ya resmen uçları koptu benim göğüs pedi yapışıyor diye kalkan aldım merhemi sürdüm ama fayda etmedi(
ya resmen uçları koptu benim göğüs pedi yapışıyor diye kalkan aldım merhemi sürdüm ama fayda etmedi(
öffff film bulamadım 10 saattir sinir oldum..
iloş lan ayı mısın o kdr uyumuşsun bi de laf edıon şurdan bı ucarım sana
ohhh nice senelere canım benim:)hoooff bu uykusuzluk aptal etti beni
3 saat uyudum ama yetmedi sersem gibiyim
bugünde evlilik yıldönümümüz 3. senemiz ve biz 3 kişiyiz artık
selam kızlar uğrayamıyorum uzun zamandır umarım herkes iyidir. biz cok sükür iyiyiz masalımla aşk yaşıyorum. bu duygu inanılmaz birşey diğer herşey yalan kalıyor.. gazımız için almanyadan sab getirttim diğer denediğim şeylere göre işe yaradı... getirtebilene tavsiye ediyorum. tr deki ile gerçekten farklı... kızım kakasını yaparkan cok ıkınıyor aynı şeyleri yaşayan var mı.. bugün annem geldi gece masalı ona paslıyacam uyumam lazım pilim bitmek üzere...sütümde az zaten ama eskisi kadar takmıyorum taktıkca dahada azalıyor
içime bişi taktırmak istemiyor zarar verirseymiş bana spiral öyle diyor:)))ya bişi sorcam fınfık aso eşleriniz nie istemio spirali? ben henüz fikir sahibi deilim çünkü kayınavlideler ve lohusalık hengamesinden artı eşim şimdi kampta olduğu için bu mevzuyu konuşmöadık bile yani ne şekil korunmak konusunda:S
hakkat kocalarınız nie istemii
ben koceme spiral desem o ne lan der o kadan cahildir kendisi bu konularda
emzirirken doğum kont hapı kullanamıcaz ki amaabenim görümcem spiralle hamile kalmış 1 kere ve kürtaj olmak zorunda kaldı ben zaten pkolu olduğum için adet problemimden dolayı d.kontrol hapı kullanıcam daha önce 4 senne kullandım çok memnun kaldım hem adetim düzenlendi hemde kilo verdim tüylerim dküldü bana çok ama çok iyi geldi bakalım 40 dan sonra muayeneye gidicem konuşucaz dedi doktorum ama başta demişti sen hep d.kontrol hapı kullanıcaksın diye benimde işime gelir
iloşş hangi pompadan nerden aldın ben almadım daha pompa ben de alcam ya bakayım da alayım
2 gündür uykusuzum olm
yeni göğüs pompası aldım onu bekliyom gelsin gece sütünüde sağıcam bu gece anneme postalıcam sabaha kadar uyucam
çatlada patla
canım ben elektrikli pom pa kullandım medela süt çıakaramadım onunla:s ardından bebedorun manuel pompasını aldım veee çok emmnunun,kendin kontrol edebiliosun sağma hızını falaniloşş hangi pompadan nerden aldın ben almadım daha pompa ben de alcam ya bakayım da alayım
göğüs pedi kullanma bi kere at onları hava almasını engelliyo ve daha çok yara yapıyo
peçete olsun elinde sürekli kurula ben öle yaptım kuşum
fazla alemhehe senin koca alemmiş benimki kim bilir nasıl bir bomba patlatcak akşam görcem tel.da konuşuncaD
yuhh nan
2 gündür uykusuzum olm
yeni göğüs pompası aldım onu bekliyom gelsin gece sütünüde sağıcam bu gece anneme postalıcam sabaha kadar uyucam
çatlada patla
zuhaha benimki de doğurmadan önce benim kilolar ve çatlakları göründce 2. istemiodu,bebeişi kucağına alınca futbol takımı kudurcak nerdeyse banafazla alem
anlamadan konusuyo işte
tek kardeşe karsıydı
diyomki seneye bi kardeş getiririz yada2 sene sonra diyom denyo denyo bakıo nihahaha
yuhh nan
bende mi öle yapsam
iloş danası ayısı maşallah yat uyu tabı de gece sutunun ne kadarını sagabılırsın kı en fazla bı ogunluk cıkar :) gece yıne uyanman gerekecek yane hıh
sağol kuzumohhh nice senelere canım benim:)
iloşş hangi pompadan nerden aldın ben almadım daha pompa ben de alcam ya bakayım da alayım
benimki de annem,n evini tarumar ettibi mıçtıı 2 dk da evi curcuna etti velet
altını nasıl temizlicen öle çabuk sıcak su getir yıkıyalım diyen kocem
hemen banyoya koşup banyosunu hazırlayan ben
güzelcene yıkadık ama ter içinde kaldık
şimdi dinlenme zamanı bırazdan yicem fırcayı sabahtan beri pc basındasyım diye
canım ben elektrikli pom pa kullandım medela süt çıakaramadım onunla:s ardından bebedorun manuel pompasını aldım veee çok emmnunun,kendin kontrol edebiliosun sağma hızını falan
bireysel farklılıklar dicem ya da benim göğüsler şaşırdı ofeleğiniaaaaaabende bebedorunkinden memnun değilinm sağma yapmıyoki vakum yapıyo resmen meme ucunu bi çekiyo bidaha bırakmıyo elektrikli çekip itiyo uzman tv de seyrettim şok oldum bende neden sütüm gelmiyo sadece 30 cc çıkıyo diyodum pompam boktanmış atıcam çöpe ilk kullandığımda kanatmıştı ucunu elektrikli alıcaktım ama vazgeçtim evdeyim nasılsa emziririm
ben göğüs pedi kullanıyorum bebedorum çok memnunum nemli tutuyor göğsümü yaralarımda iyleşti onun sayesinde başka markada kullandım ama memnun kalmadı 1 paketi attım çöpe kalkan almadım henüz bakalım belki alırım ama pedden çok memnunum
şimdi geldi pompam hemen denedim cök cök çekiyo valla
attım suya kaynatıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?