ben milkway kullanıorum 200 ccye kadar süt koyabiliosun
günlük olarak neyle saklıyosun biberonla mı dolaba koyuyosun?ben de çok emin olamadım sağlıklı mı değil mi diye ondan sordum :Svalla ben henüz dondurmadım süt sadece günlük olarak dolapta saklıyorum o poşettende var bende lansinoh ama bilmiyorum nasıldır bide bana o poşetler sağlıklı değilmiş gibi geliyor yaa:S
ben emdelayı denediğimde göğsüm içinde kıpırdamadı bile deil göğsümü çekip bırakması sadece hafif bi titreşim hissettim :S
bebedor da ise çekip bırakıo ben süt çıkması bittikçe işlemi kendim başltan alıom,öbür türlü elektirklide yapamayınca bu kolayıma gitti
aynen ben de çok memnunum kızım emmiyor mecburen sağıyorum ben deben de medela elektrıklıden memnunum coook :) demek kı herkesın farklı oluyo :))
günlük olarak neyle saklıyosun biberonla mı dolaba koyuyosun?ben de çok emin olamadım sağlıklı mı değil mi diye ondan sordum :S
alllahıııımmm kızımın altını değiştiriyim dedim bi attırdı battı heryer bende üstünü değiştirdim tertemiz babasının aldığı cicileri giydirdim uyuyordu fotoğraflarını çektim pc ye oturdum zoooorrrrrrt diye bi ses neyse kaka yaptı tam yapsın değiştiriyim dedim ablam geldi sevmeye değiştirsene dedim allahım bide ne görüyüm heryeri bok içindekoşarak annemi çağırdım nasıl koştu kadın attık küvetine yıkandı tabi ablamın üstüne kadar bok içinde kaldı bide filesine işedi mıçtı amanıııınn
günlük olarak neyle saklıyosun biberonla mı dolaba koyuyosun?ben de çok emin olamadım sağlıklı mı değil mi diye ondan sordum :S
alllahıııımmm kızımın altını değiştiriyim dedim bi attırdı battı heryer bende üstünü değiştirdim tertemiz babasının aldığı cicileri giydirdim uyuyordu fotoğraflarını çektim pc ye oturdum zoooorrrrrrt diye bi ses neyse kaka yaptı tam yapsın değiştiriyim dedim ablam geldi sevmeye değiştirsene dedim allahım bide ne görüyüm heryeri bok içindekoşarak annemi çağırdım nasıl koştu kadın attık küvetine yıkandı tabi ablamın üstüne kadar bok içinde kaldı bide filesine işedi mıçtı amanıııınn
slm kızlar... ağri beklıyorum.. gelsin diye... bır ağrıyı acıyı bu kadar özlemle bekleyecegımı hiç düşünmemiştim.. ne olur gel agrı artık...
bugun doktor a gittim, biri yarın gel sezeryan yapalım dedi., digeri açıklık 1 cm olmuş.. bekle dogar dedi cumartesiye...
açılma olması güzel tabi ama benim bir haftam 2 cm açılma ile geçmişti:S sonradfa doğum yaptığım gün yaklaşık 25 saatte açıklık anca 10 cm oldu:Siyiymiş canım açılması olması ben de senın gıbı beklemeydeyım bılıyorsun cuma gitcem kontrole bakalım. açılman varsa bekle bence ama sen bılırsın suyun bebegının kalp atımı falan ıyıyse bi kaç gun daha bekle bence
açılma olması güzel tabi ama benim bir haftam 2 cm açılma ile geçmişti:S sonradfa doğum yaptığım gün yaklaşık 25 saatte açıklık anca 10 cm oldu:S
kızlar doğum hikayemi yazdımmm
ben bol bol su içmiştim.zaten normalde de suyu çok içen biri olduğum için su içmekte zorlanmadım.doğumdan çıkar çıkmaz su diye delirdim ben.o gün herhalde litrelecerce su içmiştim o kadar içim yandıselam kızlar napıyorsunuz biz iyiyiz çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ne yapıcam ben yaaa bugün mecburen mama verdik doktorumuz önerdi çocuğum çok şükür rahat etti,göğüslerim parçalandı ama süt yok sizin ne zaman gelmişti bana bahseder misiniz biraz ne yapmalıyım yapmadığım şey kalmadı...hoşaflar,helva,rezene,humana still çay neler neler sizler nasılsınız??
Herkese çokkkkkk teşekkür ederimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?