2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya resmen uçları koptu benim göğüs pedi yapışıyor diye kalkan aldım merhemi sürdüm ama fayda etmedi (

ay benim göğüs uçlarım hala hayatta die seviniodum çok sürmedi valla,göğüs uçlarım fiziki harita giibi renk renk pembe kırmızı beyaz kahverengi:S yarık yarık sür akarken nereye aktığı belli olmuo delik deşik olduğu için:S

öffff film bulamadım 10 saattir sinir oldum..

iloş lan ayı mısın o kdr uyumuşsun bi de laf edıon şurdan bı ucarım sana

2 gündür uykusuzum olm
yeni göğüs pompası aldım onu bekliyom gelsin gece sütünüde sağıcam bu gece anneme postalıcam sabaha kadar uyucam
çatlada patla

ya resmen uçları koptu benim göğüs pedi yapışıyor diye kalkan aldım merhemi sürdüm ama fayda etmedi (

göğüs pedi kullanma bi kere at onları hava almasını engelliyo ve daha çok yara yapıyo
peçete olsun elinde sürekli kurula ben öle yaptım kuşum

iloş danası ayısı maşallah yat uyu tabı de gece sutunun ne kadarını sagabılırsın kı en fazla bı ogunluk cıkar :) gece yıne uyanman gerekecek yane hıh

gogus pedı bence de sadece sokakta kullanılmalı evde mıs gıbı gogus kalkanı. hem sutler boşa gıtmıo onu da ıcıo yavrum

hoooff bu uykusuzluk aptal etti beni
3 saat uyudum ama yetmedi sersem gibiyim
bugünde evlilik yıldönümümüz 3. senemiz ve biz 3 kişiyiz artık
ohhh nice senelere canım benim:)

içime bişi taktırmak istemiyor zarar verirseymiş bana spiral öyle diyor:)))
hakkat kocalarınız nie istemii
ben koceme spiral desem o ne lan der o kadan cahildir kendisi bu konularda

emzirirken doğum kont hapı kullanamıcaz ki amaa

2 gündür uykusuzum olm
yeni göğüs pompası aldım onu bekliyom gelsin gece sütünüde sağıcam bu gece anneme postalıcam sabaha kadar uyucam
çatlada patla
iloşş hangi pompadan nerden aldın ben almadım daha pompa ben de alcam ya bakayım da alayım

iloşş hangi pompadan nerden aldın ben almadım daha pompa ben de alcam ya bakayım da alayım
canım ben elektrikli pom pa kullandım medela süt çıakaramadım onunla:s ardından bebedorun manuel pompasını aldım veee çok emmnunun,kendin kontrol edebiliosun sağma hızını falan

hehe senin koca alemmiş benimki kim bilir nasıl bir bomba patlatcak akşam görcem tel.da konuşuncaD
fazla alem
anlamadan konusuyo işte
tek kardeşe karsıydı
diyomki seneye bi kardeş getiririz yada2 sene sonra diyom denyo denyo bakıo nihahaha

2 gündür uykusuzum olm
çatlada patla
yuhh nan
bende mi öle yapsam

bi mıçtıı 2 dk da evi curcuna etti velet
altını nasıl temizlicen öle çabuk sıcak su getir yıkıyalım diyen kocem
hemen banyoya koşup banyosunu hazırlayan ben
güzelcene yıkadık ama ter içinde kaldık
şimdi dinlenme zamanı bırazdan yicem fırcayı sabahtan beri pc basındasyım diye

fazla alem
anlamadan konusuyo işte
tek kardeşe karsıydı
diyomki seneye bi kardeş getiririz yada2 sene sonra diyom denyo denyo bakıo nihahaha

yuhh nan
bende mi öle yapsam
zuhaha benimki de doğurmadan önce benim kilolar ve çatlakları göründce 2. istemiodu,bebeişi kucağına alınca futbol takımı kudurcak nerdeyse bana neyse şimdilik lohusa ayağına ve kampata olduğu için kaçışlardayım ama bir an önce kaza kurşununa kurban gitmemk için korunmam lazım:))

iloş danası ayısı maşallah yat uyu tabı de gece sutunun ne kadarını sagabılırsın kı en fazla bı ogunluk cıkar :) gece yıne uyanman gerekecek yane hıh

buzlukta depo var nan ilave yapçem

ohhh nice senelere canım benim:)

sağol kuzum

Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası
şunu aldım kuzum piyasa en ucuz burda
bende lansinoh un 2li olanı vardı ama bi boka yaramıyo 300 liralık makina
bununda aynısı var çalışmıyo =)
bende yeni aldım

benimki de annem,n evini tarumar etti 3 gündür annemlerdeyiz 3 kere kanepeye işedi,1 kere mıçtı ve sayısız kez sağa sola ksutu:S

canım ben elektrikli pom pa kullandım medela süt çıakaramadım onunla:s ardından bebedorun manuel pompasını aldım veee çok emmnunun,kendin kontrol edebiliosun sağma hızını falan

aaaaaa bende bebedorunkinden memnun değilinm sağma yapmıyoki vakum yapıyo resmen meme ucunu bi çekiyo bidaha bırakmıyo elektrikli çekip itiyo uzman tv de seyrettim şok oldum bende neden sütüm gelmiyo sadece 30 cc çıkıyo diyodum pompam boktanmış atıcam çöpe ilk kullandığımda kanatmıştı ucunu elektrikli alıcaktım ama vazgeçtim evdeyim nasılsa emziririm

ben göğüs pedi kullanıyorum bebedorum çok memnunum nemli tutuyor göğsümü yaralarımda iyleşti onun sayesinde başka markada kullandım ama memnun kalmadı 1 paketi attım çöpe kalkan almadım henüz bakalım belki alırım ama pedden çok memnunum

bireysel farklılıklar dicem ya da benim göğüsler şaşırdı ofeleğini

ha bebedorun göğüs pedi gerçekten iyi,ben merhemi sade göğsüme deil pede de sürüorum çok işe yarıo ama tabi oğplum emer emmez eski halien döndürüo:S

şimdi geldi pompam hemen denedim cök cök çekiyo valla
attım suya kaynatıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…