken aldığım yastığını kullanıyorum emzirme yastığı niyetine de sıkıntı olmuyor rahat oluyor ama eğilmeme şansın yok ama
evet sırtına dikkat et çübkü lohusa gözünden bile soğuk alırmış terlesen bile açık durma
hem terlemekte iyi :))

ya kızlar okuyun okuyun da basınıza neler gelecek öğrenın :))

evet bi anda anne oluyorsunuz
eşinizi bebeği yönlendirip bakmaya çalışıyorsunuz
ama hepsi de tarifi mümkün olmayan güzel duygular

kızlar bende kısmetse yarın öğlen 12.30 da anne olmaya gidiyorum inş kolay bir doğum olur sezo olucam aslında hiç heyecan yok ama yarın nasıl olurum bilmiyorum bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum karmaşık duygulardayım bir an önce doğursam kurtulsak bebişimi koklasam ahhhhh

gözün aydın canım,bi melek daha katılıyor aramıza desene. İnşallah kolay bir doğum olur. Heyecanını yarına saklıyosundur,eminim doğuma girmeden önce heyecanın tavan yapar. Saağlıkla gelsin miniğin

gözünaydın hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…