2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar..
dün geceden beri sancim war.geçmedi bi türlü :18:
hiç uyumadim

dün akşam baya sancım oldu doğuruyorum heraldee dedim . suyum gelır dıye baktım ama tık yok .
akıntım çoğaldı başkada değişiklik yok pöfff :s(

sizleri okuyunca şimdi hiç o sancıları zorlukları yaşamamışım gibi geliyo ayağıma çorabımı giyemezdim şişlikten şimdi rahatlıkla eğiliyorum bebek hepsini unutturuyo zaten unutulmasa 2. 3. yü kimse doğurmazdı o kesin:86:

yok canım normal beklemiyoruz,bi aksilik olmazsa 22 kasım bizimde doğum tarihimiz

Son düzenleme:
selam millet
benim iştahım sonradan sonraya bir açıldı ki sormayın, zor tutuyorum kendimi...
ayakta 10.dk.dan sonra belim bacaklarım uyuşmuş gibi oluyor çok fena birşey ya
yarım saat oturunca da belim kütük gibi tutuluyor pöff
ayakta mı dursam otursam mı bilemedim ben

uzan koltukta en güzeli:84:

bende de ne nişan var ne su.ee niye bu kadar çok ağrio peki uyutmadi walla beni

evetya nıye ağrıdı ozaman pöff
bide ben sancı çekıyorum kızım çok hareketliydi ilk defa bu kadar çok hareketliydi . bi sağa bi sola bişeyler yaptı durdu . :)

benimde akıntım çokk gelicek annesi merak etme gününü bekliyorr :)

inşallahh :)) bayrama kadar gelsinde Pp

hoşgeldiniz kızlar..

dün gece benimde çok sancım oldu belim tutuldu sabaha karşı resmen dönemedim yatakta

hoşbulduk cnm . benım gündüz olmuyor sancı akşam oluyor nedense . sabah mide bulantısı gece sancı pöffff . artık gelselerde onlarda bizde rahatlasak :82:

hoşbulduk fınfık.
doğuramadik gitti bi türlü.sonsuza kadar sanci çekecekmişim gibi gelio bana artik.
çok yoruldum çok

çorapla savaşıyorum resmen
bir de tırnak kesmek daha da zor doğuma kadar çok uzamaz inşallah diyorum sadece

valla ya ne kadar çabuk geçti haftalar,nerdeyse 1 aylık oldu bile bebeğin.Başkasında hızlı geçiyoda insanın kendisinde pek geçmiyo zaman

Son düzenleme:
çorap giymek işkence gibi gelıyor banada . şekilden şekile giriyorum bi çorap için:89:

çorabimi ayakkabimi filan kendim giyebiliorum şükür ki.hatta hiç destek almiorum eskiden yaptiim şeyler için.ayakta çok kalmak belimi ağritio onun şiddetide fitiktan oluyo.

ah sezencim valla yanlarım çürüdü resmen neyse sağlıkla gelsin yavrular da çekeriz biz biraz daha anne olmak kolay değilmiş :78:
evet cnm kızını kucakladığında bunların hepsini unutucaksın şafak kaç?
çorapla savaşıyorum resmen
bir de tırnak kesmek daha da zor doğuma kadar çok uzamaz inşallah diyorum sadece
ben doğuma gitmeden bir gece önce kesmeye çalıştım ama 1 saat uğraşmışımdır o kesin ayaklarımı ellemeyi özlemiştim şimdi kavuştum ayaklarıma
valla ya ne kadaer çabuk geçti haftalar,nerdeyse 1 aylık oldu bile bebeğin.Başkasında hızlı geçiyoda insanın kendisinde pek geçmiyo zaman

bebeğin temposundan bende anlamadım 3 hafta nasıl geçti valla bide büyük oğlumun okul maratonu var allahtan miniğin usluda beni fazla yormuyor inş. değişmez

bende akşam olmasa uyumasam diye bakıyorum ya,uyumak eziyet resmen.Bi yandan bel ağrısı bi yandan bacak ağrısı,bi yandan dönerkenki ağrı şimdiden bu kadar zorlanıyorsam 2 hafta sonra nolucam bilemiyorum

Son düzenleme:
bende akşam olmasa uyumasam diye bakıyorum ya,uyumak eziyet resmen.Bi yandan bel ağrısı bi yandan bacak ağrısı,bi yandan dönerkenki ağrı şimdiden bu kadar zorlanıyorsam 2 hafta sonra nolucam bilemiyorum

aynen walla hiç istemiorum gece olmasini..ayyy yinemi uyku saati geldi diorum eşim garip garip bakio.

az kaldi azz hiç bi bebek sonsuza dek annesinin karninda kalmaz die tesellim war :)))

bende akşam olmasa uyumasam diye bakıyorum ya,uyumak eziyet resmen.Bi yandan bel ağrısı bi yandan bacak ağrısı,bi yandan dönerkenki ağrı:85: şimdiden bu kadar zorlanıyorsam 2 hafta sonra nolucam bilemiyorum

ben de gecelerden nefret eder oldum ya :95:
ağrım sızım yok hamdolsun ama nefes alamıyorum sanki yastıkları üst üste koyuyorum olmuyo bi sıkıntı geliyo gece gece evin içinde dolanıyorum falan.. çok sinir bozucu bir durum..
bir de oturunca oğluşum böğrüme batıyor sanki.. tam sağ göğüs kafesimin altına batıyo resmen elimle ufalayınca kaçırıyor kendini :)

çorap muhabbeti yapınca aklıma geldi ben de şükrediyorum halime hala namazımı ayakta kılabiliyorum lavabodan abdest alabiliyorum ayaklarımı yıkarken biraz ıkınmam gerekiyor ama olsun :) bu demek oluyorki bebek haalaaa aşaa inmedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…