2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hem ayaklı hem ayaksız uzun kollu tulumlar ve şapkaları
battaniye çok kalın olmayanından
alt ayaklı pijama ve ağız mendilleri

yaaa benı bekleyın dıyet ıcın doktor yılbasına kdr dıyet yok dedı yılbasında hep beraber baslayalım yaaaaa (

anlaşıldı tulum,alt ve battaniye çok gidiyo.
Göğüs kalkanı almıştım ben zaten önceden iyiki almışım ozaman.Aventinkini aldım ben,prop sen hanginden aldın? birde sanki o çok büyük giysilerimden çok belli olacak gibi görünüyor,öylemi prop?

beraber başlayalım bijoo daha güzell destek oluruz birbirimize

yaaa benı bekleyın dıyet ıcın doktor yılbasına kdr dıyet yok dedı yılbasında hep beraber baslayalım yaaaaa (

kızım benim vermem gereken 20 kilom var sen bana yetişirsin de geçersin bile :) yılbaşında sen de katılırsın işte..

tamam sezoş haber veririm ama caymak kaçamak yapmak yok. nalan da soruyodu ona da söyleyelim :)

doğum sonrası kaç kilonuz ggitti kızlarr?
ben 75le doğuma girdim bu saabah 67 kiloydum

chicco almıstım ben .. evet bellı oluyo kıyafetlerden ama evde olcamız ıcın dert degıl, dısarı cıkarken ped kullanırız yıne..
( hadı bakalım once baslayın ızın verdım (
doğum sonrası kaç kilonuz ggitti kızlarr?
ben 75le doğuma girdim bu saabah 67 kiloydum
7.5 gitti, 6.5 duruyo :S ama sanırsın 20 kılo duruo :))

benim karın bölgem duruyor
korse olmasa çok yayılmış duracak korse toparlıyor
benim amacım doğumdan önceki kilomdan daha azına inmek
ama rejimsiz inş. yapabilirim

ben ise tam bir tosun paşayım. acil erimem lazım da süt iice otursun die aralıkta başlamaya karar verdim..

prop senin kilolar gider kaynana gitsin demir böle devam etsin değil 36 sıfır beden bile olursun anam.. aynen benim annem gidince de bana da böle olcak biliom..

kızlar daha vücudunuz ödemi atmadıki,hele 40ınız bi çıksın hatta bazılaı 2 ay diyo,şişlikleriniz insin ozaman belli olur asıl fazla kilolar,dert etmek için erken henüz

ay benım doktor korseye de ızın vermedı :S benım gobegım cok durmuo yrn bı resım cekıp koyarım hatta, benım bacaklarım ve kıcım duruo ne yazık kı.. kısmet..

ay bıjo valla kayınvalıdem gıtsın de evımın ışlerıne baslıyım en kısa zamanda, pazar gunu gıdıo, gıtsın kılolar..

haftasonu kocamla ve oglumla yalnızdık, kocam sabah taze ekmek almaya gonderdı benı düşünün yanı bu halımle iş yaptırıyo, kaynanam gıttıkten snr somurur benı ıyıce heuehue

kızlar daha vücudunuz ödemi atmadıki,hele 40ınız bi çıksın hatta bazılaı 2 ay diyo,şişlikleriniz insin ozaman belli olur asıl fazla kilolar,dert etmek için erken henüz

cnm 15 gunde ödem kalmaz.. ama 40ımız cıkana kdr kılomuz da bellı olmaz cunku kan mıktarı azalıcak, rahım kuculdukce agırlıgı azalıcak fln onlar da zayıflatcak bızı..

sorma sorma.. hayır uyumadım da gunduz hıc boyle uyucanı bılseydım bıraz uyurdum ben de salaklık ettım :S amaaannnnnn...

valla benim aklıma geldi de yatmadım. ben dalınca kalkcak iice salak olcam die. keşke yatarken deseler şu kadar saat uyucam haberin olsun anne die :)))
başım çok ağrıyo 2 den beri uyumadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…