canım benim ben de hep aşırı cesaretli ve dirençliydim ama yaşadığım sancı öle zor geldiki normal doğum yapamadım doktor daha fazla kaldıramıcağımdan korktu
yani doğum anı çok başka oluo nasıl olcağını kestiremiosun,annesi bebişini hatırltcak onun için yaptığın bişeyi al avuçlarının arasına onunla gir ameliyathaneye derin derin nefes al ve onun kollarında oluşunu hayal et,zaten ne bi can yanması ne başka bişey hissetcen planlı bi doğum olursa zaten sen belden aşağını hissetmeyene kadar bekler seninle sohbet eder seni rahatlatırlar annesi,eğer gene de gergin olursan dersin ki ben uyumak istiorum genel anestezi yapılıur yine anı şekil sıkıntı ollmdan uyanır bebişini görürsün annesi.
saol tatlım,oğluşum hakkat aynı baba gözler çekik kafamız kıllı:) babamız ölüo zaten bu çocuk aynı ben diip diip:) ah bu babaların egoları:) hehe
nalancim hosgeldin canim hic görünmüyorsun artik durucuk nasil yerime öp tatli kizini dogumu sormussun valla bende hic bilmiyorum bugün 39.haftamiz heran gelicek gibi bekliyorum oglumu hakkimizda hayirlisi olsun
Hadi hayırlısı olsun bakalım, Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla al bebeğini kucağına, sende heycanlısındır şimdi, insan doğurcak diye sevinsin mi üzülsün mü bilemiyo, yani ben öle olmuştum, kızımı içimden kesip aldılar diye üzüldüm, sanki biraz daha kalsın istiyordum ama kucağımda olması da bambaşka bi duygu tabi...
Sezenin de dediği gibi bir karış kadar oluyo kesik yeri, estetik dikiş yapıyolar pek belli olmuyo bile, yani benimki öle..
Leyli gözünaydın kavuşuyorsun yavruna hayırlısıyla inşallah ben şaşkınım sadece ameliyat falan vız gelir yavrularımıza kavuşalımda herşey geçer unutulur Allah yardımcın olsun
Amiiiin canım, Alllah hepimizin yardımcısı olsun.Ne zaman doğuracağın belli mi ?
nalancim hosgeldin canim hic görünmüyorsun artik durucuk nasil yerime öp tatli kizini dogumu sormussun valla bende hic bilmiyorum bugün 39.haftamiz heran gelicek gibi bekliyorum oglumu hakkimizda hayirlisi olsun
Hoş bulduk tatlım, sorma valla evi pok götürüyo ben bütün gün kucağımda duruyu emziriyom, geçen gün misafir geldi yanlarında oturamadım bile, hep yatak odasında duruyu emzirdim, sonra bide uyuya kalmışım duruyu uyutayım derken, misafirler gitmiş haberim yok, bi uyandım saat gece 2 ye geliyo, şok oldum valla, misafirler kendi hizmetlerini kendileri yapıp sonrada kalkıp gitmişler, kendime hayret ettim valla...
Allah tek avazda kurtarsın inş. zeynepcim, inş. tez zamanda doğum haberini alırız...
Foto koymayı unutma sakın, maymuncukları görelim, ben fırsat buldukca girip bakıcam..
perşembe sabah 8 de Allah izin verirse
super ya çok sevindim :) dogum hediye alcan b bana diye tutturdum bende oda telefon aldi sagolsun ama 3 gun sonra gelcek insaallah. kizim dogmadan geleydiiiii
Ayy biz eve gelicezz sen doğuma gideceksin, Allah yardımcın olsun bitanem.Dualarııım seniiinle ve bebişinle.İnsan 9 ay boyunca alışıyor demi içindeki kıpırtıya
Geçmiş olsun cnm, valla benim hem doğuma girmeden hem doğumdan sonra şekerim ölçüldü ve 90-100 arası çıktı, ama önceleri yani diyet yaparken hep 125-155 arası çıkıyordu tokluk şekerim...
Nasıl düştü onu bilmiyorum ama kafayı şekere takmadığın zaman düşüyo olabilir herhalde, ben son ay hiç takmadım kafama ama pokunu çıkartmadan tabi ki, mesela doğuma bir gün kala bile hala ballı sıcak süt içtim grip olduğum için, buna rağmen şekerim düşük çıktı...
Bildiğim kadarıyla gebelik şekeri doğumdan hemen sonra düşüyomuş, yani sana şimdiden afiyet olsun...
selam kızlar
betül bebek 4 kasımda doğdu.evimize geldik çok şükür.darısı doğum yapmayı bekleyen herkesin başına.herkese selamlar.
nalan ev işini nasıl yapabiliyormusun.. sen maşşallah çok iş yapıyordun..
Teşekkür ederim nalancım , heyecanımım var mı yokmu bilmiyorum.Ama içimde bir kıpırtı var.Telaş gibi , ne bileyim tarifi yok yaşadığım duygunun.
Evet az önce internette araştırdımda 7 ila 10 cm arası oluyormuş kesik.
perşembe sabah 8 de Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?