selam kızlar
betül bebek 4 kasımda doğdu.evimize geldik çok şükür.darısı doğum yapmayı bekleyen herkesin başına.herkese selamlar.
Kızlar bu da benim oğlum :)
Aynı babası
günaydın kızlar doktordan geliyorum 11 kasım perşembe günü sezeryan oluyorum bebeğin kendisi ineceğine eşi aşağıya inmeye başlamış yine doktor bugün bile alsak olur dedi ama ben hiç kendimi hazır hissetmedim ggörümcem falan gelecek hem ankaradan bana o bakacaktı bakalım inş.perşembeye kadar kanama falan olmaz..bu arada esra da doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun ESRAcım Allah analı babalı büyütsün başka doğum yapan oldu mu haftasonu bilmiyorum geçmişe bakamadım hiç..
geçmiş çoookk birikmiş ya okuyamadım :S son hazırlıklarımız yapılıyor bugün yarın bu saatlerde Allahın izniyle bende kızımı alacam kucağıma inşallah çok acayip hissediyorum :S:S
bu kucagınızda uyuyan bebeişlerr sizin kokunuza alışmış ve bu böyle gidicek size sölimm ama yatırdığınıda üstünüzdeki penyenizi yanına bırakırsanızz yanında gibi hisseder benden sölemesi bende oğluumu kucakta uyuyo die bırakmadım bi baktım çocuk durmuo biri dedi bana gerçektende doğru duruyoo
Aynı babası
Kızlar bişey soracağım, bebek doğunca sonuçta onunda sigortası olacak ki hastane baksın.Herhangi bir sigorta müdürlüğüne başvuru yapılıyor mu, bilmediğimden soruyorum.
Geçen gün tıp merkezine gittim 6 günlük bir bebek getirmişler muayneye danışmadaki bayan, sigortalı görünmüyor bebeginiz dedi.Doğum kagıını getimişlerdi,Bebeğin anneside henüz kaydettirmedik dedi.Aklıma takıldı bu olay ! Sizler nasıl yaptınız ?Yada bebek doğunca nasıl bir yol izliyoruz
KESİN BENZER CANIMCIM hem öle güzel oluoki ya,baktıkça babyı görüosun adeta:)ben hamileliğim başlarında ilk hareketlerini hissederken eşim uyurken bile eşimi izlerdin gündüz fotoğraflarına bakardım hep dua ettim ona benzesin diyeşimdi çok merak ediyorum inşallah benzer yaa babası gibi tatlı olsun kızım
anaa çok tatlı kız maşallahKızlar bu da benim oğlum :)
Aynı babası
Aynı babası
Bu arada bu yatağa kıyafetimi koyma deneyini temin gerçekleştirdim, kızım şimdilik uyuyo yatağında, bakalım ne kadar uyuyacak ve bi sonraki seferde işe yarayacak mı, deneyimlerimi fırsat buldukca paylaşırım...
Aynı babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?