• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir de akşamları yemek hazırlayabiliyor musunuz ? ben iki akşamdır patates haşlaması yiyorum onu bile zor yaptım. mutfaktan tiksiniyorum girmek istemiyorum.. eşim de kendi çapında bişeyler hazırlıyıp yiyor :( bu akşam ne yice bilemiyorum tabi... domates salatalık peynir gibi hafif şeyler yicem büyük ihtimalle.. ahh annemm gelse de güzel mamalar yapsa bana.. hafta sonu gelicek Allahtan..

bijoux GEÇMıŞ OLSUN TATLIM DÜŞÜNCELERıNE BENDE KATILIYORUM EVET DOĞURURUZ VE BıZ HAYATTA OLDUĞUMUZ SÜRECE O ÇOCUĞA BAKARIZ YA SONRASI ALLAH HıÇ BıRıMıZı BÖYLE BıRŞEYLE KARŞILAŞTIRMASIN SAĞLIKLI EVLATLAR NASıP ETSıN BURDAKı HERKEZ ıÇıN DUA EDıYORUM BENıM HAFıF MıDE BULANTIM HAFıF YANı AMA KENDıMı KÖTÜ HıSSETTıRıYOR DELı GıBı ACIKIYORUM ıŞYERıNDEKı DOLABI GÖRSENıZ KURUYEMıŞLER MEYBVALAR KRAKERLERR SĞREKLı AÇIM YıYıOM YıYOMM MESAı ARKADAŞIM ŞAŞKINLIKLA BENı ıZLıYOR ELıMDE SÜREKLı YEMEK ıÇıN BıŞıLERR ÇOK KOMK AMA AĞIRLIKLI MEYVA YıYORUM TATLIYLA ARAM HıÇ ıYı DEĞıL ZATEN HEPıNıZE BULANTISIZ GÜSEL BıR GÜN DıLıYORUMMM

kötü koku deme hiç bana cnm.eşim okdr köktükokuyoki parfümü.hiç bişey diyemiyom.sürekli kaçıyom

akannehirakannehir
ben de öyle, sıkma şu parfümü diyorum.. netten okuyunca mide bulantısı için, sıkmayı bıraktı..

Rabbim şu Cuma mübarek günde tüm dualarımızı kabul aetsin inşallah kızlar hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

sabahtan beri okuya okuya cuma vakti oldu maşallah, hayırlı cumalar o zaman herkese..
ben de özledim ya bebeğimi :) yarın tahliller için gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa aç karnına..

Elif çok geçmiş olsun... inşallah yeniden hamile kalırsın tez vakitte..

selam kızlarrr
midem çok kötüüü senağlama
bişi sorcam ben süt ve yumurta yiyemiyorum . normaldede zaten sevmezdim şimdi midem hiç almıyor. bebeğim besleniyordur değilmi bunlar olmadanda. :kedi:

selam kızlarrr
midem çok kötüüü senağlama
bişi sorcam ben süt ve yumurta yiyemiyorum . normaldede zaten sevmezdim şimdi midem hiç almıyor. bebeğim besleniyordur değilmi bunlar olmadanda. :kedi:
yumurta çok önemli bi besin sütte öyle.doktorum günde bi yumurta ye iki bardak süt iç mutlaka dedi.hadi süt yerine yoğurt peynir olabilir ama yumurtayı haftada iki üç defa yemeye çalış bence

Back
X