bende yarın kontrole gidicem,geçen hafta cuma günü kasılmayla gittim hast.ebe baktı açılma yoktu hiç.nstde 3-4dk düzenli ama kısa sancılar çıktı yatıralım dediler kabul etmedim.o gün bu gün bekliyorum hala,eşim yatsaydın şimdiye kadar doğardı bebek diyor.neymiş yatınca suni sancıyı verip doğurturlarmış
evet yaa kocamın kokusunu unutmuşum dün akşam farkettim
sağ gözümüzde çapaklanma var cuma kontrolümüz var dr umarım onun için birşey verir
pazar akşamı da gaz sancımız tuttu çok kötü oluyormuş yaaa
ilk defa yaşadım çok üzüldüm
cnm bızım de capak vardı, bı gozde vardı sonra ellerıyle dıger goze tasıdı, doktor Physiologica Gifrer dıye bı damla verdı bedava, bunu damlatın dedı antıbıyotıge gerek yok dedı, bugun bayag azaldı ıkı gozunde de, sen de sorup alabılırsın satılıodur heralde aynı zamanda..
gaz ıcın de onerım dogadan mini diye bı cay var, bebeklere de ıcırılıomus am aben kendım ıcıorum ogluma da cok faydası oldu ıcınde rezeneden kımyona kdr bı suru sey var gunde ıkı bardak ıcıorum
bende yarın kontrole gidicem,geçen hafta cuma günü kasılmayla gittim hast.ebe baktı açılma yoktu hiç.nstde 3-4dk düzenli ama kısa sancılar çıktı yatıralım dediler kabul etmedim.o gün bu gün bekliyorum hala,eşim yatsaydın şimdiye kadar doğardı bebek diyor.neymiş yatınca suni sancıyı verip doğurturlarmış
hadi yaa bende kontrolü bekliyordum acaba alsam mı ki
genelde geceleri fazla oluyor
gaz için bizde elma yağı aldık ayaklarına kasıklarına sürülüyormuş çok öneren arkadaşımız oldu
dün akşam sürdük gaz sıkıntımız olmadı iyiyiz bugün çok şükür
gideyim biraz dolaşayım hava süper belki oğlumda harekete geçer
kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam
bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:
kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam
prop göbek çabuk düşsün diye tersine bebek yıkanır diye biliyorum ben. biliyosun yıkadık hergün 10.günde düştü bizimki de. baraysınki de öyle olmuş. dr.a falan sordun mu? 12 gün oldu kız nası duruyosun yıkamadan..
barayscım papatya da veriyolar bebeklere gaz sancısı için. 2 çay kaşığı falan. vermek istemezsen sen içebilirsin kupayla akşamlarıbizim henüz gaz sorunumuz yok ama olursa denicem canım elma yağını ve papatyayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?