2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kılo da almışız sarılık da yok benım rahim de kuculmus guyya ama benım gobek aynen duruo nasıl oluosa :) gercı 40 gunde eskı boyutlarına donuomus tam olarak ama.. ıkı kılo daha vermısım oturup kalkarken verıorum heralde veledin peşinde dolanmaktan :)

evet linden bende öyle düşünüyordum ama kader ayırdı burcu ile beni
odamızda oyuncak sandığımız ve karyolanın altındaki yavru yatağımız eksik bugün gelecek güyaaa bekliyorum
mobilyacılaaarrr işte... neyse ki evdesin artık gerçi sen evde durmazsın ama

kız dur bi haftan bitsin bu hızla senin göbek içeri kaçar zaten yakında

kızlar bende çoooooooooooooookkkkkkkkkk sabırsızlananlardanım. ne zaman geliceklerr yaaa... eşim de kızıyor bu kadar sabırsızım diye hayırlı vakitte olsun diyo öyle de gel dinlet şu kalbime misimi koklamak istiyorum bende artıkk inşallah sağlıklı sıhatli kucağıma almak istiyorummmm :2:

bebekleri görünce özeniyo insan dimi? ama eşin haklı, sağlıkla gelsinler öncelikle...
amaaan zaten biz ne dersek diyelim, onlar gelecekleri zamanı bilirler

bebekleri görünce özeniyo insan dimi? ama eşin haklı, sağlıkla gelsinler öncelikle...
amaaan zaten biz ne dersek diyelim, onlar gelecekleri zamanı bilirler

haklısın biz nedesek boş .... bebek doğum kanalına girsin diye yürüyüş yapıyorum evde iş yapıyorum ama ben uğraştıkça o yukarıya çıkıyo taa göğüslerime dayanıyor :) kızım çok seviyo annesinin göbüşünü hiç çıkmaya niyeti yok...

hakikaten çok sabırsızlanıyorsun daha 3haftan var
rahat bırak kızını onun rahatı yerinde işte sıcacık ortam, yediği önünde yemediği ardında ohh...

maşallah demir bebeğe propp sanada tabiki 2 kilo daha vermişsinn

böyle bebekleri gördükçe daha çok merak eder oldum kendi yavrumu,nasıl,kime benziycek,bana nasıl bakacak.....Gözleri,saçları,ağzı,burnu... babası bana benziyceni söylüyo bakalım tutacakmı tahmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…