- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
demekki aldığımız tulumları anca 15 gün giydirebilicez he? Peki kızlar bişey sorucam,mutlaka alınması gereken yani en çok kullanılan ve lazım olan eşya ne(bebek bezi hariç tabi) ona göre daha çok alalım bizde
ben aralık başı başlicam var mısın anam :)
varım beraber başlıyalım cnmmm
kendi adıma sayarsam.. battaniye, alt pijama ve tulum en çok kullandıklarım..
beraber başlayalım bijoo daha güzell destek oluruz birbirimize
yaaa benı bekleyın dıyet ıcın doktor yılbasına kdr dıyet yok dedı yılbasında hep beraber baslayalım yaaaaa(
yaaa benı bekleyın dıyet ıcın doktor yılbasına kdr dıyet yok dedı yılbasında hep beraber baslayalım yaaaaa(
chicco almıstım ben .. evet bellı oluyo kıyafetlerden ama evde olcamız ıcın dert degıl, dısarı cıkarken ped kullanırız yıne..anlaşıldı tulum,alt ve battaniye çok gidiyo.
Göğüs kalkanı almıştım ben zaten önceden iyiki almışım ozaman.Aventinkini aldım ben,prop sen hanginden aldın? birde sanki o çok büyük giysilerimden çok belli olacak gibi görünüyor,öylemi prop?
kızım benim vermem gereken 20 kilom var sen bana yetişirsin de geçersin bile :) yılbaşında sen de katılırsın işte..
tamam sezoş haber veririm ama caymak kaçamak yapmak yok. nalan da soruyodu ona da söyleyelim :)
7.5 gitti, 6.5 duruyo :S ama sanırsın 20 kılo duruo :))doğum sonrası kaç kilonuz ggitti kızlarr?
ben 75le doğuma girdim bu saabah 67 kiloydum
chicco almıstım ben .. evet bellı oluyo kıyafetlerden ama evde olcamız ıcın dert degıl, dısarı cıkarken ped kullanırız yıne..
( hadı bakalım once baslayın ızın verdım (
7.5 gitti, 6.5 duruyo :S ama sanırsın 20 kılo duruo :))
kızlar daha vücudunuz ödemi atmadıki,hele 40ınız bi çıksın hatta bazılaı 2 ay diyo,şişlikleriniz insin ozaman belli olur asıl fazla kilolar,dert etmek için erken henüz
allahım oğlum gunduz boyle uyumasa da gece uyusa ne olur :S
şu an aynı şeyi düşünüyodum inan. eğer şimdi böle uyuyolarsa bu gece de ayaktayız demektir :S:S:S
sorma sorma.. hayır uyumadım da gunduz hıc boyle uyucanı bılseydım bıraz uyurdum ben de salaklık ettım :S amaaannnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?