• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrr
midem çok kötüüü senağlama
bişi sorcam ben süt ve yumurta yiyemiyorum . normaldede zaten sevmezdim şimdi midem hiç almıyor. bebeğim besleniyordur değilmi bunlar olmadanda. :kedi:

Ben hamile kalmadan önce sutun kokusuna dayanamazdım dırek mıdem bulanırdı hamıle kaldıktan snr light sut almamı soyledı doktorum kılo almamak ıcın fazla bu lıght sutun ne kokusu var ne tadı lıkır lıkır ıcıorum hıc mıdemı fln bulandırmıo harıka yanı herkese tavsıye ederım

sanada çok geçmiş olsun canım amin hepimize nasip etsin inşallah
ben 23.haftada kaybettim ozamana kadar yapılan testler filan sormak isterseniz canıgönülden cevaplarım burda birbirimize destek olalım ne güzel ilk gebeliğimde evde net yoktu ara ara dışarda bakar burdakilere özenirdim ama internet çok faydalı bilgi kaynağı ben ilkinde ne malmışım allahım diyorum hiçbişeyden haberim yok evde sularım geldi doğum başladı ondan bile haberim yok sonra nette okudum erken doğum nasıl başlar bilgi edindim ama geçti artık şimdi hiçbirşeye geç kalmamak için incik cıncık araştırıyorum kızıyolar bana

kaybın için üzüldüm seninki baya büyükmüş kaybettiğinde nedeni bellimi peki araştırdılarmı? bencede bu zamanda mutlaka internetten faydalanmak lazım sonsuz bi derya gibi internet

Ekim annelerinin selamı var kızlar size, ikisinin bebeğinin cinsiyeti değişmiş hala şoktalarmış, eheuheue :)

benim yengemin bebeğinin cinsiyeti iki farklı doktor tarafından dört defa değiştirildiakannehir.ilk doktoru önce kız dedi aylar sonra erkek dedi.yengemlerde başka bi doktora gittiler.o doktorda ilk muayenede kesinlikle kız dedi ikinci gidişte erkek bu bebek dedikafamçokkarıştı.doğumada az kalmıştı.bi kız bi erkek kıyafeti almaktan bıktılar.doğuma kadar net değillerdi.doğdu ve bi erkek bebek oldu.

Son düzenleme:
yeni gelenler hoşgeldiniz... nasılsınız ?

ben de yemeğe gittim geldim ama tavuk vardı bi çorba içtim o kadar.. bööggg...

kaç gündür iyiyim dedim ama yemeğe gitmeden önce çıkardım malesef :(

herkese selam daha geçmişin yarısını okuyabildim maşallahınız var valla ha.. :nazar:

ben dün hiç giremedim çünkü çok hastaydım. önceki gece hiç uyumakdım kusmaktan ve bagırsaklarımın bozukkluğundan afedersiniz :bbo: bütün gün de geçmeyip rahatsız edince soluğu acilde aldım. doktorum serum verdi biraz orda yattım azıcık kendime geldim, eve gelince de uyumuşum bu sabah biraz daha iyi kalktım.

yaşayan var mı bilmiyorum ama benim zaten var olan Geniz Akıntım hamilelikle birlikte çok fazlalaştı ve zaten bulanan midemi mahvediyor. dün doktoruma dedim hastaneye gel kbb uzmanı bir baksın, ondan sonra ne yaparız bir konuşalım dedi. az sonra hastaneye gidicem..

son olarak fikrimi belirteyim, 2 li test olayında prophetic arkadaşıma katılıyorum. yaptırıcam 2 li 3 lü testimi gerekirse amniyosentezimi.. gerisini sonuçlara göre ben düşünücem. hadi bencillik ettim doğurdum allah korusun sakat bebeği. baktım ona büyüttüm ben dünyadayken, ya ben ve babası ölünce ne yapacak? nası idare edicek hayatını hiç düşündünüz mü? kimse kimsenin gerçek evladı gibi olamaz hele ki o durumdayken.. çevremde çok down sendromlu çocuk var görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum..tekrarlıyorum bu sadece benim düşüncem kimse üzerine alınmasın.

Allah hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin kızlar..

hoşgeldin cnm ben tahmin ettim kötü olduğunu yoksa hiç olmazsa girip bi merhaba diyosun
nie öle kötü oldun sen acaba ne güzel bir müddettir ii din bu geniz akıntısı yüzünden mi, sende belkide sinüzit olabilir, kardeşimdede geniz akıntısı vardı sinüzit çıktı baş ağrısıda yapıyordu tedavi oldu geçti ve aradan yıllar geçti bi daha tekrarlamadı allaha şükür

umarım ii haberlerle dönersin gelince bize haber ver cnm

test konusunda seninle hem fikirim sen yaşarken ii ama sana bi şi olsa çocuk kendini sokakta bulur kimse bakmaz haklısın, tabi yinede insanların kendi bileceği iş herkesin kendi hayatı kendi kararı

kızlar ben kaçtım.çok şükür tatilim bi yarım saat sonra başlıyor.önce istiklal marşı töreni sonra tatil.iki gün evdeyim.şimidlik hoşçakalın.

herkese günaydın dünkü neşemden eser kalmadı yaa bugün çok üzgünüm yarın eşim gidiyor kendimi çok kötü hissediyorum elim ayağım yok gibii ne yapacağım ben yaa yarın eşimle gitmiyeceğim kardeşi amcaları filan götürecek sanırım bizimde gitmemizi beklio ama onu orda bırakıp gelemem sanırımm:gitme:mafoldumben

herkese günaydın dünkü neşemden eser kalmadı yaa bugün çok üzgünüm yarın eşim gidiyor kendimi çok kötü hissediyorum elim ayağım yok gibii ne yapacağım ben yaa yarın eşimle gitmiyeceğim kardeşi amcaları filan götürecek sanırım bizimde gitmemizi beklio ama onu orda bırakıp gelemem sanırımm:gitme:mafoldumben

cnm benm.allah yrdımcın olsun.inş yakın yere düşmüştür:Saruboceq:

cnm benm.allah yrdımcın olsun.inş yakın yere düşmüştür:Saruboceq:
saol canımm tşk ederim tokata düştü canım bize 2 saat filan amaa ne kadar yakında olsa böle evden çıkıoyaa neyse bana sadece hayırlı gidip gelsin demek düşüooo

zaman göz açıp kapayana kadar geçsin cnm allah kavuştursun

allah sana ve kocana sabır versin inş. valla zor bi durum

Offffffffffff nevresim değiştirmek ne kadar zor bi işmiş de benim haberim yokmuş, belim koptu kollarım titrio valla ya :S

Back
X