ay ne güzelllllllllll,nice mutlu yıllara birlikte girin tatlımhoooff bu uykusuzluk aptal etti beni
3 saat uyudum ama yetmedi sersem gibiyim
bugünde evlilik yıldönümümüz 3. senemiz ve biz 3 kişiyiz artık
hoooff bu uykusuzluk aptal etti beni
ay ne güzelllllllllll,nice mutlu yıllara birlikte girin tatlım
gecenin haricinde mi 3 saat yoksa toplamdamı ??
ya bişi sorcam fınfık aso eşleriniz nie istemio spirali? ben henüz fikir sahibi deilim çünkü kayınavlideler ve lohusalık hengamesinden artı eşim şimdi kampta olduğu için bu mevzuyu konuşmöadık bile yani ne şekil korunmak konusunda:S
ya bişi sorcam fınfık aso eşleriniz nie istemio spirali? ben henüz fikir sahibi deilim çünkü kayınavlideler ve lohusalık hengamesinden artı eşim şimdi kampta olduğu için bu mevzuyu konuşmöadık bile yani ne şekil korunmak konusunda:S
yok nan gece çok güzel uyudu bu akşam ama benim uykusuzluğum dünden di =)
sabah anneme attım
sağılmış süt vardı 11 de yattım 3 te kalktım
banada dedi doktor smear testini ama heç düşünmüyorum yaptırmayı :S
Asocum bizde de aynı sorun bende istiyim sipral ama kocam istemiyor
Hoşgeldin yavru kuzeycim nasıl
hadi gözün aydın sağlıkla al KuzeyiniSlm arkadaşlar artık son günüm hamilelikte yarın sabah erkenden sezeryan olucam:)artık gelsin istiyoruz.39+3 olduk.2 gece hastanede yatıcakmışım.Allah ın izniyle Kuzey imin fotolarını koyarım eve geldiğimde...Dua edin lütfen arkadaşlar:)))
Allah analı babalı buyutsun canımslm arkadaşlar benim kızımda 22 kasım sabahı suyumun gelmesiyle acılmam olmadığından acil sezeryan olarak dünyaya geldi2900 gr ve 50 cm çok güzel bir duyguymuş geçmişe bakamadım doğuran başka arkadaşlar varsa hayırlı olsun. bu arada kızımızın adı ellif azra
banyodan sonra bişi sürmeyin diyolar terlemeye neden oluyomuşbarays bızde de oldu sıcaktanmış bebe yagını bıraktık bı de 3 gende yıkıoduk sımdı her gun yıkıoz
hoooff bu uykusuzluk aptal etti beni
ben bugun söledim kocemehakkat kocalarınız nie istemii
ben koceme spiral desem o ne lan der o kadan cahildir kendisi bu konularda
Canım valla benimkinin neden istemediğini bilmiyorum ama şunu tahmin ediyorum 2.çocuğu istiyor 2 sene sonra falaan eğer onu taktırırsam çıkartmayacağımdan korkuyor olabilir çünkü ben düşünmüyorum şimdilik 2.yi ))
hehe senin koca alemmiş benimki kim bilir nasıl bir bomba patlatcak akşam görcem tel.da konuşuncaben bugun söledim koceme
bişi yapmasınlar ben yaparım dedi
maşallah o kadar uyku nimet valla benim için benim atacak kimsem de yok(
teşekkür ederim kuzumnice 3 senelere kuzucum
iloş nan benim göğüslerime bepanten merhem fayda etmedi nasıl kullandın sen onu
ya propm maşallah ne güzel film izliceksiniz bebişi birine mi satcaksınız??şu açıdan soruom eşimle biz ne zaman yanyana uzandık ne zaman başbaşa ve konuşluoz özlem giderioz benşm güzel güzel uyuyan oğluşum beee böööö başlıom ağlamaya,eşim şimdi kampta tel.de görüşüoz o aramadan önce mışıl mışıl uyuyan oğlum o arayınca başlıo mızmızlanmaya:Söffff film bulamadım 10 saattir sinir oldum..
iloş lan ayı mısın o kdr uyumuşsun bi de laf edıon şurdan bı ucarım sana
ya propm maşallah ne güzel film izliceksiniz bebişi birine mi satcaksınız??şu açıdan soruom eşimle biz ne zaman yanyana uzandık ne zaman başbaşa ve konuşluoz özlem giderioz benşm güzel güzel uyuyan oğluşum beee böööö başlıom ağlamaya,eşim şimdi kampta tel.de görüşüoz o aramadan önce mışıl mışıl uyuyan oğlum o arayınca başlıo mızmızlanmaya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?