2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu erkeklere ne kolay geliyor bizimkide öyle bazen sen kaç defa doğurdun diyorum hiç açılma olmadan suni sancıyı yediğinle kalır hooopppp sezeryana girerdin hayırlısı olsun inşallah

cnm bızım de capak vardı, bı gozde vardı sonra ellerıyle dıger goze tasıdı, doktor Physiologica Gifrer dıye bı damla verdı bedava, bunu damlatın dedı antıbıyotıge gerek yok dedı, bugun bayag azaldı ıkı gozunde de, sen de sorup alabılırsın satılıodur heralde aynı zamanda..

gaz ıcın de onerım dogadan mini diye bı cay var, bebeklere de ıcırılıomus am aben kendım ıcıorum ogluma da cok faydası oldu ıcınde rezeneden kımyona kdr bı suru sey var gunde ıkı bardak ıcıorum

iloş doğurmuş mu aa normal mi oldu acaba? hadi bakalım artık terfiler çoğalıyo.. toprak bugün mırrr mırr göğsümden inmiyo :S

hadi yaa bende kontrolü bekliyordum acaba alsam mı ki
genelde geceleri fazla oluyor
gaz için bizde elma yağı aldık ayaklarına kasıklarına sürülüyormuş çok öneren arkadaşımız oldu
dün akşam sürdük gaz sıkıntımız olmadı iyiyiz bugün çok şükür

bencede iyi yapmışsın sancın bile geldiğinde dayanabileceğin kadar evde dayanmalısın bence,geçen hafta kuzenim doğum yaptı burayada yazmıştım evde bekledim şiddetlenmesini çok normaldi sancılar diyor dayanabilmiş yani suyu gelince doktorunu aramış ılık duş alıp hastaneye gitmişler ve açılma süper ebe sen doğumu yarılamışsın demiş tabi bazı insanların ağrı eşiği yüksek oluyor doktoruda öyle söylemiş dilerim bizimde öyle olur canım...

elma yağı aklıma yazdım tamamdır

prop göbek çabuk düşsün diye tersine bebek yıkanır diye biliyorum ben. biliyosun yıkadık hergün 10.günde düştü bizimki de. baraysınki de öyle olmuş. dr.a falan sordun mu? 12 gün oldu kız nası duruyosun yıkamadan..

barayscım papatya da veriyolar bebeklere gaz sancısı için. 2 çay kaşığı falan. vermek istemezsen sen içebilirsin kupayla akşamları bizim henüz gaz sorunumuz yok ama olursa denicem canım elma yağını ve papatyayı..

kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam

bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:

bafooo hoşgeldin canım.. kızın gelmiş dünyaya sonunda. iyisiniz inşallah ikiniz de :)

kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam

gözün aydınnn
valla kendim doğurmuş kadar sevindim hem de normal doğum yapmana daha çok sevindim
Rabbim sağlıklı sıhhatli uuuzuuunn bir ömür nasip etsin yawruşunla sana inşaAllah...

tembel kız geldimi sonuda gözünaydın canım çok sevindim ayrıntıları bekliyoruz

bafocum gözün aydin masallah size normal oldu demekki neyse sonra anlatirsin ayrintilari tekrar tebrikler

bafocum tebrikler çok bekledin ama kızına kavuştun maşallah size

evet bizede doktorumuz 2 günde bir yıkayın göbek düşünce 2 gün ara verin yıkamaya dedi bizim 8. gün düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…