hadi güzel haberlerle gel insallah
ben çokkk susuyorum bu da dogum belirtisi mi acabakafayı sıyırmak üzereyiz evet farkettim:))
sen,ben,zeyn77 aynı haftadayız bakalım kiminkisi öncce gelecek
bende meraktayim persembe kontrolüm var bakalim doktor nediyecek
benim yarın sabah:94:
bugün doktor kontrolümüz vardı. 3430 gr olmuş prensesim. benim isteğim üzerine çatıma da baktı doktor. ne yalan söyleyeyim, acıdı canım biraz. rahim ağzı yumuşamış, biraz da açılma varmış. ama kanama olur diye çok zorlamadı o yüzden kaç santim olduğunu söylemedi. bol bol gez, ılık duş al dedi. başı kanala girmemiş bebişimin ama farketmez yine de her an gelebilirmiş. bir de çok rahat normal doğurabilirmişim
bugün doktor kontrolümüz vardı. 3430 gr olmuş prensesim. benim isteğim üzerine çatıma da baktı doktor. ne yalan söyleyeyim, acıdı canım biraz. rahim ağzı yumuşamış, biraz da açılma varmış. ama kanama olur diye çok zorlamadı o yüzden kaç santim olduğunu söylemedi. bol bol gez, ılık duş al dedi. başı kanala girmemiş bebişimin ama farketmez yine de her an gelebilirmiş. bir de çok rahat normal doğurabilirmişim
bende çok susuyorum resmen içim yanıyor,acayip su içiyorum anlamadım yani
aynı hafta ve aynı gün bakalım bu hafta ümitliyim ben bizden :)))
benimde perşembe günü kızlar,bu sefer sancı çıksın yaaa hazırlıklar başlamış desin...
haber verin gelince çok heyecanlı bir hafta
sağolun kızlar, inşallah sağ salim alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza. zeyn ve nehirday siz benden öncesiniz, önünüze geçmek istemem. siz perşembe doğurun, ben de cuma doğurayım.
kızlar merhaba ne zamandır giremedim topiğe,ne güzel bir çok arkadaş doğum yapmış, bende doğurmak istiyorum artık ama sanırım ya bayram yada bayramdan sonra gelicek
pazartesi nst ye girdim sancı çıkmadı,daha erken galiba sabırsızlanıyorum...
sağol canım,inşalalh bayramı beklemez bebişin,hayırlısı olsun...hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.
ben de bayramdan önce doğsun istiyorum. bayramda doktorum yokmuş. inşallah siz de öyle bir sıkıntı yaşamazsınız.
hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.
ben de bayramdan önce doğsun istiyorum. bayramda doktorum yokmuş. inşallah siz de öyle bir sıkıntı yaşamazsınız.
maşallah canım bebişine,banada çatı kontrolü yaptı bu hafta hiç hoş birşey değildi :S
bende sancı çıkmıyor canım hazırlık başlamamış dedi ama banada çatın müsait dedi normal doğuma bakalım bekliyoruz sende hazırlıklar başlamış belki önümüze geçersin
yabangülüm senin hafta kaç? benden öndeysen seni de beklerim merak etme.
valla benim kizim 40+4te dogmustu oglanda ablasinin yolundan gidecek heralde
bu hafta içi doğuralım aynı gün hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?