günadın millet
fınfık ve leyli doğurmuştur heralde.Tebrikediyorum onları
İlona ve Bafonunda gözüaydın,bebekleri kucaklarında artık. Eee topikte baya azınlıkta kaldık biz doğuramayanlar.
Rüyamda kızımı gördüm 2-3 yaşlarındaydı,allahım öyle güzeldiki
Off ya zaman yaklaştıkça ben çok korkuyorum,nasıl başedicem minicik bi bebekle diye. En iyisi anneme söyleyeyimde büyütüp bana versinCidden ya nasıl bakıcam ben bebeğime,ciyakciyak ağladığında napıcam,neden ağladığını nerden bilicem
eşine ne yaaa.. senin bedenin sonuçta ikinizin bebeği olabilir ama bedenin üstünde söz söyleyemez hralde demi :S sen kendın verıceksın kararı ama kararın normal olmalı tabı kı :)) benımkı de mesela car car konusuodu sezeryan olsun dıye, mutlu oldu, snr amelıyat sonrası boyle olcanı bılsem asla sezeryan ıstemezdım dedı.. bısı bıldıklerınden degıl laf olsun dıye konusuolar işte
fikilelerini söyleyebilir ama karar benım sonunda.. normalın zamanı bellı degil bıraz urkutuyor. çok mu zor sezeryan sonrası??? hala agrın vs. var mı? dikişlerrin nasıl oldu senın...
et tabi et, normal doğum gibisi var mı yaa.. işallah allah ızın verır de yaşarsın..
slmkızlar.. nasılsınız...
yazar kasa rahat ol.. stres yapma bence.. stresten de zor durumda kalıyor bebek...
ben konuşuyorum sohbet ediyorum o ağlamaya devam edıyor ben konustukca azalıo aglaması snr soyunup cıplak tenıme yatırıyorum ne ıcın aglıo olursa olsun sanıyesınde susuyo :) ama snr kucagımdan alınca tekrar basıo cıglıgı hahahahah cok eglencelı ya
heuehueehue hayırlısı olsun bakalım bafoyu gecersen hıc sasırmam 41. haftayı bıtırdı yavrum, normal mı dogurdu sezeryan mı acaba.. neyse hayırlısı olsun cnmmerhaba kızlar herkese selammm
dün doktoruma gittim,binbir ümitle doğum başlamış der diye ama benim velet gayet yerinden memnun pozlar verdi bize...sancım çıkmadı,çatı kontrolü oldum herşey çok normal dedi ama doğum hazırlığı yok bekleyeceğiz dedi bayramda elinizi öpmeye gelebilir dedi napalım dedim artık yapacak birşey yok bu kadar bekledik bekleriz yine,bir dahaki kontrolüm perşembe günü
ay deliii.. annelık tamamen ıcgudusel bısı bence, ben kardesımın bebeklıgını yasadıgım ıcın bırazcık daha rahatım ama emınım herkes becerır bu işi, ıcımızde var yanı analık :)) kocalarımıza analık yapmıo muyuz zatennesi eğlenceli ya,siz böyle anlattıkça bende telaş ve korku başlıyo.Susuturmakde için sürekli soyunup giyinilmezki anam:79: Off ya ben beceremicem bu işi sanırımO yüzden sanırım diğerleri kadar sabırsızlanmıyorum biran önce gelsin diye,biz böyle iyiyiz,kuzum içimde mutlu mesut,sessiz sakin yatıyo
fınfık ve leyliyi kutluyorum doğurmuşlardır sanırım...bafo ve ilonada doğurmuş maşallahh iyice hızlandık,bayrama kadar çoğu kişi doğum yapmış olacak darısı bizim başımıza...
yazarkasa eşinle ilgili yazdıklarına koptum ''eşim gözüme battı resmen sana sinir oluyorum diye kavga çıkardım'' bende geçen gün kavga etmek için elimden geleni yaptım hiç oralı olmaadı sonrada oturdum ağladım sen benimle hiç ilgilenmiyorsun diye adam resmen bana bulaşmamıştı oysa
bu arada karnımda sertlik var bebek hareket ettikce baskı hissediyorum yazmışsın aynısı bende oluyor,karnım kaskatı kesiliyor kasıklarıma ağrı giriyor doktoruma sordum sancı mı diye rahim kasılması dedi zaten sancım çıkmıyor nst'de
nesi eğlenceli ya,siz böyle anlattıkça bende telaş ve korku başlıyo.Susuturmakde için sürekli soyunup giyinilmezki anam:79: Off ya ben beceremicem bu işi sanırımO yüzden sanırım diğerleri kadar sabırsızlanmıyorum biran önce gelsin diye,biz böyle iyiyiz,kuzum içimde mutlu mesut,sessiz sakin yatıyo
bir de bişy oldu mu önce eşim küser. hep derim ona yeni gelinliğimi yaşatmadın bana die ilk evlendiğimizde de her dediğime alınıp küserdi. şimdi hamile kaldım benden alından oldu. akşamdan beridir küsüz :) sana sinir oluyorum diyorum ağlıyorum geçiyo karşıma gülüyo neymiş çok komikmişim ortada bişy yokmuş iyice dengesiz olmuşum falan... offf yaaa bak yine sinir oldum
bu rahim kasılmasından bi cacık olmaz de mi
heuehueehue hayırlısı olsun bakalım bafoyu gecersen hıc sasırmam 41. haftayı bıtırdı yavrum, normal mı dogurdu sezeryan mı acaba.. neyse hayırlısı olsun cnm
evet bafo gibi olabilirim bende bayram haftası 40 kusurum hele bayramdan sonraki pazartesi 41 bitiyor ayy napim burcucum yaa adam herşey çok normal,çatın çok iyi dedikten sonra beklicem mecbur hayırlısı artık,ben bekleyeyimde gelmez ise o zaman kararımızı veririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?