akça senin daha var canım yaa acele etme,doktorum bana hep 38 bitsin diyordu şu an bitti ötesine bile geçti ama gelmiyor benimki
aynı durumdayız canım..
yok canım, bende de sancı falan çıktığı yok. ama doktor belli olmaz, her an olabilir deyince heyecan yaptım. şu 10 kasım geçsin de perşembe günü başlarım hoplayıp zıplamaya. bayramdan önce gelmesi gerek, yoksa doktorum olmayacak bayramda.
birde erkek bebekler daha geç gelir diyor annemler zeyn bekle bekle işimiz zor,
ay bilmiyorum çok heyecanlıymış böyle beklemek bir saat sonrasını bilmiyoruz yani,eşim bana yarın şunu yaparmıyız bunu yaparmıyız falan bişiler soruyor ben artık yarın için plan yapamıyorum belli olmaz diyorum :)))
rahim yumuşamış açılmada varmış biraz dedin ya ondan şey ettim bende hiçbir hazırlık yok şu an hayırlısı canım ya,bende hergün yürüyorum bakalım...
yalnız doktorunun olmaması kötüymüş yaa ben çok korkmuştum baştan bayrama kalmasın diye ama doktorum ben burdayım deyince çok rahatladık eşimle,dilerim seninki de istediğin zamanda gelir...
gece tuvalet nöbetleri ne durumda ben en az 10 defa kalkıyorum.her kalktığımda karnım yamulmuş şekilde oluyor kasılmadan dolayı.
keşke bayramda bütün doktorlar çalışsa
ayy böyle söyleyince kendimi kurban gibi hissettim.:89:
gece tuvalet nöbetleri ne durumda ben en az 10 defa kalkıyorum.her kalktığımda karnım yamulmuş şekilde oluyor kasılmadan dolayı.
gercekten zor isimiz esimde diyor 9ay cabuk gecti bu son günler gecmek bilmiyor mecburen bekliycez onlar vakti geldimi beklemez zaten
Ben çıkayım kızlar uyuyayım da bi gun daha yaklasayım doguma:) hayırlı geceler herkese.
ben de 2-3 kez kalkıyorum geceleri. ama gün içinde çok gitmeye başladım son günlerde. gittiğim de bir işe yarasa bari. çoğunda birkaç damla yapabiliyorum ancak.
bayramda hastanelerde bi biz olucaz bi de elini kolunu kesenler..
bende yatıyorum hepinize iyi geceler,işallah yarın güzel haberler alırız.
iyi geceler yabangülüm ve zeyn. inşallah gece doğurmazsınız. gündüz ola hayrola!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?