2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Moral için teşekkür ederim canım, evet dediğin gibi ona ait bir eşya ile doğuma gireyim en iyisi ,kesiiiin güç verir bana.Doktooruma çook güveniyooorum.Blent Alp Aydn Fotoraf Galerisi ameliyat sırasında çektirdiği fotografları var bakıyorum sürekli, ameliyathaneye göz aşinalığı yapıyorum Elbette çektiğimiz acıları unutuyoruz.Herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim diye motive ediyorum kendimi.Kaçışım yok yani , eninde sonunda o bebek ordan çıkacak Alllah yardımcımız olsuuun ne diyim.

nalancim hosgeldin canim hic görünmüyorsun artik durucuk nasil yerime öp tatli kizini dogumu sormussun valla bende hic bilmiyorum bugün 39.haftamiz heran gelicek gibi bekliyorum oglumu hakkimizda hayirlisi olsun

Hoş bulduk tatlım, sorma valla evi pok götürüyo ben bütün gün kucağımda duruyu emziriyom, geçen gün misafir geldi yanlarında oturamadım bile, hep yatak odasında duruyu emzirdim, sonra bide uyuya kalmışım duruyu uyutayım derken, misafirler gitmiş haberim yok, bi uyandım saat gece 2 ye geliyo, şok oldum valla, misafirler kendi hizmetlerini kendileri yapıp sonrada kalkıp gitmişler, kendime hayret ettim valla...

Allah tek avazda kurtarsın inş. zeynepcim, inş. tez zamanda doğum haberini alırız...

Foto koymayı unutma sakın, maymuncukları görelim, ben fırsat buldukca girip bakıcam..

Teşekkür ederim nalancım , heyecanımım var mı yokmu bilmiyorum.Ama içimde bir kıpırtı var.Telaş gibi , ne bileyim tarifi yok yaşadığım duygunun.

Evet az önce internette araştırdımda 7 ila 10 cm arası oluyormuş kesik.

Leyli gözünaydın kavuşuyorsun yavruna hayırlısıyla inşallah ben şaşkınım sadece ameliyat falan vız gelir yavrularımıza kavuşalımda herşey geçer unutulur Allah yardımcın olsun

Leyli gözünaydın kavuşuyorsun yavruna hayırlısıyla inşallah ben şaşkınım sadece ameliyat falan vız gelir yavrularımıza kavuşalımda herşey geçer unutulur Allah yardımcın olsun

Amiiiin canım, Alllah hepimizin yardımcısı olsun.Ne zaman doğuracağın belli mi ?

nalancim hosgeldin canim hic görünmüyorsun artik durucuk nasil yerime öp tatli kizini dogumu sormussun valla bende hic bilmiyorum bugün 39.haftamiz heran gelicek gibi bekliyorum oglumu hakkimizda hayirlisi olsun

Hoş bulduk tatlım, sorma valla evi pok götürüyo ben bütün gün kucağımda duruyu emziriyom, geçen gün misafir geldi yanlarında oturamadım bile, hep yatak odasında duruyu emzirdim, sonra bide uyuya kalmışım duruyu uyutayım derken, misafirler gitmiş haberim yok, bi uyandım saat gece 2 ye geliyo, şok oldum valla, misafirler kendi hizmetlerini kendileri yapıp sonrada kalkıp gitmişler, kendime hayret ettim valla...

Allah tek avazda kurtarsın inş. zeynepcim, inş. tez zamanda doğum haberini alırız...

Foto koymayı unutma sakın, maymuncukları görelim, ben fırsat buldukca girip bakıcam..

sagol canim allah razi olsun ben dogum yaparsam kizim facebooktan burcuya bildiricek oda size haber verir cünkü ben üc gün hastanede kalirim sanirsam fotoyuda hastane linkinden bakabilirsiniz

super ya çok sevindim :) dogum hediye alcan b bana diye tutturdum bende oda telefon aldi sagolsun ama 3 gun sonra gelcek insaallah. kizim dogmadan geleydiiiii

ben de tutturdum doğum hediyesi diye alcam diyo ama daha bi vukuat yok
herkese foto makinasını eşime aldım diyomuş bana sordu sanki koca makinayı alırken de :)
altın takmıyorsunki takı bişy alayım diyo olsun yatırım olur diyorum ben de
bana eşim nişanlıyken samsung omnia cep telefonu almıştı(vur deyince öldürür o bakımdan) 5 mp foto makinası var ama cepten çekmek çok zevkli olmuyor şööle dijital foto makinalarından almak lazım çok pahalı da değil kampanyaya giriyor hızlıalda falan çantada taşımalık bence daha rahat onlar

Ayy biz eve gelicezz sen doğuma gideceksin, Allah yardımcın olsun bitanem.Dualarııım seniiinle ve bebişinle.İnsan 9 ay boyunca alışıyor demi içindeki kıpırtıya

sağolasın o kadar alıştım ki ona hep hareketlerini bekliyorum allak bullak oldum belki zor ama ben artık doğsunda gözümün önünde olsun istiyorum yoruldum endişelenmekten hareketlerini takip etmekten 2 gün hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor

bnm şekerim 120ye çıkmadı hiç hamdolsun..
doktora muayeneye gidince ölçüyordu bi kere 119 - 106 falan çıktı tokluk şekerim hep.
ilk yükleme yapıldığı zamanalr ramzandı ben oruç tuttum 4 gün bi de çok tAtlı yedim ondan dengem bozuldu heralde diyorum şimdi daha rahatım
ben de dikkat ediyorum ama şekerimi ölçmüyorum kasmıyorum artık.
bir kere brownie yedim 1.5 saat sonra ölçtüm 150 çıktı eşm hemen doktora şikayet etti. iş yuerinden arayıp tatlı yemiyosun di mi diyor.
ben de tatlı olarak aralarda hurma yiyorum bi de sabahları dayanamıyorum tahin pekmez yiyorum

selam kızlar
betül bebek 4 kasımda doğdu.evimize geldik çok şükür.darısı doğum yapmayı bekleyen herkesin başına.herkese selamlar.

nalan ev işini nasıl yapabiliyormusun.. sen maşşallah çok iş yapıyordun..

yok ev işlerine bi süreliğine ara verdim şöle gırgırla bi geçiyorum her yerin üzerinden vaktim olursa bide toz lıyorum o kadar, genelde eşim bakıyo o işlere artık..

Evet o kadar oluyo...

Hayırlısı olsun hakkınızda cnm..

perşembe sabah 8 de Allah izin verirse

Hayırlısıyla doğurursun inş.cnm...

Kızlar bu da benim oğlum :)
Aynı babası

Eklentiler

• $photo.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…