2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En sona ben kalıcam oyle gorunuyor.. bayrama kadar dogurun bilemedınız bayramda ki sıra bana gelsin

ben çokkk susuyorum bu da dogum belirtisi mi acaba kafayı sıyırmak üzereyiz evet farkettim:))

bende çok susuyorum resmen içim yanıyor,acayip su içiyorum anlamadım yani

sen,ben,zeyn77 aynı haftadayız bakalım kiminkisi öncce gelecek

aynı hafta ve aynı gün bakalım bu hafta ümitliyim ben bizden :)))

bende meraktayim persembe kontrolüm var bakalim doktor nediyecek

benim yarın sabah:94:

benimde perşembe günü kızlar,bu sefer sancı çıksın yaaa hazırlıklar başlamış desin...
haber verin gelince çok heyecanlı bir hafta

masallah canim kizina bende enson iki hafta önce gittigimde doktorum rahim yumusamis 1cm acilmis bebegin basi tam asagida dedi bende ümitlenmistim erken olur diye nerdeeeeeeee hallen bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun

hadi gözün aydın canım,sağlıkla gelsin miniğin.

valla benim kizim 40+4te dogmustu oglanda ablasinin yolundan gidecek heralde

Son düzenleme:

bu hafta içi doğuralım aynı gün hemde

sağolun kızlar, inşallah sağ salim alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza. zeyn ve nehirday siz benden öncesiniz, önünüze geçmek istemem. siz perşembe doğurun, ben de cuma doğurayım.

akça senin daha var canım yaa acele etme,doktorum bana hep 38 bitsin diyordu şu an bitti ötesine bile geçti ama gelmiyor benimki

kızlar merhaba ne zamandır giremedim topiğe,ne güzel bir çok arkadaş doğum yapmış, bende doğurmak istiyorum artık ama sanırım ya bayram yada bayramdan sonra gelicek
pazartesi nst ye girdim sancı çıkmadı,daha erken galiba sabırsızlanıyorum...

sağolun kızlar, inşallah sağ salim alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza. zeyn ve nehirday siz benden öncesiniz, önünüze geçmek istemem. siz perşembe doğurun, ben de cuma doğurayım.

maşallah canım bebişine,banada çatı kontrolü yaptı bu hafta hiç hoş birşey değildi :S
bende sancı çıkmıyor canım hazırlık başlamamış dedi ama banada çatın müsait dedi normal doğuma bakalım bekliyoruz sende hazırlıklar başlamış belki önümüze geçersin

hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.
ben de bayramdan önce doğsun istiyorum. bayramda doktorum yokmuş. inşallah siz de öyle bir sıkıntı yaşamazsınız.

Bir gün bir karı koca çocuk yapmaya karar vermişler, olmamış doktora gitmişler. doktor sazan balığı yiyin demiş. bunlarda saz anlamış yemişler, olmamış yine doktora gitmişler.doktor sardalya balığı yiyin demiş. bunlarda sandalye anlamış yemişler,en sonunda kadın hamile kalmış ama çocuk bi türlü doğmuyormuş. doktora gitmişler doktor kadının karnına bakmış. Çocuk sandelyeye oturmuş almış eline sazı çıkmamda da çıkmam demiş.

yok canım, bende de sancı falan çıktığı yok. ama doktor belli olmaz, her an olabilir deyince heyecan yaptım. şu 10 kasım geçsin de perşembe günü başlarım hoplayıp zıplamaya. bayramdan önce gelmesi gerek, yoksa doktorum olmayacak bayramda.

valla benim kizim 40+4te dogmustu oglanda ablasinin yolundan gidecek heralde

bu hafta içi doğuralım aynı gün hemde

birde erkek bebekler daha geç gelir diyor annemler zeyn bekle bekle işimiz zor,
ay bilmiyorum çok heyecanlıymış böyle beklemek bir saat sonrasını bilmiyoruz yani,eşim bana yarın şunu yaparmıyız bunu yaparmıyız falan bişiler soruyor ben artık yarın için plan yapamıyorum belli olmaz diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…