Of ya kocam apar topar fabrikaya gitti .İşçilerden biri pres makinasının içine düşmüşİnşallah yaşar makinada acayip büyük bir makinaymış acaba evli çocuğu var mıydı adamın
Of ya kocam apar topar fabrikaya gitti .İşçilerden biri pres makinasının içine düşmüşİnşallah yaşar makinada acayip büyük bir makinaymış acaba evli çocuğu var mıydı adamın
Ay Allah yardımcısı olsun umarım iyidir, Allah onu ailesine ve çocuklarına bağışlasın, çok üzüldüm valla...
Umarım fabrika için sorun olmaz, genelde bu durumlar şirketler için can sıkıcı olabiliyor, geçmiş olsun cnm...
ay Allah yardımcısı olsun inşallah çok üzüldüm( inşallah yaşar: (
Kafasına fln gelmemiş allahtan ya bacaklarda problem varmış hastaneye gidiyolar ambulans gelmiş.İnşallah hayati bir sorunu olmaz.bir de ya evliyse ya çocuğu varsa daha da çok üzülürümaaa tüh yaa bişey olmamıştır umarım(
Kafasına fln gelmemiş allahtan ya bacaklarda problem varmış hastaneye gidiyolar ambulans gelmiş.İnşallah hayati bir sorunu olmaz.bir de ya evliyse ya çocuğu varsa daha da çok üzülürüm
tamam canım inşallah iyi haberler alırız.Annelik beni iyice duygusal bir şey yaptı :S aklıma ilk gelen acaba çocuğu var mı evli mi olduAsoşum, haber alınca bizede yazar mısın adamcağızın son durumunu, ben kaçıyorum şimdi, girdiğimde bakarım, pööööfffff ne kadar zor, ailesi için uzun bir gece olacak, Allah yardım etsin...
Hayırlı olsun bebeğin sonunda kavuştun meleğine güzel Alya'na...merhaba herkese,ben bebeğimle evime geldim bugünAllahım,ne kadar güzel birşeymiş bu,tarifi mümkün değil.Herşeye değer
Epidural sezeryan oldum,doğum hikayemi yazmayacağım,olacak olanlarıda korkutmak istemiyorum,benim baya ağrılı olduda. Hatta ilk gece bebeğimle hiç ilgilenemedim acıdan,ama ertasi gün biraz daha iyiydim ve bebeğimin tadını çıkardım.
kızım,Alya 3350kilo 47 cm doğdu
Maşallah çok uslu ve sorunsuz bir bebek. Tek problemimiz benim hala sütüm gelmedi,gelmesi için göğsümü veriyorum ama hiç göğüsucum yok ve haliyle ememiyor,deliler gibi ağlıyor o zaman,bizde mama vermek zorunda kaldık malesef:2: Nasıl çıkacak bu uçlar ya,pompayla sağıyorum ama toplasan 1 kaşık çıkıyo sütüm
Tüm hayatımın değiştiğini hissediyorum,hemde sonsuza kadar.Onun sevgisi herşeye değermiş meğer. Allah isteyen herkese versin inşallah
gözünaydın Gripin maşallah bebişine de sana da
tamam canım inşallah iyi haberler alırız.Annelik beni iyice duygusal bir şey yaptı :S aklıma ilk gelen acaba çocuğu var mı evli mi oldu
Hayırlı olsun bebeğin sonunda kavuştun meleğine güzel Alya'na...
zorla veriyorum unutmasın diye göğüs ucum çok büyük kuzumun ağzı küçücük bir kaç defa çekiyor hemen yorulup uyuyakalıyor ben tekrar mücadelke ediyorum oda uğraşıyor bu seferde yara oluyor bu gün o kadar zorlamış ki biraz önce sağarken kan geldi söylediğini mutlaka denicem bende diline karbonatı nasıl sürcem diye düşünüp duruyordumcanım memeni hiç mi almıyor eğer arada alıyorsa vermeden önce karbonatlı su ile sil pamukçuğa iyi gelir
benim kızında burnu hafif tıkalı serum fizyolojik kullan ben arada damlatıyorum
zorla veriyorum unutmasın diye göğüs ucum çok büyük kuzumun ağzı küçücük bir kaç defa çekiyor hemen yorulup uyuyakalıyor ben tekrar mücadelke ediyorum oda uğraşıyor bu seferde yara oluyor bu gün o kadar zorlamış ki biraz önce sağarken kan geldi söylediğini mutlaka denicem bende diline karbonatı nasıl sürcem diye düşünüp duruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?