2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inşaAllah öyledir...Allah hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeklerimizi kollarımıza almayı nasip etsin..

nasıl hissettin akıntıyı, gördünmü yoksa hissettinmi önce?artık kendimi kontrol etmekten yoruldum o yüzden soruyorum.

Ya gündüz adet ağrısı gibi ağrım oldu..Tuvalete çıkınca çamaşırımda farkettim..Kurumuştu..Bildiğimiz akıntının kahverengi hali.. Şimdi kasıklarımda da ağrı var.. Ya sabır

benim cumartesi kontrolum var çatıma da bakılcak belki . çok heyecanlanıyorum yaklaştıgını dusundukce. hayırlısı:))

ayynenn yaa
bi de burda doğum yapanları gördükçe hırsımı kocadan alıyorum onu farkettim
adamın ne suçu var doğuracak olan sensin:)
senin günün dolacak nerdeyse. neyse bi bildikleri vardır bebeklerin. keyifleri bilir. ne diyelim. beklicez..

evet ben 36 haftalık doğar diye korkuyordum 40 tamamlayacak harelde.

ayynenn yaa
bi de burda doğum yapanları gördükçe hırsımı kocadan alıyorum onu farkettim

evet doğuran çok ama çoğu sezeryan olduğu için erken geldi. normalciler genelde beklemede. daha günümüz var. bekleyelim bakalım. herkes dalga geçiyo adı bayram olcak diye:))

haha gündüz bi ara girdim doğuranlar vardı topicde. şimdi sadece doğuramayanlar kalmış. :86:

biz burda doğuranları gördükçe erken olcak gibi şartlandırdık kendimizi. halbuki daha 40 haftamız dolmadı. ondan böyle olduk. ben artık 40a şartlandırcam. erken gelirse eyvallah.

Benim de kocacım yanımda yok 10 gundur cuma gelcek inşallah yanıma. o yokken bende anneme babama özellikle ablama çatıyorum. misafirim de annemlerde . yakında kovcaklar beni evden o olcak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…