günaydınnn
bende kızıma bugun, bayramdan önce gel diye konuştum inşallah annesını dinlerD
ablamlar tokattan bızım için gelecekler cumartesi 2 küçük çocukla . inşallah geldiklrine değer görürler minik kızımı :97:
günaydın kızlar...
Bende yarın muayeneye gideceğim bakalım birşey söyleyecek mi doktor ama çok sancım oluyor birde kasılmalarım arttı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
oğlumdan ayrı yatarmıyım babasını kovdum oğlumla yatıyorum
ayrı odalarda mısınız? gazını nie cıkaramıyosun ki, keşke sen de nar yapsaydın ben gaz maz hiç uğraşmıyorumben odasına aldığım çekyatta yatıyorum. ık dese uyanıyorum annelik böle bişeymiş öğreniyoruz..
Selam kızlar,pek çok arkadaş doğum yapmış buralar da tenhalaşmış sanırım.Ben 26 ekimde doğum yaptım..Kızım da oğlum da iyi çok şükür..Sadeec oğlum 8 gün küvezde kaldı,solunum sıkıntısı olmuş,bir buçuk dakika geç doğdu.Önce kızım dünyaya geldi...Genel aneztezi ile sezeryan oldum..
Çok güzel bir duygu,ikiz olduğu için zor elbette ama güzel.Hergün 3,4 saat uyku idare edebiliyorum,anelik böyle bişey sanırım.Şikayet bile edemiyorsun.
Prop mesaj atmışsın dün,sağol merak etmişsiniz ama anlamışsınızdır sanırım..Sen de doğum yapmışsın okudum ama sezeryan mı oldun kız,Bebeğin sağlıklıysa gerisi boş amannnn..Aso,helin,hilal ,barays,......Doğum yapan yapana..Fınfık,iloş doğurdu mu ki..
Fırsat bulup gelemiyorum buraya ama aklımda herkes..Bebeğini kucağına alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum...Doğum yapacaklar da hayırlısı olsun....
Allah analı babalı büyütsün canımslm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
herkese günaydınnn
ben bugün doğuma gidiyorum 12de alacaklar sanırım 9da hastaneye gideceğiz
sizden oğlum ve benim için dua istiyorum...
son yazıdan gördüm sakın bebişleri fön makinasına alıştırmayınen çok radyasyon saç kurutma makinasındaymış...
yarın buyuk gün hadi gözün aydın canım sağlıkla al bebeğini inşallahgünaydın kızlar doktordan geliyorum 11 kasım perşembe günü sezeryan oluyorum bebeğin kendisi ineceğine eşi aşağıya inmeye başlamış yine doktor bugün bile alsak olur dedi ama ben hiç kendimi hazır hissetmedim ggörümcem falan gelecek hem ankaradan bana o bakacaktı bakalım inş.perşembeye kadar kanama falan olmaz..bu arada esra da doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun ESRAcım Allah analı babalı büyütsün başka doğum yapan oldu mu haftasonu bilmiyorum geçmişe bakamadım hiç..
hayırlı olsun leyli Allah analı babalı buyutsun benim 20 cm filan kestiler büyük değil küçücükKıızlaar bende yarın sabah doğuma gidiyom 7:30 da,
Doktorlar kaç cm kesiyo göbüşümüzü :18:
Fınfık aynı korku bende de var, masada kalp atışlarım çok hızlanacak diye korkuyom.
Salı günüde geçer mi acaba ?
babasıyla 1 gün mü var aralarında ne güzel bizimkinde de 5 gün varşoka girmek böyle birşeymiş heralde perşembe Allah izin verirse kızıma kavuşuyorum son hazırlıklar hala duruyor ben saf saf etrafa bakıyorum sanki gidip başkası doğuracak çarşamba gecesimi idrak eder ki doğuranlar uykusuzluktan şikayetçi ben ne yapıcam hiç bilmiyorum uykuya o kadar düşkünüm ki sadece karnımı doyurmak için kalkıyorum çarşamba günüde eşimin doğum günü perşembe doğum bir sürü yapılacak şey var ben yatıyorum ne yapsam ki
oyy yerim bennnKızlar bu da benim oğlum :)
Aynı babası
benim anacımda 40 ında gidicek
annem 40 ı çıkınca gidicek
hahaha topla topla topla :)))) koptum yaadün akşam çok güzel hareketlerdeki hamile skecini izlediniz mi süperdi
kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam
bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:
maşallah canım Allah analı babalı buyutsunkızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
selam kızlar nasılsınız
biz ya emişiyoruz yada pok temizliyoruz gelen giden vakit nasıl geçiyor anlamadım bile
doğuran arkadaşlar varmış iloş fınfık leyli figen allah bağışlasın bebişlerini geçmiş olsun hepsine
bi sorum var doğuran arkideşler hamile kalmadan önce giydiğiniz kotunuz şu an oluyormu
dün öyleydi gece nöbet tuttuk gündüz habire uyudu sıpamallahım oğlum gunduz boyle uyumasa da gece uyusa ne olur :S
selam kızlar bugün 1 haftamız oldu dikişlerii aldırdım,artık bir nebze daha ii olmaya çalışcam inşallah sezciler Rabbim yardım etsin hepinize de.
vallla canım ne yalan söyliyim alınmdan önce görmedim ne var ne yok içim acıdı çektiğim onca şeye katlandım bi tek kesi yerime bakamdım,estetik dikiş diolar 2 ucunda bişey oluomuş mu ne onu aldıdikiş mi aldırdın dikiş mi atıyolar ya :S
bizde yok öle bişiii
günaydın kızlar:) hala doğurmayanlara hayırlı doğumlar,doğuranlara da bebişlerşne bakarken bol bol güç ve sabır diliorum:)
ya ben sıyırcam kafayı kızlar yardım ya,oğlum çok kusuyo doktor normal dedi dün ama ben çok kötü oluorum çocuğum ne içtiyse hepsini çıkarıo gibi geliohaa yaptığı moklar da cabası tabi:S
ya öyle tatlım heyecan ki annelik dün onu kendi ellerini yüzüne yaklaştırıp uzklaştırıp ellerini tanımaya çalışırken yakaladım:) görmeliydiniz :)
ben de bebekken yediğimi anında çıkarıyormuşum hem de şelale gibi güldür güldür. çocuk doktoru tanıdığımız var anem ona sormuş o alacağınıalıyordur merak etme demiş. inşaAllah bnm oğlum kusmaz yaa annem kıyafet yetiştiremiyormuş bana
ben kusar diye çok korkuyorum yan yatırmak mı gerekiyor acaba :26:
valla canım inşallah senin bebişin kusmaz bende kıyafet yetiştiremiyorum çünkü ya kusmuk ya da beziniş değiştiriken hiç durmadığı için kaka oluo:S giydiğimiz bi kıyafet en fazla yarım gün dayanıo,ve işin en kötü yanı yenidoğan bebeğe olan kıyafetimiz çok az hemen büyücek diye 6 -7 takım aldık sadece bu yüzden sürekli yıkamak zorunda kalıyoz
canım emzirir emzirmez hareket etmesinden ya da emdiğinin fazla gelmesinden falan oluomuş,kusarken kusmuğu nefes borusuna kaçmasın diye emzirdikten sonra yan yatırmaya dikkat et ya da en azından kafası yana dönük olsun
bazen topiğin ilk sayfalarına bakıyorum nerden nereye o zaman günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu şimdi çoğumuz doğurdu bile
günaydın kızlar...
Bende yarın muayeneye gideceğim bakalım birşey söyleyecek mi doktor ama çok sancım oluyor birde kasılmalarım arttı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?