Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr
midem çok kötüüü senağlama
bişi sorcam ben süt ve yumurta yiyemiyorum . normaldede zaten sevmezdim şimdi midem hiç almıyor. bebeğim besleniyordur değilmi bunlar olmadanda. :kedi:
sanada çok geçmiş olsun canım amin hepimize nasip etsin inşallah
ben 23.haftada kaybettim ozamana kadar yapılan testler filan sormak isterseniz canıgönülden cevaplarım burda birbirimize destek olalım ne güzel ilk gebeliğimde evde net yoktu ara ara dışarda bakar burdakilere özenirdim ama internet çok faydalı bilgi kaynağı ben ilkinde ne malmışım allahım diyorum hiçbişeyden haberim yok evde sularım geldi doğum başladı ondan bile haberim yok sonra nette okudum erken doğum nasıl başlar bilgi edindim ama geçti artık şimdi hiçbirşeye geç kalmamak için incik cıncık araştırıyorum kızıyolar bana
ay o metalik tat beni mahvediyor kızlar.ne yesem hep kötü bi tat.ilk hamileliğimde yoktu şimdi var.inşallah geçerde en kısa zamanda yiyeceklerin tatlarının güzelliğini fark ederiz
herkese günaydın,
güzel haberler gelmiş çok sevindim
bende dra gittim yolunda cok sukur hersey... 2 hafta sonra 2li test için rand verdi
herkese selam daha geçmişin yarısını okuyabildim maşallahınız var valla ha..
ben dün hiç giremedim çünkü çok hastaydım. önceki gece hiç uyumakdım kusmaktan ve bagırsaklarımın bozukkluğundan afedersiniz :bbo: bütün gün de geçmeyip rahatsız edince soluğu acilde aldım. doktorum serum verdi biraz orda yattım azıcık kendime geldim, eve gelince de uyumuşum bu sabah biraz daha iyi kalktım.
yaşayan var mı bilmiyorum ama benim zaten var olan Geniz Akıntım hamilelikle birlikte çok fazlalaştı ve zaten bulanan midemi mahvediyor. dün doktoruma dedim hastaneye gel kbb uzmanı bir baksın, ondan sonra ne yaparız bir konuşalım dedi. az sonra hastaneye gidicem..
son olarak fikrimi belirteyim, 2 li test olayında prophetic arkadaşıma katılıyorum. yaptırıcam 2 li 3 lü testimi gerekirse amniyosentezimi.. gerisini sonuçlara göre ben düşünücem. hadi bencillik ettim doğurdum allah korusun sakat bebeği. baktım ona büyüttüm ben dünyadayken, ya ben ve babası ölünce ne yapacak? nası idare edicek hayatını hiç düşündünüz mü? kimse kimsenin gerçek evladı gibi olamaz hele ki o durumdayken.. çevremde çok down sendromlu çocuk var görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum..tekrarlıyorum bu sadece benim düşüncem kimse üzerine alınmasın.
Allah hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin kızlar..
Bafocum,
Beni listeden çıkarabilirsin![]()
Kızlar bu arada annem gelicek haftasonu için ankaradan 15 şubattan beri gormemiştim çoooooooooooooooook özledim çoooooooooook mutlu oldum paylaşıyım dedim :)))
herkese günaydın dünkü neşemden eser kalmadı yaa bugün çok üzgünüm yarın eşim gidiyor kendimi çok kötü hissediyorum elim ayağım yok gibii ne yapacağım ben yaa yarın eşimle gitmiyeceğim kardeşi amcaları filan götürecek sanırım bizimde gitmemizi beklio ama onu orda bırakıp gelemem sanırımm:gitme:mafoldumben
Bafocum,
Beni listeden çıkarabilirsin![]()
saol canımm tşk ederim tokata düştü canım bize 2 saat filan amaa ne kadar yakında olsa böle evden çıkıoyaa neyse bana sadece hayırlı gidip gelsin demek düşüooocnm benm.allah yrdımcın olsun.inş yakın yere düşmüştür:Saruboceq:
herkese günaydın dünkü neşemden eser kalmadı yaa bugün çok üzgünüm yarın eşim gidiyor kendimi çok kötü hissediyorum elim ayağım yok gibii ne yapacağım ben yaa yarın eşimle gitmiyeceğim kardeşi amcaları filan götürecek sanırım bizimde gitmemizi beklio ama onu orda bırakıp gelemem sanırımm:gitme:mafoldumben
aminnnn canımmm çok saola.s.zaman göz açıp kapayana kadar geçsin cnm allah kavuştursun
allah sana ve kocana sabır versin inş. valla zor bi durum