son doktora gttiğimzde kızımın yüzü asıktı. dudaklarını sallamış :S
bende eşime eve gelince bazen tartışıyoruz belki kızım üzülüyordur ondan mutsuzdu dedim .
artık tartışmıyoruz hiç. bişey olduğunda hemen göbeğimi gösteriyor , mutfakk diyor :90:
alemsiniz yabenimkide bazen masraflara homurdanıyor sus diyorum çocuk duyacak şimdi susuyor garibim
bende doğum yapanlara çok imreniyorum ne güzel atlattılar bebişlerinin tadını çıkarıyorlar diyorum maşallahh,insan doğum stresinden şu son zamanların tadını çıkaramıyorki sonra doğuruyorsun bebeğin telaşından alışma sürecinden birşey anlamıyorsun,herşeyin tadı bebeğimizle birbirimize alışınca zamanla anlarız diye düşünüyorum...
kızlar hastaneden figenin yanından geliyorum. bebiş doğdu çok iyi haber vereyim dedim :)
kızlar hastaneden figenin yanından geliyorum. bebiş doğdu çok iyi haber vereyim dedim :)
2n ucunda mı :s onu da ilk defa duydum desemvallla canım ne yalan söyliyim alınmdan önce görmedim ne var ne yok içim acıdı çektiğim onca şeye katlandım bi tek kesi yerime bakamdım,estetik dikiş diolar 2 ucunda bişey oluomuş mu ne onu aldı
bebek yan yatar canım kusup boğazına geri kaçmasın diyeben kusar diye çok korkuyorum yan yatırmak mı gerekiyor acaba :26:
maşallah maşallahkızlar hastaneden figenin yanından geliyorum. bebiş doğdu çok iyi haber vereyim dedim :)
off kızlar sezeryan saatini öğrenmek için doktorumu aradım o da sesimden grip olduğumu anladı direk seni böyle nasl ameliyat edicez bugüb bi dahiliye uzmanına git öyle bi gel konuşalım bi kaç gün ertelememiz gerekebilir dedi ama hiç istemiyorum böyle bişey olmasını sonuçta artık normal doğurmam imkansız bebeğin eşi aşağıya indi iice gece falan doğum başlıcak kanama olucak diye korkuyorum
günaydın kızlarrr...
benim adet oldugun zamanlardakı gıbı hafıf bel agrılarım var şiddetli bişey yok şimdilik. takipteyiz bakalım.
Miracle 1 gün kalmış gözün aydın canım. sağlıkla gelsin bebeğin...
2n ucunda mı :s onu da ilk defa duydum desem
bende bant vardı onu çıkardılar o kadar
bebek yan yatar canım kusup boğazına geri kaçmasın diye
maşallah maşallah
senin 40 ın çıkmadan çıkıyon he dısarı :)))
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine git bakalım bi dahiliye uzmanına ne dicek :s
sağol canım bakalım saat 2ye randevu aldım inş. sezeryanı ertelemeyiz...
off kızlar sezeryan saatini öğrenmek için doktorumu aradım o da sesimden grip olduğumu anladı direk seni böyle nasl ameliyat edicez bugüb bi dahiliye uzmanına git öyle bi gel konuşalım bi kaç gün ertelememiz gerekebilir dedi ama hiç istemiyorum böyle bişey olmasını sonuçta artık normal doğurmam imkansız bebeğin eşi aşağıya indi iice gece falan doğum başlıcak kanama olucak diye korkuyorum
hakkında hayırlısı olur inşaAllah..
ya biz de cuma gelecez mersine. orda hava nasıl kayseri biraz soğuk malum sen de grip olmuşsun merak ettim mersinde hava nasıl ona göre kıyafet ayarlayayım kendime :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?