2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn
bende kızıma bugun, bayramdan önce gel diye konuştum inşallah annesını dinler D
ablamlar tokattan bızım için gelecekler cumartesi 2 küçük çocukla . inşallah geldiklrine değer görürler minik kızımı :97:

çok az vaktin kalmış canım inşallah bebişin sözünü dinler:)

günaydın kızlar...
Bende yarın muayeneye gideceğim bakalım birşey söyleyecek mi doktor ama çok sancım oluyor birde kasılmalarım arttı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

hayırlısı olsun hakkınızda canım benim,benim de çok sancım ve kasılmam oluodu,37. haftada bebeişim en fazla 38. haftaya girdğimiz güne kadar tutabildi kendini,38 .haftada geldi teyzesi.inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişin

sabah 8 den beri yazmaya çalışıyorum velet yazdırmadı bi türlü oğlumdan ayrı yatarmıyım babasını kovdum oğlumla yatıyorum
karyolasında uyuyor ben yatakta 1 yasına kadar böyle
nar suyu gaz mı alıyomuş hemen alayım haberim yoktu

hayırlı olsun canımcım Allah analı babalı büyütsün senin işin bizimkinden zor ikiz olunca
slm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
Allah analı babalı büyütsün canım

kucağına almışsındır canım Allah analı babalı büyütsün
fön makinasını ilk defa duydum
yarın buyuk gün hadi gözün aydın canım sağlıkla al bebeğini inşallah
hayırlı olsun leyli Allah analı babalı buyutsun benim 20 cm filan kestiler büyük değil küçücük
babasıyla 1 gün mü var aralarında ne güzel bizimkinde de 5 gün var
koceme hediye oldu oğlum :))
Kızlar bu da benim oğlum :)
Aynı babası
oyy yerim bennn
benimkide aynı babasıydı şimdi babasına benzemekten çıktı bana benziyo :))))
dur sen bekle dahaa

annem 40 ı çıkınca gidicek

benim anacımda 40 ında gidicek (

dün akşam çok güzel hareketlerdeki hamile skecini izlediniz mi süperdi
hahaha topla topla topla :)))) koptum yaa

kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam

bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:

bafosum gözün aydın Allah analı babalı buyutsun
kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
maşallah canım Allah analı babalı buyutsun

öle olur zaten baska naparlarki :))
ben denemedim ama olabilir pantolonum bana
allahım oğlum gunduz boyle uyumasa da gece uyusa ne olur :S
dün öyleydi gece nöbet tuttuk gündüz habire uyudu sıpam
selam kızlar bugün 1 haftamız oldu dikişlerii aldırdım,artık bir nebze daha ii olmaya çalışcam inşallah sezciler Rabbim yardım etsin hepinize de.

dikiş mi aldırdın dikiş mi atıyolar ya :S
bizde yok öle bişiii

günaydınnlarrrrrr

kalktım kahvaltımı yaptım,hurmamı sütümü aldım elime size bakayım dedim kimsecikler gelmemiş henüz,sağlıklı güzel bir gün diliyorum herkese...
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü de saygıyla anıyoruz
annem 10 kasımda gelsin ne güzel deyip duruyordu aman annee o gün gelmesin dedim bende

dikiş mi aldırdın dikiş mi atıyolar ya :S
bizde yok öle bişiii
vallla canım ne yalan söyliyim alınmdan önce görmedim ne var ne yok içim acıdı çektiğim onca şeye katlandım bi tek kesi yerime bakamdım,estetik dikiş diolar 2 ucunda bişey oluomuş mu ne onu aldı

ben de bebekken yediğimi anında çıkarıyormuşum hem de şelale gibi güldür güldür. çocuk doktoru tanıdığımız var anem ona sormuş o alacağınıalıyordur merak etme demiş. inşaAllah bnm oğlum kusmaz yaa annem kıyafet yetiştiremiyormuş bana

valla canım inşallah senin bebişin kusmaz bende kıyafet yetiştiremiyorum çünkü ya kusmuk ya da beziniş değiştiriken hiç durmadığı için kaka oluo:S giydiğimiz bi kıyafet en fazla yarım gün dayanıo,ve işin en kötü yanı yenidoğan bebeğe olan kıyafetimiz çok az hemen büyücek diye 6 -7 takım aldık sadece bu yüzden sürekli yıkamak zorunda kalıyoz

bazen topiğin ilk sayfalarına bakıyorum nerden nereye o zaman günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu şimdi çoğumuz doğurdu bile

ben kusar diye çok korkuyorum yan yatırmak mı gerekiyor acaba :26:

canım emzirir emzirmez hareket etmesinden ya da emdiğinin fazla gelmesinden falan oluomuş,kusarken kusmuğu nefes borusuna kaçmasın diye emzirdikten sonra yan yatırmaya dikkat et ya da en azından kafası yana dönük olsun

bi de annem hep derki bana : sen sarı kabağı çok severdin bebekken bezlerini yıka yıka çıkmazdı defalarca kaynatırdım falan :)

tab hazır ebz de yokmuş o zamanlar.. şimdi kabaktan nefret ediyorum hayatta ağzıma sürmem

ayy aklıma ne geldi kendi kendime gülüyorum benim kızıma ilk aldığım şeylerden biri yan yatırma yastığı yani o kadar takmışım kafama kusar diye eşim yastığı aldı eline eviriyor çeviriyor bakıyor yok anlamıyor bu ne dedi dedim yan yatırma yastığı çocun altına koycam hee anladım dedi arabaların lastiğinede takoz koyuluyor ya onun gibi

emzirdikten sonra yan yatırmak gerekiyormuş tabii. doğurmasamda bılıyorum hihiiii ))

bazen topiğin ilk sayfalarına bakıyorum nerden nereye o zaman günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu şimdi çoğumuz doğurdu bile

ben bu siteye ilk üye olduğumda hamilelik belirtilerine bakıyordum hep. heray bütün belirtileri yaşıyordum bi de : halsizlik,uyku, çok yeme falan.. meğer hipertiroit varmış ondan oluyormuş :S
hamile kaldığım ay hiç bi belirtim olmadı işin kötüsü :)

o zamnalarda hamile tickerlarını görüğnce içim gidiyodu.sonra hamile kaldım ilk zamanlar 30.haftadan sonra olan hamileleri kıskanıyodum. şimdi doğuracam nerdeyse doğum yapanlarda gözüm :)

nerdenn nereyee

son doktora gttiğimzde kızımın yüzü asıktı. dudaklarını sallamış :S
bende eşime eve gelince bazen tartışıyoruz belki kızım üzülüyordur ondan mutsuzdu dedim .
artık tartışmıyoruz hiç. bişey olduğunda hemen göbeğimi gösteriyor , mutfakk diyor :90:

günaydın kızlar...
Bende yarın muayeneye gideceğim bakalım birşey söyleyecek mi doktor ama çok sancım oluyor birde kasılmalarım arttı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

canım zor dönemi atlattın artık bebiş bundan sonra gelsede birşey olmaz Allahın izniyle insan neler atlatıyor bana 32.haftada hem bebek zayıf hem erken doğum riski var demişlerdi ne kadar içimin acıdığını ben biliyorum ne zor günlerdi sende atlattın çok şükür 38.haftana girmişsin hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…