2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallla canım ne yalan söyliyim alınmdan önce görmedim ne var ne yok içim acıdı çektiğim onca şeye katlandım bi tek kesi yerime bakamdım,estetik dikiş diolar 2 ucunda bişey oluomuş mu ne onu aldı
Benim de dikişlerim alınmıcak sana niye öyle yapmışlar ki acaba. Bende bant vardı ertesi gün çıkardılar üstüne sprey gibi bişey sıktılar dondu.O spreyde yavaş yavaş yok olacak dikiş aldırma fln yok yani

naber kızlar naber..
benım ıpam bugun uyumuyorrr... ne yaptıysam ne ettıysem uyumuyo.. gazı var galıba :S 3 saattır ayaktayız :)

uyusalar beğenmiyoruz, uyumasar beğeenmiyoruz. anaları da yani...
ben de ilk 1 hafta sarılık riskinden dolayı sürekli uyandırmaya çalışıyorum...

tadını çıkar diyorsunuz da ben dün gece toplasan 2 saat uyumadım bütün kanepeleri yatakalrı geziyorum gece sıkıntı, darlık, sıcak basması... uyuyamıyorum zaten.. sürekli ağlıyorum.. kocama çatıyorum...
tadı kalmadı ki yaw hamileliğin..
evet zamanını biliyordur muhakkak bekliyoruz paşamın keyfini.. 40ı beklemeyiz inşaAllah..

Napıyosunuz kızlar nasıl gidiyor hayatlar yeni yaşamlar:) Biz bugün 1 haftalık olduk cumartesi günü de ilk yolculuğumuzu yapıcaz ankaraya gitcez:)

naber kızlar naber..
benım ıpam bugun uyumuyorrr... ne yaptıysam ne ettıysem uyumuyo.. gazı var galıba :S 3 saattır ayaktayız :)
canım bak ben her sabah ne yapıorum.evim çok güzel güneş görüo bi naylon seriorum üstüne havlu üzerine bebişimi çıplak koyuyorum bezsiz,üzerine kundak örtüorum,başı hariç vücudu güneşe görüo ve üşümüo,hem de bez yok ama sıcak rahatlıo,sonra bebe yağıyla masaj yapıorum üst tarafa yaparken altına kundak ötrülü oluo bu şekil nöbetleşe yağlıorum sonra giydiriyorum,çok güzel rahatlıo ve uyuyo

bende de vardı dikiş iki uçta. estetik dikiş attılar ama demek ki çeşitleri var..

ladycim toprak doğduğunda 3 tane nar sıktı annem ağzına. tembihlemiştim. şükür gaz sorunumuz olmadı hiç bugüne kadar ama şimdi de deneyebilirsin belki yine de işe yarar. burdaki bi topikten öğrenmiştim ben..

az önce figenin bebeğinin ağzına da kendi ellerimle 3 nar tanesi sıktım :) bana sıktırdılar küçük bebeğim var diye. inşallah doğukanın da olmaz gaz sorunu.

uyusalar beğenmiyoruz, uyumasar beğeenmiyoruz. anaları da yani...
ben de ilk 1 hafta sarılık riskinden dolayı sürekli uyandırmaya çalışıyorum...
ben de ılk hafta hep uyandırdım cnm erken dogunca sarılık rıskı daha cok oluyo tabı, sımdı uyandırmıorum kendısı zaten uyanıo 2-3 satte, tabı once uyuması lazım uyanması ıcın :))
ya gobegı dusse yapcaz onu da gobegı dusemedı bı turlu..
dogurdu mu fıgen de ohh gozu aydın maşallah

Kızlar dayanın 3 aydan sonra hafifliyor gaz diyorlar

Son düzenleme:
herkese selamlarr
nihayet dün akşam ogluşumun göbegi düştü
kıslar 13 günümdeyim medikal korse aldım
taktıgımda agrım oluyor
korseyi takan varmı ya
göbek kalacak bu gidişle

gunaydın kızlar... bebişler çogaldı...

FİGEN allah bagışlasın...

bugun bende doktor a gidecegım.. bakalım ne diyecek doktor.. özledim kuzumu bır gelse artık...

tatlım biizm de 8 gün oldu göbeğimiz hala duruyo ama ben göbeğini zorlamadan değmeden yapıorum zaten,sen de rahat ol tatalım bebiişinin derisi için de çok ii olur

bugun son bır kaç eksigi almaya çıkacagım.. hava çok guzel ama serın havayı özledim.. hala sıcak... bırde son 100 yılın en soguk kışı olacak dıyorlar.. kandırıyorlar ya....

korumadı canım malesef yarına ameliyatım ertelenecek bu gidişle ama en fazla cumaya ertelenir off ya tam zamanını buldu yine grip
amaaanııınnnn.... allah yardım etsın cnm ya :S 5. gunden snr hıc bısı kalmıo da ılk gunler hapsurmak tıksırmak cok zor..
tatlım biizm de 8 gün oldu göbeğimiz hala duruyo ama ben göbeğini zorlamadan değmeden yapıorum zaten,sen de rahat ol tatalım bebiişinin derisi için de çok ii olur

yapıcam lan bugun, korkanın cocugu olmazmış tmm yapcam ogleden snr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…