2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoooff bu uykusuzluk aptal etti beni
3 saat uyudum ama yetmedi sersem gibiyim
bugünde evlilik yıldönümümüz 3. senemiz ve biz 3 kişiyiz artık

Son düzenleme:
selam kızlar uğrayamıyorum uzun zamandır umarım herkes iyidir. biz cok sükür iyiyiz masalımla aşk yaşıyorum. bu duygu inanılmaz birşey diğer herşey yalan kalıyor.. gazımız için almanyadan sab getirttim diğer denediğim şeylere göre işe yaradı... getirtebilene tavsiye ediyorum. tr deki ile gerçekten farklı... kızım kakasını yaparkan cok ıkınıyor aynı şeyleri yaşayan var mı.. bugün annem geldi gece masalı ona paslıyacam uyumam lazım pilim bitmek üzere...sütümde az zaten ama eskisi kadar takmıyorum taktıkca dahada azalıyor

ya bişi sorcam fınfık aso eşleriniz nie istemio spirali? ben henüz fikir sahibi deilim çünkü kayınavlideler ve lohusalık hengamesinden artı eşim şimdi kampta olduğu için bu mevzuyu konuşmöadık bile yani ne şekil korunmak konusunda:S

hakkat kocalarınız nie istemii
ben koceme spiral desem o ne lan der o kadan cahildir kendisi bu konularda

Canım valla benimkinin neden istemediğini bilmiyorum ama şunu tahmin ediyorum 2.çocuğu istiyor 2 sene sonra falaan eğer onu taktırırsam çıkartmayacağımdan korkuyor olabilir çünkü ben düşünmüyorum şimdilik 2.yi ))

benim görümcem spiralle hamile kalmış 1 kere ve kürtaj olmak zorunda kaldı ben zaten pkolu olduğum için adet problemimden dolayı d.kontrol hapı kullanıcam daha önce 4 senne kullandım çok memnun kaldım hem adetim düzenlendi hemde kilo verdim tüylerim dküldü bana çok ama çok iyi geldi bakalım 40 dan sonra muayeneye gidicem konuşucaz dedi doktorum ama başta demişti sen hep d.kontrol hapı kullanıcaksın diye benimde işime gelir

banada dedi doktor smear testini ama heç düşünmüyorum yaptırmayı :S

Asocum bizde de aynı sorun bende istiyim sipral ama kocam istemiyor

Hoşgeldin yavru kuzeycim nasıl

iyi maşalla bugün
anakucağına koydum uyuyakaldı hep öle olsa
hadi gözün aydın sağlıkla al Kuzeyini
Allah analı babalı buyutsun canım

barays bızde de oldu sıcaktanmış bebe yagını bıraktık bı de 3 gende yıkıoduk sımdı her gun yıkıoz
banyodan sonra bişi sürmeyin diyolar terlemeye neden oluyomuş
hoooff bu uykusuzluk aptal etti beni
3 saat uyudum ama yetmedi sersem gibiyim
bugünde evlilik yıldönümümüz 3. senemiz ve biz 3 kişiyiz artık
nice 3 senelere kuzucum
hakkat kocalarınız nie istemii
ben koceme spiral desem o ne lan der o kadan cahildir kendisi bu konularda
ben bugun söledim koceme
bişi yapmasınlar ben yaparım dedi

caım seni çok ii anlıorum ben de 2.yi uzun zaman düşünmüorum baya zorlandım çünkü oğlumda,ve eşim bu düşüncemi bildiğine göre galiba o nda seninki gibi karşı çıkcak görünüo ya iğneler varmış 5 yıl falan koruyomuş acep onları mı araştırsam:Shehe erkekler çok alem ya doğmadna önce 2. çocuk istemio görünene eşim daha oğlumu ilk kucağıma aldığım anlarda başladı oğluma bi yoldaş lazım bak sıkılıo ondan ağlıo diye

maşallah o kadar uyku nimet valla benim için benim atacak kimsem de yok (

anan nerde kuzum
nazar değdirmeyin akşam saat 8.30 da uyudu gece 12de zor uyandırdım emzirdim yarım saat uyandıra uyandıra
4te kalktı emdi sonra sabah 6.30 da uyandı tekrar yedi
sonra 8.30 da uyanıp bidaha uyumadı öğlen 12 ye kadar =)

nice 3 senelere kuzucum
teşekkür ederim kuzum

iloş nan benim göğüslerime bepanten merhem fayda etmedi nasıl kullandın sen onu

nası etmez nan yannış kremimi aldın acaba
üstünde pembe çizgisi var merhem yazıyo bi sürü çeşidi varya ondan diom
valla cebimde taşıdım kuzum hangi göğsümü emzirdiysem bepanten sürdüm kapadım tekrar emene kadar aklıma geldikçe yine sürdüm 2 günde iyileşti mucize gibi

öffff film bulamadım 10 saattir sinir oldum..

iloş lan ayı mısın o kdr uyumuşsun bi de laf edıon şurdan bı ucarım sana

öffff film bulamadım 10 saattir sinir oldum..

iloş lan ayı mısın o kdr uyumuşsun bi de laf edıon şurdan bı ucarım sana
ya propm maşallah ne güzel film izliceksiniz bebişi birine mi satcaksınız??şu açıdan soruom eşimle biz ne zaman yanyana uzandık ne zaman başbaşa ve konuşluoz özlem giderioz benşm güzel güzel uyuyan oğluşum beee böööö başlıom ağlamaya,eşim şimdi kampta tel.de görüşüoz o aramadan önce mışıl mışıl uyuyan oğlum o arayınca başlıo mızmızlanmaya:S

yoo kımseye satmıoz bı yandan seyredıoz bı yandan ben emzırıom fln alt degıstırme molası da verıoruz fılme ara vermıs gıbı oluyo :) kocam mısır patlatıo kuruyemıs cıps fln hazırlıo ben de oturuom bebem kucagımda uyuyunca da yanımda sepetıne yatırıverıom.. benım de uykum gelırse ve fılm kotuyse ben de bı tarafa yatıom kocam tek basına dvm edıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…