2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar herkese:)

herkes doğurmuş ne güzel kucağınızda bebişleriniz Allah doğumu bekleyenlerede tattırsın inşallah:))

bafo ve ilona normal mi doğurdu acaba?
sabahları uzun uzun uyuyor bizimki ben de ütü yapıyorum hahah. :)

arkadaşlar gece adet ağrısı ve bel ağrısı oldu uyumakta zorluk çektim...37+2 olduk...erken mi bu ağrılar..oğluşum erken gelir mi sizce?

Gunaydın

Fınfık ve Leylı bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah

bende bugun dr gıdıcem bakalım kızım kac kg olmus son kontrol ıns hersey yolundadır

benim esim bebege ve bana dahda duskun oldu ama galiba bende depresyona giriyorum aksam oldumu agliyorum esim surekli yanimda olsun istiyorum o evde olmayinca ev ustum egeliyoir yaa poffffffffffff

canım ben,m ya bu duygusallıkktan umarım çabuk krutuluturz sabah annem gelince şok oldu ne bu gözler die,her şeye ağlamakatan helak oldum ya

Leyli ve Fınfık ne kadar heyecnalı olduğunuzu çok ii anlıorum,
RAbbim yar ve yardımcınız olsun,hayrılsıısyla dönün inşallah evlerinize

Günaydın kızlaaaaaarr=)))
Doğuran herkese hayırlar olsun inşallllllaaaah ve geçmişler olsun.Fınfıka da şimdiden geçmiş olsun ve bebeği için hayırlı olsun.Ohhh herkes alıyor eline güzel meleklerini

günaydınnn herkesee...

bugün doğum yapıcak herkesin Rabbim yardımcısı olsun inşallah. yeni annelerimizi de tebrik ediyorum .yeni kuzularımızı da öpüyorummm çokk . benim gibi bekleyenlere de sabırrr diliyorum beklemek çok zorrr... aa bebeklerini çoktan kucaklarına almışları unuttum:) onlara da Allah kolaylıklar versin diyorumm zor olduğunu okuyorum ama çokk zevkli yazdıklarınızdan belli herkes bulutların üstündee. iyi ki doğmuş kuzucuklar onlar ollmasa bizler napardık . hayatın anlamı onlar.. mis kokulu tontişlerr...

ayol ben oturdugum yerde kılo verıorum 6.5 kılom kalmış sadece ama yaklaşık 10 kılo vermek ıstıyorum kı evlılık oncesı kıloma yaklasayım bıraz.. daha hıc ev işi yapmadım supurge bıle tutmadım eve, temızlıge de baslayınca verıcem işalla guzel guzel

bugün doğum yapacak olan var mı Allah hepinizin yardımcısı olsun... hayırlısı ile kucağınıza alırsınız insallah..

günaydınnn
doğum yapanları tebrik ediyorum. bebişlerini almışlar ne güsselll
bugun doğum yapacaklrada Allah kolaylık versin inş..
benım gibi bekliyenlerede sabır sabırr diyorumm :))

günaydın kızlarrr
bugün doğuma gidecek olan fınfık ve leylii yi tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kolayca bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah..
bafo ve ilona doğum yapmış çok sevindim onlar da kurtuldu darısı başımıza artık...
sıramı bekleyebilirim gönül rahtlığıyla

Leylii ve fınfıkın Allah yardımcıları olsun.Alllah analı babalı büyütsün..Asıl sorumluluk doğumdan sonra başlıyor.. İnşaAllah zorlanmazlar..

Bizim kızımıza da pazartesine kadar mühlet veriyorum.. Bayramda doğarsa nasıl olacak Allah yardımcım olsun..Endişelenmemek elde değil.. İlk ve normal olacağı için de acemilikten kaynaklanan korku da var üstümüzde..Allah sonumuzu hayr etsin..

Bafo ve ilona kardeşlerimizde doğum yapmış..Ne güzel..Allah sağlık sıhhat versin onlara da ..Hayırlı olsun..

Biz bayağı sonlarda kaldık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…