bijo sen bebişine doğduğunda nar suyu içir miş miydin?
evet içirdi
evett annem 3 nar tanesini ağzına sıkmış ben daha odaya gelmeden. sıkı sıkı tembihlemiştim..bijo sen bebişine doğduğunda nar suyu içir miş miydin?
şükür yok canımgaz sorunu yok dediğine göre işe yrıyormuş demekki
denemek lazımm
ayy kaynanam nar suyu verdirtir mi acaba :26:
aynnenn öyle canımm..ben hazırladım bile,çantama koydum.Anneme ve eşime tembihledim mutlaka içirin unutmayın diye. Valla bu konuda kimseyi dinlemem kusura bakmasınlar,sonra bebeğim gaz sancısıyla kıvranırken olan bana ve ona olacak
kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
bizim dr da yıkayın dedi. demek ki farklı görüşler var. kurulayın bile demedi, ben dikkat ettim kuruttum. bi de kimi biliyosam bebeğini yıkayan, göbeği en geç 10 günde düştü. tesadüf olduğunu sanmıyorun canım.. sanırım kurumasını kolaylaştırıyor..Bıjocum doktor yıkamayacaksınız gobek dusene kdr dedı, yıkarsanız kurutma makınesıyle hafıf hafıf kurutun mutlaka dedı, mantıken de kuru tutulması gerekıo cunku kurudukca dusuo zaten sızınkıler tesaduf denk gelmıs hepınız yıkadıgınız halde erken dusmesı cnm.. ay bı kadınla konustum 34. gunde düşmüş valla cıldırırım o zmana kdr :))
maşallahh canımkızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam
bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:
evet bizede doktorumuz 2 günde bir yıkayın göbek düşünce 2 gün ara verin yıkamaya dedi bizim 8. gün düştü
Bafocum çooooooooooooooooook sevındım yavrum, allah analı babalı buyutsun.. Bu kdr bekleyıp normal dogurmana da daha daha cok sevındım maşallah ıkınıze de..
Bıjocum doktor yıkamayacaksınız gobek dusene kdr dedı, yıkarsanız kurutma makınesıyle hafıf hafıf kurutun mutlaka dedı, mantıken de kuru tutulması gerekıo cunku kurudukca dusuo zaten sızınkıler tesaduf denk gelmıs hepınız yıkadıgınız halde erken dusmesı cnm.. ay bı kadınla konustum 34. gunde düşmüş valla cıldırırım o zmana kdr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?