2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birisi masaalah ogluna pek tatli benim sipamda ayni babasina benziyor hic benle alakas yok bide herkes babasina benziyoir deyince esim acaip gururlaniyor ya

Hani diyorlar ya 20dk. emzirin 2 saat uyusun 20 dk. emzirin falan diye. Hikaye yani :)
Ben bir buçuk saat emziriyorum 2 saat uyuyor nerdeeeee 20 dakika. Amma yesin büyüsün oğluşum ne yapalım biraz az uyuruz sonra düzene girer.
Neyse şimdi uyumuşken hemen uyuyayım ben de :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Hazalcım, ben tahmin ediyordum tipinin babasına benzeyeceğini. Ayrıca ultrason fotoğrafıyla aynı. Ama daha çooook değişirler çook.

Kızlar bişey soracağım, bebek doğunca sonuçta onunda sigortası olacak ki hastane baksın.Herhangi bir sigorta müdürlüğüne başvuru yapılıyor mu, bilmediğimden soruyorum.

Geçen gün tıp merkezine gittim 6 günlük bir bebek getirmişler muayneye danışmadaki bayan, sigortalı görünmüyor bebeginiz dedi.Doğum kagıını getimişlerdi,Bebeğin anneside henüz kaydettirmedik dedi.Aklıma takıldı bu olay ! Sizler nasıl yaptınız ?Yada bebek doğunca nasıl bir yol izliyoruz

hayırlı olsun canım. az kalmış. sağlıkla gelsin inşallah.

geçmiş çoookk birikmiş ya okuyamadım :S son hazırlıklarımız yapılıyor bugün yarın bu saatlerde Allahın izniyle bende kızımı alacam kucağıma inşallah çok acayip hissediyorum :S:S

fınfıkcım kolay bi doğum olur inşallah. iyi haberlerini bekliyoruz.

evet bunu ben de duymuştum. işe yarıyormuş gerçekten yapanlar öyle diyo.

Benim özel sigortam var, kızım 15 gün boyunca benim üzerimden sigortalıydı, yani sigortası yarın itibarıyla sona erecek, eşim bugün iş başı yaptı ve ssk sigortasını iş yerinden yaptırdı, bu akşamda sigortacımıza gidip özel sigortasını yaptırcak, biz böle yaptık...

Yemekteyiz de ünlüler yarışıyo, ilginç bi beşli olmuşlar...

Ay ben nur yerlitaş ı sevim ya çok minnoş bi kadın...)

Bu arada bu yatağa kıyafetimi koyma deneyini temin gerçekleştirdim, kızım şimdilik uyuyo yatağında, bakalım ne kadar uyuyacak ve bi sonraki seferde işe yarayacak mı, deneyimlerimi fırsat buldukca paylaşırım...

KESİN BENZER CANIMCIM hem öle güzel oluoki ya,baktıkça babyı görüosun adeta:)

yarar yarar sonuçta senin kokuna alışmışş üstündeki şeylerdede kokun varr

slm kizlar dogum yapan arkadaslar sizdede durduk yere aglama hissi geliyormu benim durduk yere aglamam geliyor yaa nasil gececek bu his

selammm
doktora gittik bugun benım kızın gelmeye nıyetı yok dahaa ...:97:
sancı falan çıkmadı . beklicez yine ..
arife günü tekrar gidicez nst gircem bakalım .
bugun bayaa doğururum diye gittim . doktor öyle diyince ağlamamak için zor tuttum kendimi.:95:
kızımda suratını asmış doktorda keyfini bozduk diye kızdı heralde dedi .
3560 olmuş

Kızlar bu da benim oğlum :)
Aynı babası

Birisi maşalah bebişine :)miracle sende gününü almışsın benden sonra :) benimde 10 kasımda az kaldı:) fıkfık da yarın saatler kaldı allah yardımcısı olsun geçmişi okuyamadım başka doğum yapan arkadaşlar varmı günü belli olan ?

nalan hoşgeldin canım :) bebiş napıyor :) Birçok arkadaşımız doğum yaptı sıra bizdee siz tecrübeli oldunuz hee:) benimde kayınvalidemler geldi oturuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…