bizim doktor durmadan 40 gün lohusasın 40 gün olunca kontrole gelceksin hem de doğum kontrol hakkında konuşcaz diyip durdu.yani resmen 40 gün parise gitme dedi:) ben de spiral istiyorum ama kocam pek istemiyor gibi bakalım 19 gün sonra karar vercez artık:)hiç paris maris de istemiyorum bu ara niyeyse
aynen gidesim yok benimde
ben rahim içi taktırcam aralık sonunda smear testı yaptırcam snr da taktırcam.. hoş o testı nıye yaptırıom para verıom anlamadım ben aşılıyım rahım agzı kanserı ıcın 750 tl para verdım aşı yaptırdım hayatımda yaptırdıgım en zor aşıydı hemı de :S sımdı test ıcın bı daha para töbe töbeeee
y@ş@yıp görün en iyisi bizim eren y@r@m@zdı bir@z kendini ç@y döküp y@ktı 70 ekr@n televizyonu @y@ğın@ düşürdüü d@h@ neler nelerrr bu öyle olm@z inş... ilk 1 yılı unuttum bile sonr@sı d@h@ zordu benimm
anaam ne diyosun kız :S bugünleri de mi aratıcaklar yani
slm cnmmm hoşgeldinnselam kızlar
eren neler yapmış be sezencim şimdi nasıl peki :)
niye zordu cnmm
canım kolun kopuyo 3 gun boyunca o kolumla hıc bısı tasııyamadım.. ozellıkle ılk dozda fenlastım zaten kas içi oldugu ıcın çat dıye sokuo doktor bı de sancı baslıo anında snr kasılmıs gıbı bı duygu oluo 3 gun boyunca oyle taş gıbı gezıosun ıste ıyyyyyy :)
h buldukkslm cnmmm hoşgeldinn
hadş ya :s normal ama kardeşini kıskanmasışimdide kısk@nçlık b@şl@dı huyu suyu bozuldu gene
evet psikoloji yerle bir(
gece anne sütüde ver ama canım en çok gece içtikleri anne sütü yararmış bebişlere
merhaba herkese
evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
oğlum 54cm 3750gr doğdu maşallahhh...
dün yine ateşim çıktı en son 39.7 ydi. acile gidicek halim bile yoktu. memem çok yara değil ama nedense ateşimi yükseltip duruyor off. bütün gün kemiklerim ağrıdı kafam bi milyondu gözlerim ağrıdı. eşimin de dişi ağrıdı büün gece, o bi odada hasta ben bi odada. annem zavallı bebeğe mi baksın bana mı eşime mi yazık kadın perişan oldu :S annem gitti mama aldı. zavallı eşimin ver verme dicek hali bile yoktu. benim de emzircek halim tabi. yine sütüm gider gibi oldu ama bu sefer yakaladım.. dün iki kere 50 cc mama içti. zorda kalırsam vericem artık. eşim bile alıştı, toprak acıkınca mama versene diyor
tecrübelerime ve denediklerime göre sütümü çoğaltan şeyler
meyve suyu
boza
rezene anason ısırgan ıhlamur çayı
helva
su
sabah bi kalktım memelerim taş gibi.. pedi bi çıkardım ileri fışkırdı belki işinize yarar..
gece biberonla besleme işi cidden işe yarıyor galiba dün gece denedim içti sütünü uyudu hemen kuzucum
h buldukk
hadş ya :s normal ama kardeşini kıskanması
canım yaevet bekliyodum geçicek inş.@ll@ht@n k@rdeşine z@r@r vermiyo çok seviyo onu kendi ilgi çekmek için değişik h@reketler y@pm@y@ b@şl@dı
napim takılıyom nettenapıon lan lady
banada dedi doktor smear testini ama heç düşünmüyorum yaptırmayı :Sben rahim içi taktırcam aralık sonunda smear testı yaptırcam snr da taktırcam.. hoş o testı nıye yaptırıom para verıom anlamadım ben aşılıyım rahım agzı kanserı ıcın 750 tl para verdım aşı yaptırdım hayatımda yaptırdıgım en zor aşıydı hemı de :S sımdı test ıcın bı daha para töbe töbeeee
bizim doktor durmadan 40 gün lohusasın 40 gün olunca kontrole gelceksin hem de doğum kontrol hakkında konuşcaz diyip durdu.yani resmen 40 gün parise gitme dedi:) ben de spiral istiyorum ama kocam pek istemiyor gibi bakalım 19 gün sonra karar vercez artık:)hiç paris maris de istemiyorum bu ara niyeyse
aynen ya aynen bizimki de öyleee
gunduz uyumayı bilsem gece çok rahat etcem ama yok hazalcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?