Kıızlaar bende yarın sabah doğuma gidiyom 7:30 da,
Doktorlar kaç cm kesiyo göbüşümüzü :18:
Fınfık aynı korku bende de var, masada kalp atışlarım çok hızlanacak diye korkuyom.
Salı günüde geçer mi acaba ?
beni biçtiklerinden beri karnım bantlı pansuman da da görmedim dikilerimi yarın alcaklar o zaman belli olcak ama annem en fazla 10 cm falandır heralde dedi,o gördü çünkü.masaya yatınca elbet adrenalişn tavan yapıo bende yaptı ama ben tüm gün ha doğdu ha doğcak die ıkınıp sancılandıktan sonra 5 dk içinde ani bi jkararla sezeryana alındım.çok çok heyecanlanıp yapamıcağınızı dğşünürseniz genel anestezi isteyin kızlar
Özgül ben doğurursam herkes doğurur, hamileliğim boyunca 3 lü test için kan verdim.Oda zar zor aldı hemşireler , hasta yatagında aldılar,bayıldığımdan yatarak aldırdım. Elimde olmadan tansiyonum düşüyo , kendimi kötü hissediyorum.Engel olamıyorum malesef.
İnşallah Rabbim masada o gücü verir banada dayanırım.
Oğlunu gördüm pek güüzel , minyatür gibi maşallah.Babasına benziyo sanki.
iphone 4 um geldikten sonra bende dogurmak istiyorum aninda resimlerini annemlere istanbula gondermek için. 3 gun sonra elimde olur insaallah bakalim.
canım benim ben de hep aşırı cesaretli ve dirençliydim ama yaşadığım sancı öle zor geldiki normal doğum yapamadım doktor daha fazla kaldıramıcağımdan korktu
yani doğum anı çok başka oluo nasıl olcağını kestiremiosun,annesi bebişini hatırltcak onun için yaptığın bişeyi al avuçlarının arasına onunla gir ameliyathaneye derin derin nefes al ve onun kollarında oluşunu hayal et,zaten ne bi can yanması ne başka bişey hissetcen planlı bi doğum olursa zaten sen belden aşağını hissetmeyene kadar bekler seninle sohbet eder seni rahatlatırlar annesi,eğer gene de gergin olursan dersin ki ben uyumak istiorum genel anestezi yapılıur yine anı şekil sıkıntı ollmdan uyanır bebişini görürsün annesi.
saol tatlım,oğluşum hakkat aynı baba gözler çekik kafamız kıllı:) babamız ölüo zaten bu çocuk aynı ben diip diip:) ah bu babaların egoları:) hehe
ilk çocuk babaya benzermiş kadınlar ilk zamanlar çok sevdiği için kocalarını.,
ikinci üçüncüler annelere benzermiş artık kocadan bıktıkları için :)
öyle derler :)
ben de eşme dedim foto mak alalım bebeği çekmek için gitmiş profesyonel makinalardan almış saolsun :) vur deyince öldürür de..
biz de sabırsızlıkla bekliyoruz doğsa da çeksek bütün maymunluklarını...
kamera alacaktık bi de video ama yetişmedi :)
ilk çocuk babaya benzermiş kadınlar ilk zamanlar çok sevdiği için kocalarını.,
ikinci üçüncüler annelere benzermiş artık kocadan bıktıkları için :)
öyle derler :)
super ya çok sevindim :) dogum hediye alcan b bana diye tutturdum bende oda telefon aldi sagolsun ama 3 gun sonra gelcek insaallah. kizim dogmadan geleydiiiii
bende de gebelik şekeri çıktı ama uzun zamandır artık bakmıyorum bile şekerime
yediğime içtiğime dikat ediyorum kasmıyorum o kadar sıkıldım iyice
eşim de saolsun kızıp duruyor onu yeme bunu yeme diye. doktorlar biraz korkutyor gibime geliyor benim de. bebişimde de ultrason takiplerinde şekerden etkilenmemiş gözüküyor şimdilik. iri değil suyu normal..eşim diyor doğsun bişy çıkarsa bebekte senden bilirim :S
insan şitres oluyor resmen.. hayırlısı olurinşaAllah...
demek şeker tahliline devam doğumdan sonra da..
nalan bişy sorcam : eşimin bana szü var doğumdan sonra ahstaneye kocaman bi çikolatalı pasta alcak tek başıma yiicemmm bunun hayali beni tutuyor valla :) doğumdan hemen sonra şeker geçiyor mu yoksa bi süre daha diete devam mı?
şoka girmek böyle birşeymiş heralde perşembe Allah izin verirse kızıma kavuşuyorum son hazırlıklar hala duruyor ben saf saf etrafa bakıyorum sanki gidip başkası doğuracak çarşamba gecesimi idrak eder ki doğuranlar uykusuzluktan şikayetçi ben ne yapıcam hiç bilmiyorum uykuya o kadar düşkünüm ki sadece karnımı doyurmak için kalkıyorum çarşamba günüde eşimin doğum günü perşembe doğum bir sürü yapılacak şey var ben yatıyorum ne yapsam ki
Geçmiş olsun cnm, valla benim hem doğuma girmeden hem doğumdan sonra şekerim ölçüldü ve 90-100 arası çıktı, ama önceleri yani diyet yaparken hep 125-155 arası çıkıyordu tokluk şekerim...
Nasıl düştü onu bilmiyorum ama kafayı şekere takmadığın zaman düşüyo olabilir herhalde, ben son ay hiç takmadım kafama ama pokunu çıkartmadan tabi ki, mesela doğuma bir gün kala bile hala ballı sıcak süt içtim grip olduğum için, buna rağmen şekerim düşük çıktı...
Bildiğim kadarıyla gebelik şekeri doğumdan hemen sonra düşüyomuş, yani sana şimdiden afiyet olsun...
hamilelik yorgunlugu mu var.. bende öyleyım.. yemek bile yapasam yok..
galiba aynen bende yemek yaparken bile homurdanıyorum umarım geçer bu halimle çocuğuma nasıl bakıcam
Kıızlaar bende yarın sabah doğuma gidiyom 7:30 da,
Doktorlar kaç cm kesiyo göbüşümüzü :18:
Fınfık aynı korku bende de var, masada kalp atışlarım çok hızlanacak diye korkuyom.
Salı günüde geçer mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?