2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akça senin daha var canım yaa acele etme,doktorum bana hep 38 bitsin diyordu şu an bitti ötesine bile geçti ama gelmiyor benimki

ben de öyle diyorum 38 bitsin sonra gelsin :)) dogum işi bu belli olmaz yine de ne zaman geleceği. :)) beklemek heyecanlı oluyor. burda da hergun bırılerı doguruyor yarın içimizden biri dogurabılır kımbılır

rahim yumuşamış açılmada varmış biraz dedin ya ondan şey ettim bende hiçbir hazırlık yok şu an hayırlısı canım ya,bende hergün yürüyorum bakalım...
yalnız doktorunun olmaması kötüymüş yaa ben çok korkmuştum baştan bayrama kalmasın diye ama doktorum ben burdayım deyince çok rahatladık eşimle,dilerim seninki de istediğin zamanda gelir...

gercekten zor isimiz esimde diyor 9ay cabuk gecti bu son günler gecmek bilmiyor mecburen bekliycez onlar vakti geldimi beklemez zaten

Son düzenleme:
gece tuvalet nöbetleri ne durumda ben en az 10 defa kalkıyorum.her kalktığımda karnım yamulmuş şekilde oluyor kasılmadan dolayı.

İnşallahhhhhhhhhh

keşke bayramda bütün doktorlar çalışsa
ayy böyle söyleyince kendimi kurban gibi hissettim.:89:

bayramda hastanelerde bi biz olucaz bi de elini kolunu kesenler..

gece tuvalet nöbetleri ne durumda ben en az 10 defa kalkıyorum.her kalktığımda karnım yamulmuş şekilde oluyor kasılmadan dolayı.

dün 5 kez gittim. 10 defa gitmedim hiç. rekor sende:)

ben de 2-3 kez kalkıyorum geceleri. ama gün içinde çok gitmeye başladım son günlerde. gittiğim de bir işe yarasa bari. çoğunda birkaç damla yapabiliyorum ancak.

gercekten zor isimiz esimde diyor 9ay cabuk gecti bu son günler gecmek bilmiyor mecburen bekliycez onlar vakti geldimi beklemez zaten

evet canım vaktiyle gelsinler sağlıkla biz bekleriz...

ben bir ara resmen 5-6 kere falan kalkıyordum ama bir kaç gündür 2-3 kere kalkıyorum, kasılmam benimde oluyor taş gibi oluyor karnım özellikle sabahları,rahim kasılmalarıymış

Ben çıkayım kızlar uyuyayım da bi gun daha yaklasayım doguma:) hayırlı geceler herkese.

iyi geceler canım...

hadi kizlar hepinize iyi geceler bende yavastan kacagim artik yarin görüsürüz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…