selam kızlar nasılsınız
biz ya emişiyoruz yada pok temizliyoruz gelen giden vakit nasıl geçiyor anlamadım bile
doğuran arkadaşlar varmış iloş fınfık leyli figen allah bağışlasın bebişlerini geçmiş olsun hepsine
bi sorum var doğuran arkideşler hamile kalmadan önce giydiğiniz kotunuz şu an oluyormu
kıyafetlerinden anlayabilirsin aslında boyunu :) bizim tulumların kolları bacakları cok hafif kısalmaya başladı. kilosunu ben anlamıyorum da annem hep altını değiştirdği için kıçı dolmuş bunun diyor :)Bijocum olabilir bilmeyom..Perşembe kontrolümüz var en çok boyunu mrk edıyorum :) kılosu artıyo hıssedıorum da cok mrk edıorum cok..
yaza kadar imkansız bişey benim için :Sbi sorum var doğuran arkideşler hamile kalmadan önce giydiğiniz kotunuz şu an oluyormu
dalga mı gecıosun
selam kızlar nasılsınız
biz ya emişiyoruz yada pok temizliyoruz gelen giden vakit nasıl geçiyor anlamadım bile
doğuran arkadaşlar varmış iloş fınfık leyli figen allah bağışlasın bebişlerini geçmiş olsun hepsine
bi sorum var doğuran arkideşler hamile kalmadan önce giydiğiniz kotunuz şu an oluyormu
allah analı babalı büyütsün maşallah kızına cnmmkızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
evet ya hepsi farklı konuşuyolarr herkez kendi doktoruna inansın en güzelvalla bu doktorların hiç ortak görüşü yok herhalde..biizmki de göbek düşene kadar yıkamayın dedi...neyseki 6. günde düştü göbeği bizde yıkadık.....dün kontrole götürdüm oğlumu başka bir doktora.....biz gün aşırı yıkıyorduk oğlumu..hafatada iki kere yıkayın koruyucu derisi soyulmasın dedi...bebe yağı kullanmayın dedi.... gözenekleri tıkıyormuş...kaka yapınca poposunu yıkamamıza izin verdi çok şükür...:)
bende yaza kadar zorrrselam kızlar nasılsınız
kıyafetlerinden anlayabilirsin aslında boyunu :) bizim tulumların kolları bacakları cok hafif kısalmaya başladı. kilosunu ben anlamıyorum da annem hep altını değiştirdği için kıçı dolmuş bunun diyor :)
gelince yaz bakalım napmış netmiş demir bey
heyy gidi eskiden kendi kontrollerimizi yazıyoduk şimdi bebelerinkileri :)
yaza kadar imkansız bişey benim için :S
Bijo tulumlara bakarsak 5 cm fln uzamış olması lazım :) boyle bısı de mumkun dııl heralde heuehueheue
kilosu bayag arttı kolum kopuyo emzırırken hıssedıyorum ama ne kdr bılmıom tabı.. hakkaten hey gıdı yaaa... 12 gunluk olduk bız, sız 16 gunluk, hey gidi heyyyy
5 cm uzar nalanın 49 cm doğmuştu şimdi 54 cm olmuşş
ciddi misin :S o zmn bızım de oyle uzamıs olabılır cıdden tulumlara gore ölçersek.. ayyy sevındımm
ben aralık başı başlicam var mısın anam :)zeynomm rejime ne zaman başlıyoz kuzumm
kendi adıma sayarsam.. battaniye, alt pijama ve tulum en çok kullandıklarım..demekki aldığımız tulumları anca 15 gün giydirebilicez he? Peki kızlar bişey sorucam,mutlaka alınması gereken yani en çok kullanılan ve lazım olan eşya ne(bebek bezi hariç tabi) ona göre daha çok alalım bizde
demekki aldığımız tulumları anca 15 gün giydirebilicez he? Peki kızlar bişey sorucam,mutlaka alınması gereken yani en çok kullanılan ve lazım olan eşya ne(bebek bezi hariç tabi) ona göre daha çok alalım bizde
canım gözünaydın çok sevindim tatlım yaaakızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam
bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:
prop göbek çabuk düşsün diye tersine bebek yıkanır diye biliyorum ben. biliyosun yıkadık hergün 10.günde düştü bizimki de. baraysınki de öyle olmuş. dr.a falan sordun mu? 12 gün oldu kız nası duruyosun yıkamadan..
barayscım papatya da veriyolar bebeklere gaz sancısı için. 2 çay kaşığı falan. vermek istemezsen sen içebilirsin kupayla akşamlarıbizim henüz gaz sorunumuz yok ama olursa denicem canım elma yağını ve papatyayı..
kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
bizimde tulumun biri olmuyorevet cnmm bizimde tulumlar küçülmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?