2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah miracle hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin
benim omuzun kolum bileğim ağrıyo :85:

hava yaz gibi canım akşamları serin oluyor biraz ki sen kayseriden geleceksin sana iice sıcak gelir ama işte gündüz sıcak akşam serin farketmeden üşütüyoruz hala kısa kollu giyiliyor

ayy sevindim birsürü yazlık elbise aldım bol bol şimdi 20 gün için kışlık bişyler almak gelmiyor içimden. valla burda ben pançoyla geziyorum akşamları kaloriferimiz yanıyor
şanslısınız vesselam..
en yakın zamanda iyileşirsin inşaAllah..

kocem uyandı kahvaltımızı edelim ben ettim gerci eşik edim sadece
oğlum da uyuyo
uyanmadan basbasa takılalım azcık demi 17 gundur daha bugun basbasa oturcaz

Linden cim neden ağlayıp zırlıyorsun, bak kızın yanında oh mis, sağlığınız yerınde, uzulcek ne var aaaa.. allah tadınızı bozmasın cnm
çok haklısın canım ama insanın elinde olmuyormuş, çok şükür sağlığımız yerinde ama şoku yeni atlatıyorum aklıma geldikçe de engel olamıyprum ağlamama, halbuki hiç üzgün değilim aksine çok ama çok mutluyum.
ne olduğunu bile anlayamamıştım herşey 1 saat içinde oldu bitti. su gelmesi hastaneye yatış, muayene, kaybetme korkusu,ne sancı ne açılma, doğum....
ne ben, ne odası, ne çevremdekiler hazır değildi ama kızım hazırmış meğerse. şimdi bribirimizin dilinden da anlamaya başladık, inşallah ağlama krizlerim de geçecek yakında :)

bebişli anneler bebekler uyudu heralde,gelmişsiniz buraya
Linden neden kötü psikoloji içindesin? Kavuştun bebeğine sağlıkla işte
en son biz kalırdık diyorduk hatta ben aralığı bile görürüüm diyordum, insan bir garip oluyor, yukarıda da anlattığım gibi işte...

kızlar hastaneden figenin yanından geliyorum. bebiş doğdu çok iyi haber vereyim dedim :)
gözü aydın, allah analı babalı büyütsün

bu arada göğüs kalkanından bahsetmişsiniz, ben de aldım hemen (avent) resmen hayat kurtarıyor yoksa kanar, yara olurdu ve emzirmek eziyet olurdu. ramak kala kurtardım ben.
bir de ilk doğduğunda göğüs ucu çıkarıcı çok işe yaradı meme başı belirgin de olsa rahat alamayabiliyorlar bu aparat hem belirginleştiriyor hem de o ilk sütün meme başında damla damla çıkmasını asğlıyor ve bebeğin dudağına değdiğinde emme refleksini tetikliyor.

Son düzenleme:

hehee bu eşler yok mu:) benzettiği şeye bak benim eşim de biberon içi temizleme fırçasını tuvalet fırçalarınaq benzetti:S

gündüz çok rahat giyersin canım yazlık elbislerini akşamda üstüne ince bi hırka ile giyebilirsn ama ne olur ne olmaz kalın bişeylerde getir bayramda hava soğuyacak diyolar

gündüz çok rahat giyersin canım yazlık elbislerini akşamda üstüne ince bi hırka ile giyebilirsn ama ne olur ne olmaz kalın bişeylerde getir bayramda hava soğuyacak diyolar

b hamileliğin enkötü yanlarından biri de bu işte. şimdi 20 günlüğüne giymek için kloca koca hırkalar almam gerekecek :S bidaha da giyemiicem onları

ya kızlar fikrinizi almak istiorum,ahmilelik boyunca kafayı yedim alışveriş tutkum var ama mahrum kaldım.annem bugün aklıma girdi kocanı al alışverişe çık dedi bayram için pantolon olmasa da üstüne bişey al dedi:)
şu an 6 kilo fazlam kaldı,9 kilo da verdim sizce alayımmı? üst tarfata tek fazlam biraz sezeryandan kalma doğum göbeğim var

çok güzel tunikler var şekerim trendyolda falan bakıyorum ben hergün :)
zayıflayınca da giyersin bence güzel bi tunik alabilirsin örme tunikler de var ya da elbiseler sonra da giyebileceğin bişy.
bnm de alışveriş yapasım var ama vücut yok

linden sen bebişine kavuştun ya kendimi çok geç kalmış hissediyorum
bnm oğluşum da gelsina rtık yaaa

bol tunikler alabilirsin hem üst olduğu için zayıflasanda sorun olmaz,ben hamile kalmadan önceki uzun tuniklerimi hala giyiyorum...

di mi ya:) bakcam ya eşim gelsin onu da ayartıyım:) ya bebek doğduğundan beri 2 öğretmen maaşı rahat yedik hasatane masrafıydı ıvırdı zıvırdı derken:s beni gıcık etmek için oğluna alıoz ya annesi sana almasak da olur der ama olsun diretcem biz de para kazanıos di mi ya:)

Hoşgeldin Doğukan Bebek Topiciğinizin yeni bebeği hayırlı olsun
Canım arkadaşımı da kutluyorum

naber kızlar naber..
benım ıpam bugun uyumuyorrr... ne yaptıysam ne ettıysem uyumuyo.. gazı var galıba :S 3 saattır ayaktayız :)

linden sen bebişine kavuştun ya kendimi çok geç kalmış hissediyorum
bnm oğluşum da gelsina rtık yaaa

hiç kötü hissteme canım, çok şükür herşey yolunda ama ben hep 40 hafta dolsun ve normal doğurayım isterdim ama emin ol su akar yolunu bulur, olacaksa önüne geçemiyorsum, herşeyde bir hayır vardır.
ayrıca hamileliğin tadını çıkar diyenler çok haklıymış sonrasu uykusuzluk çünkü, değer mi dersen hem de nasıl değer ama hamilelik çok rahatmış yani

bol tunikler alabilirsin hem üst olduğu için zayıflasanda sorun olmaz,ben hamile kalmadan önceki uzun tuniklerimi hala giyiyorum...

ben hamileliğimde sadece tek bi hamile pantolonu ve badi ile idare ettim onun haricinde büyük beden tunik veya eşofman altları falan onlaral geçirdim öle hamileliliği
evet ya iice gaza geldim:) bekle beni mağazalar vitrinler ben geliorum(nette okudum sezeryan sonrası anne 2 hafta sonra sokağa çıkmaya başlayabilir diyodu ama internet işte her okuduğuna inanmıcan:))

Yazarkasa sağlıkla kucağına al inşallah doya doya vakit geçireceksin yavrunla bende senin gibiydim oğluşumda erkenci davrandı küvezde kaldı ama şimdi çok şükür kollarımda bırak 1 gün bile onlar için gerekli anne karnı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…