Benim de dikişlerim alınmıcak sana niye öyle yapmışlar ki acaba. Bende bant vardı ertesi gün çıkardılar üstüne sprey gibi bişey sıktılar dondu.O spreyde yavaş yavaş yok olacak dikiş aldırma fln yok yanivallla canım ne yalan söyliyim alınmdan önce görmedim ne var ne yok içim acıdı çektiğim onca şeye katlandım bi tek kesi yerime bakamdım,estetik dikiş diolar 2 ucunda bişey oluomuş mu ne onu aldı
naber kızlar naber..
benım ıpam bugun uyumuyorrr... ne yaptıysam ne ettıysem uyumuyo.. gazı var galıba :S 3 saattır ayaktayız :)
hiç kötü hissteme canım, çok şükür herşey yolundaama ben hep 40 hafta dolsun ve normal doğurayım isterdim ama emin ol su akar yolunu bulur, olacaksa önüne geçemiyorsum, herşeyde bir hayır vardır.
ayrıca hamileliğin tadını çıkar diyenler çok haklıymış sonrasu uykusuzluk çünkü, değer mi dersen hem de nasıl değer ama hamilelik çok rahatmış yani
canım bak ben her sabah ne yapıorum.evim çok güzel güneş görüo bi naylon seriorum üstüne havlu üzerine bebişimi çıplak koyuyorum bezsiz,üzerine kundak örtüorum,başı hariç vücudu güneşe görüo ve üşümüo,hem de bez yok ama sıcak rahatlıo,sonra bebe yağıyla masaj yapıorum üst tarafa yaparken altına kundak ötrülü oluo bu şekil nöbetleşe yağlıorum sonra giydiriyorum,çok güzel rahatlıo ve uyuyonaber kızlar naber..
benım ıpam bugun uyumuyorrr... ne yaptıysam ne ettıysem uyumuyo.. gazı var galıba :S 3 saattır ayaktayız :)
bende de vardı dikiş iki uçta. estetik dikiş attılar ama demek ki çeşitleri var..Benim de dikişlerim alınmıcak sana niye öyle yapmışlar ki acaba. Bende bant vardı ertesi gün çıkardılar üstüne sprey gibi bişey sıktılar dondu.O spreyde yavaş yavaş yok olacak dikiş aldırma fln yok yani
ben de ılk hafta hep uyandırdım cnm erken dogunca sarılık rıskı daha cok oluyo tabı, sımdı uyandırmıorum kendısı zaten uyanıo 2-3 satte, tabı once uyuması lazım uyanması ıcın :))uyusalar beğenmiyoruz, uyumasar beğeenmiyoruz. anaları da yani...
ben de ilk 1 hafta sarılık riskinden dolayı sürekli uyandırmaya çalışıyorum...
ya gobegı dusse yapcaz onu da gobegı dusemedı bı turlu..canım bak ben her sabah ne yapıorum.evim çok güzel güneş görüo bi naylon seriorum üstüne havlu üzerine bebişimi çıplak koyuyorum bezsiz,üzerine kundak örtüorum,başı hariç vücudu güneşe görüo ve üşümüo,hem de bez yok ama sıcak rahatlıo,sonra bebe yağıyla masaj yapıorum üst tarafa yaparken altına kundak ötrülü oluo bu şekil nöbetleşe yağlıorum sonra giydiriyorum,çok güzel rahatlıo ve uyuyo
dogurdu mu fıgen de ohh gozu aydın maşallahbende de vardı dikiş iki uçta. estetik dikiş attılar ama demek ki çeşitleri var..
ladycim toprak doğduğunda 3 tane nar sıktı annem ağzına. tembihlemiştim. şükür gaz sorunumuz olmadı hiç bugüne kadarama şimdi de deneyebilirsin belki yine de işe yarar. burdaki bi topikten öğrenmiştim ben..
az önce figenin bebeğinin ağzına da kendi ellerimle 3 nar tanesi sıktım :) bana sıktırdılar küçük bebeğim var diye. inşallah doğukanın da olmaz gaz sorunu.
Kızlar dayanın 3 aydan sonra hafifliyor gaz diyorlar
kızlar sezeryan olanlar grip olan varmıydı aranızda ?
ay allah korusun amelıyattan snr bı kez hapşurdum da 10 dk agladım snr :S
ben de ılk hafta hep uyandırdım cnm erken dogunca sarılık rıskı daha cok oluyo tabı, sımdı uyandırmıorum kendısı zaten uyanıo 2-3 satte, tabı once uyuması lazım uyanması ıcın :))
ya gobegı dusse yapcaz onu da gobegı dusemedı bı turlu..
dogurdu mu fıgen de ohh gozu aydın maşallah
korumadı canım malesef yarına ameliyatım ertelenecek bu gidişle ama en fazla cumaya ertelenir off ya tam zamanını buldu yine grip
amaaanııınnnn.... allah yardım etsın cnm ya :S 5. gunden snr hıc bısı kalmıo da ılk gunler hapsurmak tıksırmak cok zor..korumadı canım malesef yarına ameliyatım ertelenecek bu gidişle ama en fazla cumaya ertelenir off ya tam zamanını buldu yine grip
tatlım biizm de 8 gün oldu göbeğimiz hala duruyo ama ben göbeğini zorlamadan değmeden yapıorum zaten,sen de rahat ol tatalım bebiişinin derisi için de çok ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?