kılo da almışız sarılık da yok benım rahim de kuculmus guyya ama benım gobek aynen duruo nasıl oluosa :) gercı 40 gunde eskı boyutlarına donuomus tam olarak ama.. ıkı kılo daha vermısım oturup kalkarken verıorum heralde veledin peşinde dolanmaktan :)
Linden bugün evde kaldım ya psikolojim bozuldu zatievdeyim diye heryerim ağrıyor kesin
yılbaşına kdr yasakladı doktor parisi viyanayıo zmn gıdıcem spiral takcak snr işalla start verecez :)
kırkın çıkmış oluyor ama yılbaşından önce demek kırkın çıkması yetmiyormuş ha bi de korunma derdi başlıcak di mi yine hap içiyodum içemem artık ama ben korkuyorum spiral taktırmaktan canım acır diye ama doğumdan sonra artık vız gelir galiba tırsmam :))
diyete de ızın vermedı yılbasından once bılmıorum kı.. dıyetısyen kontrolunde bıle dıyet ıstemıorum dedı, yılbasında baslarsın hepsıne dedı.. doktorun kendı tavrı bu heralde
idare ediyoruz
diyete de ızın vermedı yılbasından once bılmıorum kı.. dıyetısyen kontrolunde bıle dıyet ıstemıorum dedı, yılbasında baslarsın hepsıne dedı.. doktorun kendı tavrı bu heralde
asosun kizi cok tatli masallah dogurasim geldi valla ha oglum gayret
mama falan veriyomusun?
yok cnm vermıorum ıste o yuzden ıdare edıoz dıom ya gecnıp gıdıoz bazen boş boş emıo garıbım gaz oluo o zmn cok ama napalım allah ne dedıyse o olur :)
vooouuuv desene yeniyıl senin için yepyeni başlangıçlar demek bu sene
iyide o zaman aç kalmazmı bebek,e aç kalıncada çok huysuzlanır,ağlar,uyumaz falan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?