2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar oğlumun kafasının arka kısmında ve sırtında kırmızı isilik gibi kabartılar oldu sizde de oldu mu?
akşama dr a gidecez ama mersk ediyorum neden oldu diye?

Slm arkadaşlar artık son günüm hamilelikte yarın sabah erkenden sezeryan olucam:)artık gelsin istiyoruz.39+3 olduk.2 gece hastanede yatıcakmışım.Allah ın izniyle Kuzey imin fotolarını koyarım eve geldiğimde...Dua edin lütfen arkadaşlar:)))

slm arkadaşlar benim kızımda 22 kasım sabahı suyumun gelmesiyle acılmam olmadığından acil sezeryan olarak dünyaya geldi 2900 gr ve 50 cm çok güzel bir duyguymuş geçmişe bakamadım doğuran başka arkadaşlar varsa hayırlı olsun. bu arada kızımızın adı ellif azra

hadı allah yardımcın olsun cabucak ıyıles
hayırlı ugurlu olsun gozun aydın

hormonsun taktırcam asocum, vucuduma boşa bısıler gırsın cıksın ıstemıorum hormon mabında :))
bencede hormonlu sağlıklı gelmiyo bana.arkadaşım da hormonlu takılı hiç regl olmuyor hormonlu olmasından dolayı. Bence regl olmak da lazım
banada dedi doktor smear testini ama heç düşünmüyorum yaptırmayı :S

Asocum bizde de aynı sorun bende istiyim sipral ama kocam istemiyor

Hoşgeldin yavru kuzeycim nasıl

ay seninkide mi:) aynen benimki de istemiyor içine bişey taktırmam diyip duruyor. Bir doktorla görüşelim bakalım o ne dicek.kaza kurşunu yemeyelim de:)

hormonsun taktırcam asocum, vucuduma boşa bısıler gırsın cıksın ıstemıorum hormon mabında :))
bencede hormonlu sağlıklı gelmiyo bana.arkadaşım da hormonlu takılı hiç regl olmuyor hormonlu olmasından dolayı. Bence regl olmak da lazım
banada dedi doktor smear testini ama heç düşünmüyorum yaptırmayı :S

Asocum bizde de aynı sorun bende istiyim sipral ama kocam istemiyor

Hoşgeldin yavru kuzeycim nasıl

ay seninkide mi:) aynen benimki de istemiyor içine bişey taktırmam diyip duruyor. Bir doktorla görüşelim bakalım o ne dicek.kaza kurşunu yemeyelim de:)

Aso kocanız hıssettıklerı ıcın ıstemıolar zannettım ben de, spıralı hıssedebılıomus bazı erkekler senın alt tarafın yapısına baglı olrak :)) hormonlu tabı kı saglıksız bence de regl ınsanı temızlıo sonucta kesınlıkle gereklı her ne kdr nefret etsem de :))

Barays babamız dun almayı unutmuş hepsini bu sbh mıgrostan sıparıs verdım getırdıler sımdı. bugun 2 ogun anne sutu bı ogun mama verıcem anne sutu kısmını bıtırdım mama verıcem bı dahkı uyanısında bakalım nasıl bulcak tadını

ay soyle guzel bı fılm onerın de ındırıyım yaa :S kocam ık gundur fılm seyredelım dıyo ben uyuyorum bugun ındırıyım de seyredelım barı ona hıc zaman ayıramıyorum poffffffff

gece ve gündüz güzel bir film izlemediysen
dün yarısını bugün kalan yarısını izledim

izledim onu son zamanlarda cıkanlardan soyleme hamıleyken her hafta sınemaya gıttık malum :) eskı bı fılm arıyom 2007 2008 yapımı fln bısıler .. ne olsa ne olsa

hadi yaa hissedilmesini ilk kez duydum bit kdr bişiy spiral hissetseler neolcak aman o zman kendileri korunsun onlarınki daha zahmetli:))))))

maşallah maşallah maşallah çok çok sevindim canım,RAbbim analı babalı büyüyrtsün

selaaammm
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün

dün bütün gün gesmelerdeydik kocamla aslında biriken alış-veriş desek canım çıktı

2 gün önce akşam aniden sol mememde sütüm kesildi çok üzüldüm sabah az geliyordu diğeride eh işte dün akşam kocam sandviç yaptı içinde ton balığı marul turşu soğan ve mayonez vardı ne olduysa yedikten sonra birden arttı sütüm bu 2. kez yediğim aynı sandviç ve ikisindede arttı sütüm acaba hangisi arttırdı içindeki malzemelerin diye bugün denemeye başladım tek tek demin bulgur pilavı yaptım yanınada 1 baş soğan yedim yandım üstünede 1 bardak lohusa şerbeti içtim akşam kocam gelince bayılmaz inşallah kokudan ama olsun sütüm artsında değer herşeye

bijocum senin saydıklarının nerdeyse hepsini aynı gün yediğim oldu ama çoook az farketti bende boşa kalori olmasın diye kestim onları şimdi başka yöntemler arıyorum bakalım

bizimde pazartesi aşı var salıda kontrole götürcem inşallah kızım kilo almıştır annem butları etlendi diyor bende farkettim hadi inşallah sarılığımızda tam geçmiştirde sevinirim

hadi yaa hissedilmesini ilk kez duydum bit kdr bişiy spiral hissetseler neolcak aman o zman kendileri korunsun onlarınki daha zahmetli:))))))
öffff anlamadım e başka ne yöntem kaldı ki beylerin keyfini kaçırmıcak:S ay ne bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…