2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hazırladım bile,çantama koydum.Anneme ve eşime tembihledim mutlaka içirin unutmayın diye. Valla bu konuda kimseyi dinlemem kusura bakmasınlar,sonra bebeğim gaz sancısıyla kıvranırken olan bana ve ona olacak

bijo sen bebişine doğduğunda nar suyu içir miş miydin?
evett annem 3 nar tanesini ağzına sıkmış ben daha odaya gelmeden. sıkı sıkı tembihlemiştim..

gaz sorunu yok dediğine göre işe yrıyormuş demekki
denemek lazımm
ayy kaynanam nar suyu verdirtir mi acaba :26:
şükür yok canım tavsiye ediyorum kendi adıma.. kaynana ne ya allah allah..

ben hazırladım bile,çantama koydum.Anneme ve eşime tembihledim mutlaka içirin unutmayın diye. Valla bu konuda kimseyi dinlemem kusura bakmasınlar,sonra bebeğim gaz sancısıyla kıvranırken olan bana ve ona olacak
aynnenn öyle canımm..

ayy ne biliimm karışırlar şimdi die korkuyorum yok onu verme yok bunu giydirme falan derlerse kesin bi cıngar koparacam gibime geliyo da :S

doğum yapan anneleri kutluyorum,güle güle büyütsünler bebeklerini.özellikle bafo ya çok sevindim ya:)

Zaman zaman bacaklarinizda elektrik çarpmasina benzer yakinmalar olabilir. Bunun nedeni bebeginiz hareket ederken ve pelvis içinde yerlesirken rahimin etrafindaki sinirlere dokunmasidir.

oyyy iloşum doğurmuş fınfık da çokdan yavrusunu kucağına almıştır hayırlı uğurlu olsun inş. başka doğuran arkadaş varsa onlarında hayırlı uğurlu olsun...neyse ben çok kıskanmayayım şimdi benimde şafak 2 kocamla evde başbaşa son 2 günümüzü yaşıyoruz o da izne ayrıldı..

Bafocum çooooooooooooooooook sevındım yavrum, allah analı babalı buyutsun.. Bu kdr bekleyıp normal dogurmana da daha daha cok sevındım maşallah ıkınıze de..

Bıjocum doktor yıkamayacaksınız gobek dusene kdr dedı, yıkarsanız kurutma makınesıyle hafıf hafıf kurutun mutlaka dedı, mantıken de kuru tutulması gerekıo cunku kurudukca dusuo zaten sızınkıler tesaduf denk gelmıs hepınız yıkadıgınız halde erken dusmesı cnm.. ay bı kadınla konustum 34. gunde düşmüş valla cıldırırım o zmana kdr :))

kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)

bizim dr da yıkayın dedi. demek ki farklı görüşler var. kurulayın bile demedi, ben dikkat ettim kuruttum. bi de kimi biliyosam bebeğini yıkayan, göbeği en geç 10 günde düştü. tesadüf olduğunu sanmıyorun canım.. sanırım kurumasını kolaylaştırıyor..

kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
maşallahh canım allah sağlıklı uzun ömür versin sana da çok geçmiş olsun..

Bijocum olabilir bilmeyom..Perşembe kontrolümüz var en çok boyunu mrk edıyorum :) kılosu artıyo hıssedıorum da cok mrk edıorum cok..

az bir ara bulup girdim ama ben yazdıktan sonra çok sayfa ilerlemiş o yüzden hepinize teşekkür ederim alıntılayamadım bile... hepimizin yavruları sağlıklı, analı babalı olsun inşallah. çok fena bir psikoloji içindeydim kendime gelmeye çalışıyorum hala. çok ani oldu herşey şoka girdim resmen. ama şimdi kızımın azmi bana güç veriyor. fırsatını bulduğumda doğum hikayemi eklerim tabi ağlamaktan yazabilirsem....

kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam

bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:

tebrik ederim allah analı babalı büyütsün

evet bizede doktorumuz 2 günde bir yıkayın göbek düşünce 2 gün ara verin yıkamaya dedi bizim 8. gün düştü

valla bu doktorların hiç ortak görüşü yok herhalde..biizmki de göbek düşene kadar yıkamayın dedi...neyseki 6. günde düştü göbeği bizde yıkadık.....dün kontrole götürdüm oğlumu başka bir doktora.....biz gün aşırı yıkıyorduk oğlumu..hafatada iki kere yıkayın koruyucu derisi soyulmasın dedi...bebe yağı kullanmayın dedi.... gözenekleri tıkıyormuş...kaka yapınca poposunu yıkamamıza izin verdi çok şükür...:)

Son düzenleme:

bnm arkadaşımın da bir ayda düşmüş bi de yanlış yerinden mi ne düşmüş doktora götürmüşler küçük bir operasyon olmuş bi de ona para vermişler

selam kızlar nasılsınız
biz ya emişiyoruz yada pok temizliyoruz gelen giden vakit nasıl geçiyor anlamadım bile

doğuran arkadaşlar varmış iloş fınfık leyli figen allah bağışlasın bebişlerini geçmiş olsun hepsine

bi sorum var doğuran arkideşler hamile kalmadan önce giydiğiniz kotunuz şu an oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…