2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lokumumu yıkadık rahat rahat uyuyor sükürler olsun... kendime oyuncak bulmuş gibiyim.. emziriyorum altını değiştiriyorum giydiriyorum .. günde 3 kere falan kıyafet değiştirttiriyorum.. ay evde zaman artık cok güzel geciyor... Allah issteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın... doğumu bekliyen arkadaşlarda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah... herkesin dediği gibi uyuyun kızlar uyuyunnnnnnnnnn

aynen bende bayramdan önce doğsa keşke diyorum. bayrama kadar toparlanırım en azından.
ama bayramda elimzi öpmeye gelecek heralde onu bekliyor :82::97:

var ya sabah buraya girip doğum yapanları doğuma gidenleri gördükçe bana da da ral geliyo ne zaman doğurcam ben die .. anam yaşlandığımı hissediyorum bu hamilelik beni çok yordu yaw ..
karnımdaki sertlik de hergün 1-2 parmak aşağı iniyo bebek hareket ettikçe şeyimde bi baskı hisseiyorum sanki patlııcakmış gibi... ctesiye kadar doktora da soramııcam bu durumu.iyi bişy mi anlamadım

Yazarkasa mesaj sayım yetmediği için burdan cevap vereyim sana.. :) Rizenin pazar ilçesindeyim..

Yaren senin fazla günün kalmamış yine de bayramdan önce gelir inşaAllah bizim 11 günümüz var en fazla ..Onun için endişeleniyorum..Belki de anneannesini bekliyor 20'sine kadar.. Hayırlısı..

bnm eşim de ikizdereli de o yüzden sormuştum :)

:) İkizdere de güzel yer.. İnsanları gibi Rizenin her yeri..
Her taraf yemyeşil ve karşıda da deniz.. Manzaraya da doyum olmuyor..

bak böyle anlatınca içim gidiyor.. biz iş icabı kayserinin pınarbaşı ilçesindeyiz burda tek tük ağaç var yollar çöl gibi çok garip hissediyorum kendimi burda...
ben de giresun göreleliyim bu arada

inşallah canım bayramdan önce gelir
hayırlısı tabii onlar biliyolardr geleceklrı günü . bız çok heyecan yapıyoruz :))

bukadar normal doğum diye bekliyip sonra sezeryan derse ozaman çok üzülürüm .
hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

:) Aslında biz Ordu Ünyeliyiz ama eşimin görevi nedeniyle Rizedeyiz..Biz çok şükür yeşilliğe doyduk..Şimdi anlıyorum diğer Rizelileri..İstanbulda niye yaşayamadıklarını.. Yeşili ve denizi çok seviyormuşuz..

Bende ondan korkuyorum ya.. Sezeryan denilmesinden..Hayırlısı olsun..:26:

evet ben de sakaryada büyümüş biri olarak denizsiz bunalıyorum burda. yeşil zaten yok dümdüz ovalar tepeler kupkuru falan çok sıkıcı bir yer
insanların huyları da ona göre gelişiyor bi de pazarda domatesten biberden başka sebze bulmak hiç kolay olmuyor

herkes aynı şeyden korkuyor sanırım
ben de hep dua ediyorum Allahım son anda sezeryana girmiyim diye..
saatlerce sancı çekip açılma yok bebek tehlikede die sezeryana alınırsam çok büyük hayal kırıklığı olacak bana

canım benim hayırlısını dile ya,ben acıların en büyüğünü yaşadım kendime göre açılmam da oldum müthiş kötü sancım da ıkındım bi de makat vajen ne var ne yok telef de ettim sonra bi de üstüne sezeryan yedim ama sana bişey diimmi şu an hiç biri umrumda eğil bebeğim yanımda çünkü.inşallah gönlüne göre olur

hava ınanılmaz guzel ıstanbulda yaaaa olaganustu.. oğlumu uyutup markete gıttım geldım hem yuruyuz oldu hem hava aldım ama aklım evde kaldı :S sımdıden boyleysem ben nası bı anne olcam cok mrk edıyorum

amin Allah razı olsun zaten senin doğum hikayen beni korkuttu biraz
Rabbim hayırlısını versin tabiikii
bir çok arkadaşım var saatlerce sancı çekip sezeryana giren..
sonuçta saplıkla sıhhatle oğluşuma kavuşayım da önemli olan o biliyorum ama yine de dua ediyorum Rabbim sezeryana düşürme normal sağlıklı kolay bir doğum nasip et diye..
bol bol Ya Rakîb çekiyorum . nasip..

et tabi et, normal doğum gibisi var mı yaa.. işallah allah ızın verır de yaşarsın..

slmkızlar.. nasılsınız...

yazar kasa rahat ol.. stres yapma bence.. stresten de zor durumda kalıyor bebek...

bazen olsam mı sezeryan diye içimden geçiyor ama... eşim hep normal olsun istiyordu..

eşine ne yaaa.. senin bedenin sonuçta ikinizin bebeği olabilir ama bedenin üstünde söz söyleyemez hralde demi :S sen kendın verıceksın kararı ama kararın normal olmalı tabı kı :)) benımkı de mesela car car konusuodu sezeryan olsun dıye, mutlu oldu, snr amelıyat sonrası boyle olcanı bılsem asla sezeryan ıstemezdım dedı.. bısı bıldıklerınden degıl laf olsun dıye konusuolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…