2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dalga mı gecıosun

bizim göbüşümüz 11. günde düştü ben yıkamadım arkadaşım yıkamış hem geç düşmüş hemde iltahap kapmış ondan etkilendim neyse zaten havalar soğuk sildim kuzumu düşüncede hemen yıkadık

Bijocum olabilir bilmeyom..Perşembe kontrolümüz var en çok boyunu mrk edıyorum :) kılosu artıyo hıssedıorum da cok mrk edıorum cok..
kıyafetlerinden anlayabilirsin aslında boyunu :) bizim tulumların kolları bacakları cok hafif kısalmaya başladı. kilosunu ben anlamıyorum da annem hep altını değiştirdği için kıçı dolmuş bunun diyor :)
gelince yaz bakalım napmış netmiş demir bey
heyy gidi eskiden kendi kontrollerimizi yazıyoduk şimdi bebelerinkileri :)

bi sorum var doğuran arkideşler hamile kalmadan önce giydiğiniz kotunuz şu an oluyormu
yaza kadar imkansız bişey benim için :S

Bijo tulumlara bakarsak 5 cm fln uzamış olması lazım :) boyle bısı de mumkun dııl heralde heuehueheue
kilosu bayag arttı kolum kopuyo emzırırken hıssedıyorum ama ne kdr bılmıom tabı.. hakkaten hey gıdı yaaa... 12 gunluk olduk bız, sız 16 gunluk, hey gidi heyyyy

Son düzenleme:

denemeye cesaret edemdim...olmayacağı da kesin...bu sabah yüzüğümü denedim hala olmadı parmağıma..pantolona hiç girişmeyim ...

Linden cim neden ağlayıp zırlıyorsun, bak kızın yanında oh mis, sağlığınız yerınde, uzulcek ne var aaaa.. allah tadınızı bozmasın cnm

kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
allah analı babalı büyütsün maşallah kızına cnmm
evet ya hepsi farklı konuşuyolarr herkez kendi doktoruna inansın en güzel
bende yaza kadar zorrr

zeynomm rejime ne zaman başlıyoz kuzumm

benim dizimden yukarı cıkmıo pantolonlarım, yılbasına kdr dıyet ve spor da yasak, o yuzden en azından marta kdr tekrar 36 beden olabılmem ımkansız.. sadece kılo vermekle olmaz sıkılasmam lazım tkrar yoksa 38de kalırım en fazla

5 cm uzar nalanın 49 cm doğmuştu şimdi 54 cm olmuşş

bebişli anneler bebekler uyudu heralde,gelmişsiniz buraya
Linden neden kötü psikoloji içindesin? Kavuştun bebeğine sağlıkla işte

demekki aldığımız tulumları anca 15 gün giydirebilicez he? Peki kızlar bişey sorucam,mutlaka alınması gereken yani en çok kullanılan ve lazım olan eşya ne(bebek bezi hariç tabi) ona göre daha çok alalım bizde

öff yaaaa görümcem geldi denize grmiş çok güzelmiş sıcacıkmış bizde doktora giderken sahilden gittik millet güneşleniyordu

bende istiyorum yaaaa

zeynomm rejime ne zaman başlıyoz kuzumm
ben aralık başı başlicam var mısın anam :)

kendi adıma sayarsam.. battaniye, alt pijama ve tulum en çok kullandıklarım..

göğüs kalkanı allah bulandan razı olsun diyorum :))
bızde en cok uzun kollu body kullanılıo herseyın ıcıne gıydırıoruz
bijo dogru soyluo battanıyeyı unutmusum

Son düzenleme:
kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam

bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:
canım gözünaydın çok sevindim tatlım yaaa

papatyayı da ben not alayım bijocuğum

kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)

canım gözünaydın sağlıkla büyr inş.

evet cnmm bizimde tulumlar küçülmeye başladı
bizimde tulumun biri olmuyor
birkaç tanesi de tam oluyor üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…