- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
hadı allah yardımcın olsun cabucak ıyılesSlm arkadaşlar artık son günüm hamilelikte yarın sabah erkenden sezeryan olucam:)artık gelsin istiyoruz.39+3 olduk.2 gece hastanede yatıcakmışım.Allah ın izniyle Kuzey imin fotolarını koyarım eve geldiğimde...Dua edin lütfen arkadaşlar:)))
hayırlı ugurlu olsun gozun aydınslm arkadaşlar benim kızımda 22 kasım sabahı suyumun gelmesiyle acılmam olmadığından acil sezeryan olarak dünyaya geldi2900 gr ve 50 cm çok güzel bir duyguymuş geçmişe bakamadım doğuran başka arkadaşlar varsa hayırlı olsun. bu arada kızımızın adı ellif azra
barays bızde de oldu sıcaktanmış bebe yagını bıraktık bı de 3 gende yıkıoduk sımdı her gun yıkıoz
hadı allah yardımcın olsun cabucak ıyıles
saol Prop....2 kişi gidip 3 kişi dönmek istiyorum inşalllah
bencede hormonlu sağlıklı gelmiyo bana.arkadaşım da hormonlu takılı hiç regl olmuyor hormonlu olmasından dolayı. Bence regl olmak da lazımhormonsun taktırcam asocum, vucuduma boşa bısıler gırsın cıksın ıstemıorum hormon mabında :))
banada dedi doktor smear testini ama heç düşünmüyorum yaptırmayı :S
Asocum bizde de aynı sorun bende istiyim sipral ama kocam istemiyor
Hoşgeldin yavru kuzeycim nasıl
bencede hormonlu sağlıklı gelmiyo bana.arkadaşım da hormonlu takılı hiç regl olmuyor hormonlu olmasından dolayı. Bence regl olmak da lazımhormonsun taktırcam asocum, vucuduma boşa bısıler gırsın cıksın ıstemıorum hormon mabında :))
banada dedi doktor smear testini ama heç düşünmüyorum yaptırmayı :S
Asocum bizde de aynı sorun bende istiyim sipral ama kocam istemiyor
Hoşgeldin yavru kuzeycim nasıl
hadi yaa hissedilmesini ilk kez duydum bit kdr bişiy spiral hissetseler neolcak aman o zman kendileri korunsun onlarınki daha zahmetli:))))))Aso kocanız hıssettıklerı ıcın ıstemıolar zannettım ben de, spıralı hıssedebılıomus bazı erkekler senın alt tarafın yapısına baglı olrak :)) hormonlu tabı kı saglıksız bence de regl ınsanı temızlıo sonucta kesınlıkle gereklı her ne kdr nefret etsem de :))
Barays babamız dun almayı unutmuş hepsini bu sbh mıgrostan sıparıs verdım getırdıler sımdı. bugun 2 ogun anne sutu bı ogun mama verıcem anne sutu kısmını bıtırdım mama verıcem bı dahkı uyanısında bakalım nasıl bulcak tadını
maşallah maşallah maşallah çok çok sevindim canım,RAbbim analı babalı büyüyrtsünmerhaba herkese
evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
oğlum 54cm 3750gr doğdu maşallahhh...
öffff anlamadım e başka ne yöntem kaldı ki beylerin keyfini kaçırmıcak:S ay ne bu yahadi yaa hissedilmesini ilk kez duydum bit kdr bişiy spiral hissetseler neolcak aman o zman kendileri korunsun onlarınki daha zahmetli:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?