2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alemsiniz ya benimkide bazen masraflara homurdanıyor sus diyorum çocuk duyacak şimdi susuyor garibim

bende doğum yapanlara çok imreniyorum ne güzel atlattılar bebişlerinin tadını çıkarıyorlar diyorum maşallahh,insan doğum stresinden şu son zamanların tadını çıkaramıyorki sonra doğuruyorsun bebeğin telaşından alışma sürecinden birşey anlamıyorsun,herşeyin tadı bebeğimizle birbirimize alışınca zamanla anlarız diye düşünüyorum...

kızlar hastaneden figenin yanından geliyorum. bebiş doğdu çok iyi haber vereyim dedim :)

nehirday az kaldı bizde doğurcaz hep böyle kalmıcaz yaa.
bebişleri olanların erken oldu bızımkıler vaktı zamanını beklıyolar onlar doğurdu dıye bızde heyecan yapıyoruz sabırsızlanıyoruz. herşeyde vardır bır hayır..
bende doğuran oldukça üzülüyordum sonra daha günü dolmadı ki bebişimin niye acele ediyorsam diyorum

9 aydır hamileliğin tadını çıkar diyorlar bir gün tadını çıkaramadım hep endişe düşünce bir karmakarışıklık tuhaf duygular herşeyin tadı bebişlerimiz doğunca çıkacak inşallah

off kızlar sezeryan saatini öğrenmek için doktorumu aradım o da sesimden grip olduğumu anladı direk seni böyle nasl ameliyat edicez bugüb bi dahiliye uzmanına git öyle bi gel konuşalım bi kaç gün ertelememiz gerekebilir dedi ama hiç istemiyorum böyle bişey olmasını sonuçta artık normal doğurmam imkansız bebeğin eşi aşağıya indi iice gece falan doğum başlıcak kanama olucak diye korkuyorum

vallla canım ne yalan söyliyim alınmdan önce görmedim ne var ne yok içim acıdı çektiğim onca şeye katlandım bi tek kesi yerime bakamdım,estetik dikiş diolar 2 ucunda bişey oluomuş mu ne onu aldı
2n ucunda mı :s onu da ilk defa duydum desem
bende bant vardı onu çıkardılar o kadar
ben kusar diye çok korkuyorum yan yatırmak mı gerekiyor acaba :26:
bebek yan yatar canım kusup boğazına geri kaçmasın diye
kızlar hastaneden figenin yanından geliyorum. bebiş doğdu çok iyi haber vereyim dedim :)
maşallah maşallah
senin 40 ın çıkmadan çıkıyon he dısarı :)))

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine git bakalım bi dahiliye uzmanına ne dicek :s

sağol canım bakalım saat 2ye randevu aldım inş. sezeryanı ertelemeyiz...

evet kızlar daha vakti zamanı var demekki sabırla bekliyoruz işte,normal beklemeninde bu tarafı var sabırla bekliceksin yapacak bişi yok...

figenide tebrik ediyorum,analı babalı büyüsün maşallah

sağol canım bakalım saat 2ye randevu aldım inş. sezeryanı ertelemeyiz...

hakkında hayırlısı olur inşaAllah..
ya biz de cuma gelecez mersine. orda hava nasıl kayseri biraz soğuk malum sen de grip olmuşsun merak ettim mersinde hava nasıl ona göre kıyafet ayarlayayım kendime :26:

güzel şeyler düşün canım sıkma canını,ıhlamur falan iç şimdi sıcak birşeyler iç hafif ise sorun olmaz diye düşünüyorum,güzel haberle gelirsin inşallah...

hakkında hayırlısı olur inşaAllah..
ya biz de cuma gelecez mersine. orda hava nasıl kayseri biraz soğuk malum sen de grip olmuşsun merak ettim mersinde hava nasıl ona göre kıyafet ayarlayayım kendime :26:

hava yaz gibi canım akşamları serin oluyor biraz ki sen kayseriden geleceksin sana iice sıcak gelir ama işte gündüz sıcak akşam serin farketmeden üşütüyoruz hala kısa kollu giyiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…