hoşgeldiniz kızlar..
dün gece benimde çok sancım oldubelim tutuldu sabaha karşı resmen dönemedim yatakta
selam kizlar..
dün geceden beri sancim war.geçmedi bi türlü :18:
hiç uyumadim
dün akşam baya sancım oldu doğuruyorum heraldee dedim . suyum gelır dıye baktım ama tık yok .
akıntım çoğaldı başkada değişiklik yok pöfff :s(
gripin sen normal bekliyorsun dimi herhangi bir sezeryan günü aldınınız mıı ?
erensezen canım nasılsın bebiş çok tatlııı :)nasıl geçiyor günler bebişlee ağbisi nasıl seviyormu kardeşini :) problem oluyor mu ?
selam millet
benim iştahım sonradan sonraya bir açıldı ki sormayın, zor tutuyorum kendimi...
ayakta 10.dk.dan sonra belim bacaklarım uyuşmuş gibi oluyor çok fena birşey ya
yarım saat oturunca da belim kütük gibi tutuluyor pöff
ayakta mı dursam otursam mı bilemedim ben
bende de ne nişan var ne su.ee niye bu kadar çok ağrio peki uyutmadi walla beni
benimde akıntım çokk gelicek annesi merak etme gününü bekliyorr :)
hoşgeldiniz kızlar..
dün gece benimde çok sancım oldubelim tutuldu sabaha karşı resmen dönemedim yatakta
az kaldı cnmm doğuma az daha dayan ben şimdi sırt üstü yatmanın keyfini çıkarıyorum hamileyken soluma yatmaktan bıkmıştımm
sizleri okuyunca şimdi hiç o sancıları zorlukları yaşamamışım gibi geliyo ayağıma çorabımı giyemezdim şişlikten şimdi rahatlıkla eğiliyorum bebek hepsini unutturuyo zaten unutulmasa 2. 3. yü kimse doğurmazdı o kesin:86:
günlerimiz koşuşturmaca içinde geçiyor desem yeridir 3 hafta olmuş oğlum doğalı zaman nasıl geçti anlamadım iyiyiz çok şükür erendede kıskançlık başladı belli etmiyo ama huyu suyu değişti onunla uğraşıyorum
uzan koltukta en güzeli:84:
evet cnm kızını kucakladığında bunların hepsini unutucaksın şafak kaç?ah sezencim valla yanlarım çürüdü resmen neyse sağlıkla gelsin yavrular da çekeriz biz biraz daha anne olmak kolay değilmiş :78:
ben doğuma gitmeden bir gece önce kesmeye çalıştım ama 1 saat uğraşmışımdır o kesin ayaklarımı ellemeyi özlemiştim şimdi kavuştum ayaklarımaçorapla savaşıyorum resmen
bir de tırnak kesmek daha da zor doğuma kadar çok uzamaz inşallah diyorum sadece
valla ya ne kadaer çabuk geçti haftalar,nerdeyse 1 aylık oldu bile bebeğin.Başkasında hızlı geçiyoda insanın kendisinde pek geçmiyo zaman
bende akşam olmasa uyumasam diye bakıyorum ya,uyumak eziyet resmen.Bi yandan bel ağrısı bi yandan bacak ağrısı,bi yandan dönerkenki ağrışimdiden bu kadar zorlanıyorsam 2 hafta sonra nolucam bilemiyorum
bende akşam olmasa uyumasam diye bakıyorum ya,uyumak eziyet resmen.Bi yandan bel ağrısı bi yandan bacak ağrısı,bi yandan dönerkenki ağrı:85: şimdiden bu kadar zorlanıyorsam 2 hafta sonra nolucam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?