güzel şeyler düşün canım sıkma canını,ıhlamur falan iç şimdi sıcak birşeyler iç hafif ise sorun olmaz diye düşünüyorum,güzel haberle gelirsin inşallah...
hava yaz gibi canım akşamları serin oluyor biraz ki sen kayseriden geleceksin sana iice sıcak gelir ama işte gündüz sıcak akşam serin farketmeden üşütüyoruz hala kısa kollu giyiliyor
çok haklısın canım ama insanın elinde olmuyormuş, çok şükür sağlığımız yerinde ama şoku yeni atlatıyorum aklıma geldikçe de engel olamıyprum ağlamama, halbuki hiç üzgün değilim aksine çok ama çok mutluyum.Linden cim neden ağlayıp zırlıyorsun, bak kızın yanında oh mis, sağlığınız yerınde, uzulcek ne var aaaa.. allah tadınızı bozmasın cnm
en son biz kalırdık diyorduk hatta ben aralığı bile görürüüm diyordum, insan bir garip oluyor, yukarıda da anlattığım gibi işte...bebişli anneler bebekler uyudu heralde,gelmişsiniz buraya
Linden neden kötü psikoloji içindesin? Kavuştun bebeğine sağlıkla işte
gözü aydın, allah analı babalı büyütsünkızlar hastaneden figenin yanından geliyorum. bebiş doğdu çok iyi haber vereyim dedim :)
ayy aklıma ne geldi kendi kendime gülüyorum benim kızıma ilk aldığım şeylerden biri yan yatırma yastığı yani o kadar takmışım kafama kusar diye eşim yastığı aldı eline eviriyor çeviriyor bakıyor yok anlamıyor bu ne dedi dedim yan yatırma yastığı çocun altına koycam hee anladım dedi arabaların lastiğinede takoz koyuluyor ya onun gibi
ayy sevindim birsürü yazlık elbise aldım bol bol şimdi 20 gün için kışlık bişyler almak gelmiyor içimden. valla burda ben pançoyla geziyorum akşamları kaloriferimiz yanıyor
şanslısınız vesselam..
en yakın zamanda iyileşirsin inşaAllah..
gündüz çok rahat giyersin canım yazlık elbislerini akşamda üstüne ince bi hırka ile giyebilirsn ama ne olur ne olmaz kalın bişeylerde getir bayramda hava soğuyacak diyolar
oho kaç kere çıktım :) ben duramam o kadar evde eskidenmiş onlarrrmaşallah maşallah
senin 40 ın çıkmadan çıkıyon he dısarı :)))
ya kızlar fikrinizi almak istiorum,ahmilelik boyunca kafayı yedim alışveriş tutkum var ama mahrum kaldım.annem bugün aklıma girdi kocanı al alışverişe çık dedi bayram için pantolon olmasa da üstüne bişey al dedi:)
şu an 6 kilo fazlam kaldı,9 kilo da verdim sizce alayımmı? üst tarfata tek fazlam biraz sezeryandan kalma doğum göbeğim var
ya kızlar fikrinizi almak istiorum,ahmilelik boyunca kafayı yedim alışveriş tutkum var ama mahrum kaldım.annem bugün aklıma girdi kocanı al alışverişe çık dedi bayram için pantolon olmasa da üstüne bişey al dedi:)
şu an 6 kilo fazlam kaldı,9 kilo da verdim sizce alayımmı? üst tarfata tek fazlam biraz sezeryandan kalma doğum göbeğim var
çok güzel tunikler var şekerim trendyolda falan bakıyorum ben hergün :)
zayıflayınca da giyersin bence güzel bi tunik alabilirsin örme tunikler de var ya da elbiseler sonra da giyebileceğin bişy.
bnm de alışveriş yapasım var ama vücut yok
bol tunikler alabilirsin hem üst olduğu için zayıflasanda sorun olmaz,ben hamile kalmadan önceki uzun tuniklerimi hala giyiyorum...
linden sen bebişine kavuştun ya kendimi çok geç kalmış hissediyorum
bnm oğluşum da gelsina rtık yaaa
bol tunikler alabilirsin hem üst olduğu için zayıflasanda sorun olmaz,ben hamile kalmadan önceki uzun tuniklerimi hala giyiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?