2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz burda doğuranları gördükçe erken olcak gibi şartlandırdık kendimizi. halbuki daha 40 haftamız dolmadı. ondan böyle olduk. ben artık 40a şartlandırcam. erken gelirse eyvallah.

valla ben bafoya bakıp acele etmemen gerektiğini düşündüm bi de dogum yapanların cılesını gorunce en azından 38 haftam dolunca gelsın dıyorum. sizin 38 dolmus gelsin demekte haklısınız güzel bir zaman cunku:)

karnım bi gergin bi gergin patlayacak gibi,gerilmekten kaşıntı tuttu.bebekte eskisi gibi hareket edemiyor,rahim kasılıyor sıkışıyor yavrum(çıksa rahatlığı görecekte bilmiyorki.

sana katılıyorum burcu doğuranları görünce sabırsızlanıyoruz aslında normal yani,bafo 41'de doğurdu herşey sağlıklı gittikten sonra beklicez,benide bayram tedirgin etti baştan ama doktorum burada olduğu için rahatım artık,hayırlısı...

bugün doktor kontrolümüz vardı. 3430 gr olmuş prensesim. benim isteğim üzerine çatıma da baktı doktor. ne yalan söyleyeyim, acıdı canım biraz. rahim ağzı yumuşamış, biraz da açılma varmış. ama kanama olur diye çok zorlamadı o yüzden kaç santim olduğunu söylemedi. bol bol gez, ılık duş al dedi. başı kanala girmemiş bebişimin ama farketmez yine de her an gelebilirmiş. bir de çok rahat normal doğurabilirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…