2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yılbaşına kdr yasakladı doktor parisi viyanayı o zmn gıdıcem spiral takcak snr işalla start verecez :)

kırkın çıkmış oluyor ama yılbaşından önce demek kırkın çıkması yetmiyormuş ha bi de korunma derdi başlıcak di mi yine hap içiyodum içemem artık ama ben korkuyorum spiral taktırmaktan canım acır diye ama doğumdan sonra artık vız gelir galiba tırsmam :))

diyete de ızın vermedı yılbasından once bılmıorum kı.. dıyetısyen kontrolunde bıle dıyet ıstemıorum dedı, yılbasında baslarsın hepsıne dedı.. doktorun kendı tavrı bu heralde

diyete de ızın vermedı yılbasından once bılmıorum kı.. dıyetısyen kontrolunde bıle dıyet ıstemıorum dedı, yılbasında baslarsın hepsıne dedı.. doktorun kendı tavrı bu heralde

vooouuuv desene yeniyıl senin için yepyeni başlangıçlar demek bu sene

yok cnm vermıorum ıste o yuzden ıdare edıoz dıom ya gecnıp gıdıoz bazen boş boş emıo garıbım gaz oluo o zmn cok ama napalım allah ne dedıyse o olur :)

iyide o zaman aç kalmazmı bebek,e aç kalıncada çok huysuzlanır,ağlar,uyumaz falan:26:

vooouuuv desene yeniyıl senin için yepyeni başlangıçlar demek bu sene

neresı yepyenı lan 40 yıllık kocam işte

kocamı cok ozledım kızlar valla dogurmadan kocalarınızla guzelce vakıt gecırın bız yataga beraber gıremıoruz 1 haftadır, sarılıp yatamıoruz, bazen o da kalkıo gece benımle ama ona da kıyamıorum ıse gıdıo yanı sonucta sabah rahatsız olmasın dıye demır ı alıp cıkıorum ben de odadan cok ozledım cokkkkkkk

iyide o zaman aç kalmazmı bebek,e aç kalıncada çok huysuzlanır,ağlar,uyumaz falan:26:

ya oyle oluyo zaten odymayınca 2-3 saat boyunca uyuyo uyanıo emıo 5 10 dk uyuyo gerı uyanıp fln doyana kdr, ama hemen mama vermeye gerek yok bebek emdıkce sut gelıo sonucta arz-talep meselesi.. bırazcık zorlamak lazım.. cok zor durumda kalırsam tabı verırım aldık hazır duruo bı paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…